Kadaň – Litoměřice 1:6 (kon.) | Zlín – Zvolen 6:1 (kon.) | Litvínov – Ústí n/L 6:2 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:2 (kon.) | Bílina – Děčín 8:7 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 6:1 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 4:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 5:2 (kon.)
Tábor – Havlíčkův Brod 4:5 (0:2 po s.n.) | Řisuty – Kobra 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:3 (3:0, 2:2, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Úterý 04.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:15
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak teď hosté Gábu pěkně vykoupali. Jáchym namazal na opačnou stranu brankoviště JIŘÍMU ZDEŇKOVI. Vsetínský gólman neměl sebemenší šanci se tak pohotově přesunout ke druhé tyči a tak měl porubský útočník čas zakončit do odkryté brány. Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    32:02
    Poruba právě vstřelila branku!
    ... o to úspěšnější byl však při dalším vhazování jeho spoluhráč JAKUB ILLÉŠ, který se natlačil před brankáře a kotouč protlačil za čáru. Asistence: Jan Hudeček.
     
    26:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Martin Podešva nyní poslal krásnou přihrávku přes brankoviště na TOMÁŠE VÁVRU, který zavěsil do odkryté brány. Asistence: Martin Podešva.
     
    25:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po zmatku v obranném pásmu vystřelil CTIRAD OVČAČÍK z mezikruží a trefil přesně pravý horní roh. Asistence: Vojtěch Tomi.
     
    20:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    LUBOŠ ROB zajistil domácím krásný vstup do druhé části. Ujal se kotouče, projel útočným pásmem a dělovkou z mezikruží nedal Kůdelovi šanci. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    15:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští jdou rychle do tříbrankového vedení. PETER MIKUŠ dostal přihrávku na modrou a dělovkou propálil brankáře Kůdelu. Asistence: Tomáš Vávra, Martin Podešva.
     
    14:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kopta poslal RADIMU KUCHARCZYKOVI kotouč na brankovou čáru a pro toho bylo snadné usměrnit touš mezi Kůdelovy betony. Asistence: Ondřej Kopta.
     
    04:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! DAVID BŘEZINA na útočné modré obhodil obránce a poté střelou na lapačku překvapil gólmana Kůdelu. Bez asistence.

    Kristýna Guricová

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 5. Březina, 15. Kucharczyk (Kopta), 16. Mikuš (Vávra, Podešva), 21. Rob (Pechanec), 27. Vávra (Podešva) – 26. Ovčačík (Tomi), 33. Illéš (Hudeček), 48. Zdeněk (Jáchym)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, Mäkinen, Jenáček, Ondračka, Teper, Holomek, Slováček – Rác, Podešva, Pechanec, Theoret, Karafiát, Kuronen, Kucharczyk, Vávara, Kopta, Jonák, Rob, Březina.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Slavík, Urbanec, Dundáček, Cypas, Ovčačík, Adam, Tomi – Fojtík, Kanko, Illeš, Hudeček, Zdeněk, Ollender, Baláž, Jankovský, Káňa, Rubner, Jáchym, Toman, Vymazal.

    Diváci: 2078
    ocianews.com