Mladá Boleslav – Pardubice 8:2 (kon.) | Liberec – Chomutov 5:1 (kon.) | K. Vary – Sokolov 4:0 (kon.)
Šumperk – Moravská Třebová 9:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Dubnica 5:3 (kon.) | Kolín – Dvůr Králové n. L. 3:5 (kon.)
Bílina – Řisuty 0:7 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
8:2 (5:1, 1:1, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 06.09.2018, 15:30 • ŠKOENERGO Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Odražený puk se dostal k DOMINIKU PACOVSKÉMU, který takřka z nulového úhlu překonal ránou pod víko pardubického brankáře. Boleslavští tak vedou již vysoko 8:2. Asistence: Ondřej Najman, Martin Pláněk.
     
    53:17
    Utkání sleduje 652 diváků.
     
    52:23
    Gašper Krošelj byl mimo svou bránu a puk po střele od modré čáry už putoval mezi tři tyče, jenže slovinský brankář se na poslední chvíli přemístil a takřka tygřím skokem puk na poslední chvíli zalehl.
     
    50:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští ujeli do brejku, první Knotkova střela ještě nevyšla, ale z dorážky se prosadil DAVID ŠŤASTNÝ. Asistence: Tomáš Knotek.
     
    39:48
    Přesilová hra dlouho netrvala. Menší trest za podražení totiž obdržel Josef Hrabal (PCE).
     
    39:27
    Menší trest za držení obdržel Pavol Skalický (MBL).
     
    36:51
    Čtvrtý útok Bruslařského klubu je v tomto utkání aktivní a mohl se opět gólově prosadit. Martin Procházka si s kotoučem na hokejce najel až k brankové čáře a snažil se jej dostat mezi tři tyče, ale Milan Klouček v pardubické bráně byl proti.
     
    27:21
    Mladá Boleslav je ale stále aktivní a neustává v jedné střele za druhou. Naposledy to byl obránce Jiří Kurka, který se na hranici pravého kruhu napřáhl a donutil Milana Kloučka k pohotovému zákroku lapačkou.
     
    26:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krátce po vypršení přesilové hry se domácí přeci jen prosadili a znovu vedou o čtyři góly. Zblízka zvládl propasovat puk a poprvé v tomto utkání překonat Milana Kloučka LUKÁŠ ŽEJDL. Asistence: Jakub Orsava, Dominik Pacovský.
     
    25:39
    Slušná šance v podání Tomáše Vondráčka, který si najel až před branku, kde už měl téměř překonaného gólmana, Gašper Krošelj však zvládl udržet kotouč před brankovou čárou a nakonec přerušit hru.
     
    24:32
    Za vyhození puku mimo hrací plochu byl potrestán dvěma minutami Vojtěch Budík (PCE).
     
    21:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí hráči se ocitli před boleslavským gólmanem dva proti jednomu a neobsazený JAN MANDÁT z pravého kruhu zakončoval do odkryté branky. Asistence: Jordan Perret, Patrik Poulíček.
     
    20:09
    Pardubice vystřídaly podle očekávání brankáře. Ondřeje Kacetla nahradil Milan Klouček.
     
    17:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se rychle přemístili do útočného pásma a v pravém kruhu byl nikým nehlídaný LUKÁŠ ŽEJDL, který nedal Ondřeji Kacetlovi šanci. Gólman Pardubic se nezvládl přemístit, a tak boleslavský útočník zakončoval do prázdné brány. Asistence: David Šťastný.
     
    15:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pátý gól během zhruba třinácti minut. Pardubičtí chybovali ve středním pásmu, čehož využil JAKUB ORSAVA, který nabral rychlost a v oslabení ujížděl sám na Ondřeje Kacetla, jehož překonal střelou mezi pravým betonem a tyčí. Bez asistence.
     
    14:12
    Za hákování byl na dvě minuty vyloučen Pavol Skalický (MBL).
     
    13:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Poměrně šťastný gól ze strany Bruslařského klubu, naopak inkasování, které si Ondřej Kacetl za rámeček nedá. Od modré čáry totiž vystřelil přes stínící hráče David Bernad a puk následně tečoval JAKUB ORSAVA. Asistence: David Bernad, Lukáš Žejdl.
     
    12:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Do mezikruží si poměrně bez většího odporu pardubických hráčů najel DAVID ŠŤASTNÝ a svižnou střelou překonal Ondřeje Kacetla. Asistence: Michal Vondrka.
     
    11:15
    Opět se vylučuje. Za podražení byl na dvě minuty vykázán Jordann Perret (PCE).
     
    07:06
    Je tu první vyloučení zápasu. Za podražení inkasoval menší trest Tomáš Rolinek (PCE).
     
    05:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nepozornost jednoho z boleslavských hráčů, jenž mohl šourající se puk za brankovou čáru zastavit a šikovnost PATRIKA POULÍČKA, který jej dorazil za záda překonaného gólmana zajistila Pardubicím vyrovnání na 1:1. Asistence: Danill Miromanov.
     
    02:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po tlaku pardubického celku jeli Středočeši dva na jednoho a z pravého kruhu zakončil ke vzdálenější tyči do horní části branky MARTIN PROCHÁZKA. Asistence: Ondřej Najman, Pavel Kousal.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 3. Procházka (Najman, Kousal), 13. Šťastný (Vondrka), 14. Orsava (Bernad, Žejdl), 16. Orsava, 18. Žejdl (Šťastný), 27. Žejdl (Orsava, Pacovský), 51. Šťastný (Knotek), 57. Pacovský (Najman, Pláněk) – 6. Poulíček (Miromanov), 22. Mandát (Perret, Poulíček)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Kantor) – Bernad, Hanzlík, Pláněk, Kotvan, Němeček, Eminger, Kurka – Šťastný, Knotek, Klepiš (A) – Orsava, Žejdl, Musil – Pacovský, Skalický, Vondrka – Kousal, Najman, Procházka
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (21. Klouček) – Trončinský, Čáslava, Hrabal, Budík, Miromanov, Wishart, Cardwell – Sýkora, Marosz, Rolinek – Svoboda, Bubela, Treille – Mandát, Poulíček, Perret – Vondráček, Dušek, Machala

    Rozhodčí: Bejček, Micka – Klouček, R. Špringl

    Diváci: 652
    ocianews.com