Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Riga 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – HC Slovan 5:1 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Ufa 2:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 6:3 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 0:4 (kon.)
po prodl.
Dynamo Moskva
2:3 (0:0, 2:0, 0:2 - 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Neděle 02.09.2018, 16:00 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek dne a těším se na vás příště při sledování KHL. Děkuji za pozornost a nashledanou! (18:29:36)
     
    Statistiky zápasu:

    Střely: 19 – 33
    Vhazování: 18 – 28
    Hity: 7 – 8
    Zblokované střely: 11 – 11
     
    Vyrovnaný duel končí dělbou bodů. Dlouho to tak vůbec nevypadalo, ale Ufa si z Moskvy odveze body dva. Na dvě branky domácích se Salavatu podařilo najít odpověď v závěrečné pasáži díky využitým přesilovým hrám. Prodloužení pak ve třetí minutě rozhodl Arťom Sergejev, když přesně načasoval svůj výpad a úspěšně zakončil.
     
    Konec zápasu.
    62:12 Arťom SERGEJEV - 2:3
     
    62:12
    Ufa právě vstřelila branku!
    ARŤOM SERGEJEV ukončuje prodloužení. Afinogenov zaspal při bránění, když se obránce Salavatu utrhl, a po přihrávce od Tkačova se štěstím procpal kotouč přes Jerjomenkův beton. Asistence: Vladimir Tkačov.
     
    61:21
    Hietanen získává kotouč a uklidňuje hru, teď to zkusí Dynamo.
     
    61:10
    Omark krouží v útočném pásmu ze strany na stranu a čeká na vhodnou příležitost.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Dva zásahy Ufy před koncem základní hrací době v přesilové hře vyrovnaly misky vah a hned v úvodním duely sezóny si tak Dynamo a Salavat Julajev vyzkouší prodloužení. Zde je nutno upozornit na to, že Ufě se v prodloužení či samostatných nájezdech v přípravě velmi dařilo. Uvidíme, zda to vyjde i tentokrát.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:25
    Afinogenov vybojoval o puk v pravém rohu útočného pásma, do střelecké pozice se však nedostal.
    58:06 Anton BURDASOV - 2:2
     
    58:06
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tlak hostů končí vyrovnávací brankou. Omark a spol. sevřeli bránící čtveřici do silných kleští. Na Kemppainena nevyzrál nikdo z hráčů Dynama a tak puk poslal nahoru na ANTONA BURDASOVA, jenž poté propálil hradbu těl. Jerjomenko měl zakrytý výhled a nedokázal zabránit druhé brance soupeře. Asistence: Joonas Kempainen.
     
    57:32
    Hartikainen pálil z pravého kruhu. Jerjomenko nechal půl brány volné, ale finský střelec mu puk napálil rovnou do lapačky.
     
    57:02
    Ufa si aktivním napadáním vykoledovala faul. Višněvskij nevyřešil situaci za vlastní brankou vůbec dobře a inkasuje dvouminutový trest za nedovolené bránění. Tohle bude ještě zajímavé.
     
    56:05
    Kugryšev byl ihned po překročení modré čáry zbaven puku. Do protiútoku pelášil Brjukvin, jehož akce byla zakončena nepřesnou střelou.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 35. Alexejev (Kagarlickij, Šipačov), 38. Kagarlickij (Šipačov) – 55. Kemppainen (Hartikainen, Omark), 59. Burdasov (Kemppainen), 63. Ar. Sergejev (Tkačov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – I. Nikulin, Hietanen, Koivisto, D. Višněvskij, Alexejev, Pribylskij, J. Zajcev – Šipačov, Alexejev, Kagarlickij – Zackrisson, Boyd, Indrašis – Mozer, Igumnov, Brjukvin – Petunin, Afinogenov, Zlobin – Pankratov.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – S. Těreščenko, Panin, Larsen, Ar. Sergejev, Arzamascev, M. Osipov, Ljakov – Burdasov, Fjodorov, Chochrjakov – Omark, Kemppainen, Hartikainen – Osnovin, Tkačov, Kugryšev – Soloduchin, V. Žarkov, Kadějkin – Šen.

    Rozhodčí: Naumov, Fatejev – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 7054
    bahis siteleri