IFK Helsinky – Bolzano 1:2 (1:2 po s.n.) | TPS – Mnichov 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Něman Grodno 6:2 (kon.)
Junosť Minsk – Malmö Redhawks 6:2 (kon.) | Frölunda – Zürich 4:2 (kon.) | Skellefteå – Tychy 6:2 (kon.)
Aalborg – Vienna Capitals 1:6 (kon.) | Salzburg – Cardiff 4:2 (kon.) | Bern – Växjö 4:3 (kon.)
konec
Junosť Minsk
6:2 (2:0, 2:0, 2:2)
Malmö Redhawks
Čtvrtek 06.09.2018, 18:00 • Čižovka-Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě to je pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:31:10)
     
    Utkání sledovalo 3469 diváků!
     
    Statistiky po celém zápase:
    Střely: 28 – 52
    Střely na bránu: 20 – 38
    Přesilové hry: 4/7 – 1/4
    Vhazování: 23 – 37
     
    Je konec! V zápase, ve kterém byli favorité hosté, nakonec hosté schytali jasný debakl. Minsk si svých šest branek rozložil rovnoměrně do každé třetiny, jelikož ve všech vstřelil dvě. Malmö sice snížilo na začátku třetiny stav a chvíli to vypadalo na drama, jenže domácí zápas kontrolovali a došli si pro výhru.
     
    Konec zápasu.
    59:50 SETKOV - 6:2
     
    59:50
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    To je parádní konec zápasu! MALTE SETKOV vyslal hned dvě dobré střely. První sice jen zaduněla o mantinel, jenže ta druhá skončila v síti. Parádní střela! Asistence: Frederik Storm.
     
    59:00
    Poslední minuta do konce utkání!
    58:46 KOGALEV - 6:1
     
    58:46
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Tak tohle je debakl pro hosty, kteří před tímto zápasem vedli tabulku! ALEXANDR KOGALEV dostal puk a neměl komu nahrát. Proto se rozhodl pro rychlou střelu, která propadla až do brány! Asistence: Sergej Drozd.
     
    58:11
    Malmö Redhawks to naopak zkouší ze všech možných pozic, jenže většina střel je nepřesná. Přesto si musel tentokrát Brikun připsat jistý zákrok.
     
    58:00
    Naopak Minsk se velmi dobře brání a podniká útočné výpady. Ty sice většinou nekončí ani střelou, jenže vteřinky se mu daří šetřit dobře.
     
    56:57
    Do konce utkání nám zbývají poslední tři minuty a o vítězi je rozhodnuto. Malmö se sice snaží, jenže jeho útok dnes není vůbec produktivní.
     
    55:50
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Emil Sylvegård – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Junosť Minsk (Kirill Brikun – 2+2 min, hrubost).
     
    55:50
    Po dalším útoku hostujícího týmu se strhla slušná mela před bránou domácích. Zapojili se do ní skoro všichni hráči, ale rozhodčí je od sebe rychle odtrhli. Nějaká vyloučení se dají očekávat.
    54:53 KULAKOV - 5:1
     
    54:53
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Nakonec se ovšem přece jen prosazuje! Obranná čtyřka tam byla celé oslabení a už viditelně tahala nohy. Puk na střed dostal , jehož střelu ještě zvládl Alsenfelt vyrazit. Puk se však odrazil přesně na hůl ALEXANDRA KULAKOVA, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Pavel Razvadovskij a Stanislav Lopačuk.
     
    54:21
    A obranná čtyřka začíná být unavená, jelikož je zde celou minutu oslabení. Junosť se snaží prokombinovat až do brány, což se mu zatím nedaří.
     
    53:53
    Hromada osobních soubojů se odehrála v útočném pásmu domácích s tím, že některé byly rozhodně za hranou. Minsk se však nadále drží v pásmu.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 3. Grin (K. Brikun, Drozd), 5. Gajnetdinov (Karakulko), 21. Stefanovič (Grin, Brikun), 39. Kogalev (Kulakov, Lopačuk), 55. Kulakov (Razvadovskij, Lopačuk), 59. Kogalev (Drozd) – 41. Komarek (Öhman, Görtz), 60. Setkov (Storm)


    Junosť Minsk: I. Brikun (Borodulja) – Šočin, Antonov, Mickevič, Bogoleiša, Kazakevič, Tarleckij, Nogačjov, Jerokho – Grin, K. Brikun, Stefanovič – Kulakov, Razvadovskij, Kogalev – Lopačuk, Drozd, Protasenja – Kaškar, Karakulko, Gajnetdinov.
    Malmö Redhawks: Alsenfelt (Nihlstorp) – Ekberg, Warg, Olsson, Lerby, Öhman, Mylläri, Rosdahl, Setkov – Sylvegård, Händemark, Bryggman – Sylvegård, Komarek, Görtz – Olofsson, Forsberg, Janolhs – Strom, Wemmenborn, Hardt.

    Rozhodčí: Müller, Amosov – Kliaščeunikau, Paliakou

    Diváci: 3469
    ocianews.com