Fiorentina – Udinese 1:0 (kon.) | Atalanta BC – Cagliari 0:1 (kon.) | Chievo – Empoli 0:0 (kon.)
Lazio – Frosinone 1:0 (kon.) | Sassuolo – Janov 5:3 (kon.) | Turín – Spal 1:0 (kon.)
Sampdoria – Neapol 3:0 (kon.)
konec
Turín FC
1:0 (0:0)
Spal
Neděle 02.09.2018, 20:30 • Stadio Olimpico Grande Torino (Turín) • Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 9:9. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:15. (23:23:23)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec rozhodla jediná branka, a sice hned z kraje druhého poločasu. Do vzdušného prostoru se dostal N'Koulou, která nedal Gomisovi sebemenší šanci. Spal tak doplatil na špatný vstup do druhého dějství, postupem času ale výrazně přidal, což domácí fanoušky určitě vyděsilo. Hosté si nakonec vytvořili několik slibných šancí, avšak vyrovnávací branka nakonec nepřišla.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nápor hostujícího celku je u konce, Belotti totiž vybojoval volný kop u své šestnáctky. Rozehrávky se ujme sám brankář Sirigu.
     
    90+1
    Spal zahrával rohový kop z pravé strany, načež se do vzduchu dokázal natlačit Petagna. Hlavička směřovala do obránce, od kterého míč doskákal těsně vedle tyče.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Do slibné šance se dostal střídající Zaza, kterému ale zakončení příliš nesedlo. Gomis si prostor u své bližší tyče dokázal pohlídat.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta základní hrací doby. Určitě můžeme očekávat nastavený čas, sudí by měl přidat minimálně dvě minuty.
     
    87
    Petagna zkoušel patičkou prostrčit míč na své kolegy v útoku, jako první se k němu dostal Izzo, který ho odehrál do bezpečí.
     
    87
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Ola Aina, přichází Álex Berenguer.
     
    86
    I tentokráte to Belotti nevyřešil vůbec dobře, situaci u pokutového území totiž vyhodnotil tak, že přihrával do prostoru, ve kterém se nacházela přesila protihráčů.
     
    85
    Nyní se v ofsajdovém postavení zjevil v posledních minutách celkem nenápadný Belotti. Spal okamžitě založil další útočnou akci.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Turín si stále drží hubené vedení, naopak hostujícímu celku se krátí čas.
     
    83
    Rincón si počkal na náběh Zazy, kterému se sice zpracování příliš nezdařilo, i tak dokázal vybojovat autové vhazování.
     
    82
    Po delší době se k míči dostal brankář Gomis, který ho po chvilkovém váhání přeci jenom poslal na druhou stranu hrací plochy.
     
    81
    Spal ještě pokračoval v akci, další centr tentokráte směřoval na hranici pokutového území, kde ale nedoskočil Antenucci.
     
    80
    K rozehrávce volného kopu se Kurtić, jehož obstřel směřoval ke vzdálenější tyči. Sirigu předvedl luxusní zákrok, který tak drží Turín ve vedení.
     
    79
    Domácí se nyní dožadovali odpískání nedovoleného zákroku na Ainu, hlavní sudí byl ale opačného názoru. Naopak odpískal faul na Antenucciho.
     
    78
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Thiago Cionek, přichází Alberto Paloschi.

    David Suchý

    Branky: 52. N'Koulou

    Karty:   55. Moretti (TUI) – 27. Schiattarella (SPAL), 71. Cionek (SPAL)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 9:9. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:15.
    Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Moretti – De Silvestri, Meïté, Rincón, R. Soriano (63. Baselli), Aina (87. Berenguer) – Falqué (71. Zaza), Belotti.
    Náhradníci: Ichazo, Rosati, Bremer – Lukić, Baselli, Damascan, Edera, Berenguer, Parigini, Djidji, Zaza, Ferigra.

    Spal: A. Gomis – Cionek (78. Paloschi), Vicari, Felipe (46. Djourou), Fares – Lazzari, Schiattarella (52. Valdifiori), Kurtić, Missiroli – Antenucci, Petagna.
    Náhradníci: Thiam, V. Milinković-Savić – Djourou, Šimić, Valoti, Moncini, Valdifiori, Dickmann, Everton Luiz, Paloschi, F. Costa, Viviani.

    Rozhodčí: Pasqua – Fiorito, Santoro
    ocianews.com