Brno – Ostrava 2:3 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
2:3 (0:1)
FC Baník Ostrava
Neděle 02.09.2018, 13:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Juniorská liga – Morava • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Baníku Ostrava, který svého protivníka dokázal porazit poměrem 3:2. Zbrojovka se ve druhém poločase herně zvedla, nicméně neustále narážela na výbornou obranu soupeře. Ostravští čekali na vhodné okamžiky k protiútokům, což se projevilo jako zásadní moment tohoto zápasu. Baník totiž zužitkoval dva rychlé výpady, díky kterém rozhodl o vítězství. (14:46:47)
     
    90+1
    Konec zápasu.
    90. Martin Zikl (BNO) - 2:3
     
    90
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom ještě teoretická šance! Jeden z domácích se dokázal s míčem dostat do pokutového území, kde předložil pod sebe zcela osamocenému MARTINU ZIKLOVI, který se pochopitelně nemýlil.
     
    89
    Ten směřoval na přední tyč, kde se ve vzdušném prostoru nedokázal prosadit Mooc. Do konce zápasu nezbývá už moc času.
     
    88
    Balón se dostal na pravou stranu na nohu Ptáčka, který ještě pod sebou hledal lépe postaveného spoluhráče. Nakonec jeden z protihráčů odklidil míč na roh.
     
    87
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Jakub Blejchař, přichází Jakub Bolf.
     
    86
    Bariš si vybral na pravém křídle Batelku, který ale daleko s míčem nedoběhl. Baník podniká jeden z mála ofenzivních výpadů.
     
    85
    V těchto momentech hry se příliš nedaří ani Zbrojovce, která se nemůže dostat ke kloudnějšímu zakončení. Murin bude vykopávat.
    84. Jakub Bolf (OVA) - 1:3
     
    83
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté jsou dnes neskutečně efektivní! Tentokráte se po levém křídle probíjel do šestnáctky JAKUB BOLF, který překvapil brankáře střelou na bližší tyč. Nyní to bude mít Zbrojovka hodně složité.
     
    81
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Tomáš Chyla, přichází Adam Nomilner.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Baník to opět zkoušel směrem dopředu, Buchta si ale v šestnáctce pomohl útočným faulem.
     
    80
    Jambor to sice myslel chytře, jenomže přihrávku na Bariše zastavil před ním stojící Mooc. Posléze se neujala ani kolmice od Moučky.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Radovan Murin (FC Baník Ostrava).
     
    79
    Až nyní to směrem dopředu zkoušel Bolf, který se ale zjevil v ofsajdovém postavení. Zbrojovka na nic nečeká a okamžitě zakládá protiakci.
     
    78
    Velice aktivní Pyš opět řádil s míčem na levém křídle, kde se centrem pokoušel najít spoluhráče. Tentokráte včas zasáhl Lehnert.
     
    77
    Už hodně dlouho čekáme na něco kloudnějšího z hostující strany. Baník se v posledních minutách pouze brání, Brnu se ale vyrovnat nedaří.
     
    76
    K rozehrávce standardky se postavil Pachlopník, který to zkoušel přímo na bránu. Pohotovou ránu dokázal Murin vyrazit nad sebe.

    David Suchý

    Branky: 55. Pachlopník, 90. Zikl – 32. Buchta, 57. Buchta, 83. Bolf

    Karty:   53. Russmann (OVA), 70. Kubík (OVA), 73. Paraskevas (OVA), 80. Murin (OVA)


    FC Zbrojovka Brno: Mrázek – Pyš, Gáč (C), Moučka, Kroutil (63. Holman), Pachlopník, Bariš, Chyla (81. Nomilner), Zikl, Batelka, Jambor
    Náhradníci: Trbušek – Holman, Mach, Nomilner, Kropáček

    FC Baník Ostrava: Murin – Dolba, Lehnert, Buchta (C), Bolf (87. Blejchař), Ptáček, Russmann, Chvěja (8. Tůma) (69. Paraskevas), Mooc, Kubík, Kaloč
    Náhradníci: Lapeš – Tůma, Paraskevas, Blejchař

    Rozhodčí: Mikyska – Antoníček, Pfeifer

    Diváci: 55
    thejrc.org