Česká Lípa – Litoměřice 2:2 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
2:2 (0:1)
Gardenline Litoměřice
Čtvrtek 06.09.2018, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Konec zápasu. (22:14:18)
     
    40
    Démoni právě vstřelili branku!
    Domácí šli do powerplay. Z pravého rohu centroval Kotek před branku, kde se do centru položil TOMÁŠ FICHTNER a srovnal na 2:2. Asistence: Tomáš Kotek.
     
    36
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Šarkozy našel u lajny volného FABRICIA, který na bližší tyči prostřelil domácího brankáře.
     
    34
    Démoni právě vstřelili branku!
    Havrda dostal šanci rozehrát volny kop, na zadní tyči našel volného MIROSLAVA ROTTA a ten uklidil balón do odkryté branky. 1:1. Asistence: Ondřej Havrda.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    20
    První poločas skončil.
     
    19
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Po nahrávce Douglase se prosazuje VÍTĚZSLAV HRUBÝ, který přišel do Gardenline na hostování z pražské Slavie. Asistence: Douglas.
     
    1
    Prvního faulu se dopustili domácí. Následný volný kop dokázal odvrátit Ondřej Havrda.
     
    1
    Úvodní výkop obstaral tým hostí
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Rozhodčí už přivádí oba týmy na hrací plochu.
     
    Domácí nastoupí ve své černé kombinaci a hosté v kombinaci zelené.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Démoni Česká Lípa: Kirov, Sochůrek – Švec, Šafář, Bažant, Kubelka, Fichtner, Havrda, Rott, Havlásek, Kotek

    Gardenline Litoměřice: Kubíček, Vavrek, Marek – Rodrigo, Záruba(C), Fabricio, Krok, Hrubý, Jíránský, Slepčík, Rafael, Douglas, Šarkozy

    Rozhodčí: Kresta, Novotný.
     
    Marek Kopecký, trenér (Gardenline Litoměřice):
    „Těšíme se na začátek sezony. Příprava byla dlouhá a všichni se těší až to vypukne. První zápas nás čekají Démoni a určitě nepůjde o lehký zápas. Věřím, že souboj zvládneme a vkročíme do nového ročníku správnou nohou.“
     
    Gardenline Litoměřice
    Litoměřice, loňský semifinalista by rád v této sezóně bojoval o příčku nejvyšší. V přípravě se Gardenline zúčastnil stejně jako Českolipští Turnaje Česko-slovenského přátelství, který dokázal Gardenline ovládnout. Dále se Litoměřice v přípravě utkaly s týmy Plzně (2:2), Mělníka (8:1), Rapidu Ústí nad Labem (7:1) a v generálce se Slavii (6:5). Litoměřice zaznamenaly jednu velkou ztrátu, a to odchod Michala Kovácse do Plzně. Co se týče příchodů lze zmínit příchod Brazilců Felipeho a Adriana, Portugalce Bernarda či dvou českých hráčů Dalibora Slepčíka a Michala Jiráského.
     
    Karel Kruliš, trenér (Démoni Česká Lípa)
    „Zápas s Litoměřicemi bude nesmírně těžký, ale víme, že pokud budeme hrát zodpovědně, tak se dá uhrát slušný výsledek. Soupeř je velice silný a má ambice na nejvyšší cíle, což si uvědomujeme. Proto jsme se na utkání snad dobře připravili a nedáme svou kůži lacino.“
     
    Démoni Česká Lípa
    Démoni by po loňské záchraně ve Varta futsal lize, chtěli v letošním ročníku zabojovat o účast v play-off. Domácí v přípravě sehráli dva rozdílné přátelské zápasy, a to se Spartou, se kterou v Novém Boru prohráli 0:5 a s týmem Rapidu Ústí nad Labem se kterým vyhráli 10:6, k tomu přidali Démoni ještě účast na Turnaji Česko-slovenského přátelství, na kterém obsadili konečné páté místo. Co se týče přestupů stojí za zmínku dotažení přestupu Matouše Kubelky a příchod zkušeného Miroslava Semeráda, jenž přišel na roční hostování.
     
    Favoritem dnešního zápasu jsou bezpochyby hosté z Litoměřic, kteří by rádi v letošní sezóně bojovali o titul. Oproti tomu domácí Démoni, od který se očekává boj o záchranu, by rádi letos zabojovali o play-off. V loňské sezóně se hráli Démoni s Litoměřicemi dva vyrovnané zápasy, když dokonce dokázali uhrát v Litoměřicích bod za remízu 3:3, v České Lípě už ale Litoměřice nezaváhaly a zvítězily 2:5. Oba dnešní soupeři se již setkali v přípravě na tuto sezónu, když na Turnaji Česko-slovenského přátelství ve skupině zvítězil tým Litoměřic 5:3, i když v poločase prohrával 1:3.
     
    Dobrý Den, Vítám Vás u prvního online přenosu z nového ročníku nejvyšší futsalové soutěže, v rámci kterého Démoni Česká Lípa přivítají na své palubovce Gardenline Litoměřice. Utkaní začíná ve 20:30 v Českolipské sportovní hale.

    Vít Muzikář

    Matyáš Bláha

    Branky: 34. Rott (Havrda), 40. Fichtner (Kotek) – 19. Hrubý (Douglas), 36. Fabricio (Šarkozy)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov, Sochůrek – Švec, Šafář, Bažant, Kubelka, Fichtner, Havrda, Rott, Havlásek, Kotek
    Gardenline Litoměřice: Kubíček, Vavrek, Marek – Rodrigo, Záruba(C), Fabricio, Krok, Hrubý, Jíránský, Slepčík, Rafael, Douglas, Šarkozy

    Rozhodčí: Kresta, Novotný
    bahis siteleri