Motor ČB – Prostějov 4:1 (kon.) | Martin – Pov. Bystrica 6:1 (kon.) | Znojmo – Zvolen 9:4 (kon.)
Mor. Budějovice – Žďár n/S 2:3 (1:3 po s.n.) | Vrchlabí – Trutnov 2:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
9:4 (2:1, 5:0, 2:3)
HKM Zvolen
Středa 05.09.2018, 17:30 • ZS Hodonín • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Gólostroj pokračuje i ve třetí třetině. Autorem branky je TOMÁŠ GUMAN, který dostal přihrávku do jízdy mezi dva hráče, dostal se až před brankáře a blafákem překonává nataženého Babika. Asistence: Marek Špaček.
     
    49:13
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Místo přesilovkové trefy je tu gól soupeře v oslabení po chybě Stretche, jehož rozehrávku vystihl MARTIN MAGDOLEN a tváří v tvář Nechvátalovi se střeluou na lapačku prosazuje. Bez asistence.
     
    45:55
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Je tu blesková odpověď Zvolena. PETR ZUZIN se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči, svůj příklep otřel o břevno a zapadl do sítě za Nechvátalova záda. Tohle slovenský útočník trefil parádně.
     
    45:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Osmou branku Znojma střílí ANTHONY LUCIANI, který se z nulového úhlu natlačil do brankoviště a našel skulinu v postoji Babika. Zvolenská obrana jej opět nedokázala zastavit. Bez asistence.
     
    42:57
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Hosté snižují po zaváhání Patrika Nechvátala, který za brankou přišel o puk. První střelu Lušňáka ještě vyrazil, ale na dorážku MARCELA HOLOVIČE už nedosáhl. Asistence: Patrik Lušňák.
     
    38:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Laciná branka, u které nemá čisté svědomí gólman Babik. Ten vyjel z branky, vyrazil nepříliš prudké nahození ze strany přímo před sebe na hůl JANA LATTNERA a znojemský obránce nabídnutou příležitostí nepohrdl a trefuje odkrytou klec Zvolena. Bez asistence.
     
    35:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Velký nedůraz v obraně Zvolena potrestal ANTHONY LUCIANI, který se ve vlastním oslabení protáhl mezi dvěma o hlavu vyššími hráči soupeře, dostal se až před brankáře a i když neměl čas a prostor, stihl jej ještě vymíchat bekhendovým blafákem a zavěsit. Krásná branka!
     
    25:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá třetí přesilovku v zápase, poté co se krásným švihem z levého kruhu trefuje do horního růžku branky C.J. STRETCH. Skapskiho lapačka máchla na prázdno, a to je také poslední, co kanadský brankář v dnešním zápase provede. Asistence: Adam Sedlák, Patrik Parkkonen.
     
    21:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborně sehraná přesilovka Znojma, které úplně rozebralo soupeřovu čtveřici. Stehlík nejprve netrefil v dobré šanci těžkou přihrávku, následně ale McPherson našel mezi kruhy volného NICOLASE HLAVU a ten z první propálil po ledě Skapskiho mezi betony. Asistence: Allan McPherson, Jakub Stehlík.
     
    20:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Hned po devíti sekundách druhé třetiny se Znojmo při hře čtyři na čtyři prosazuje! Prudkou přihrávku z levého křídla usměrnil přímo za záda brankáře CAMERON BRAES. Asistence: Allan McPherson.
     
    14:05
    Orli právě vstřelili branku!
    A tu vzápětí využívá a bere si zpět vedení. V závaru na brankovišti se nejlépe zorientoval NICOLAS HLAVA a zblízka doklepává kotouč za ležícího brankáře Skapskiho. Asistence: Cameron Braes, Allan McPherson.
     
    10:16
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec využívají přesilovku, poté co puk na modrou čáru dostal Vandane a jeho tvrdou ránu tečoval mimo Nechvátalův dosah MICHAEL VANDAS. Asistence: Davis Vandane, Patrik Lušňák.
     
    02:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se ujímá vedení! Po delším pobytu v útočném pásmu se k puku na levém kruhu dostal JAKUB STEHLÍK a tvrdou ranou překonává brankáře Skapskiho. Asistence: Jan Lattner, Erik Němec.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 3. Stehlík (Lattner, Němec), 15. Hlava (Braes, McPherson), 21. Braes (McPherson), 22. Hlava (McPherson, Stehlík), 26. Stretch (Sedlák, Parkkonen), 36. Luciani, 39. Lattner, 46. Luciani, 52. Guman (Špaček) – 11. Vandas (Vandane, Lušňák), 43. Holovič (Lušňák), 46. Zuzin, 50. Magdolen


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Halász) – Sedlák, Parkkonen, Stehlík, Lattner, Tejnor, Kruckovyč, Oščádal – Kalus, Stretch, Luciani – Hlava, Braes, McPherson – Špaček, Bartoš (C), Guman – Němec, Matuš, Mrázek – Bulín.
    HKM Zvolen: Skapski (26. Babik) – Drgoň, Hraško, Vandane, Růžička, Charnaok, Poyhönen, Roman, Ulrych – Zuzin, Kytnár, Chovan (C), Vandas, Špirko, Handlovský, Demkov, Lušňák, Šišovský, Petráš, Holovič, Magdolen.
    thejrc.org