Vítkovice – Trenčín 6:0 (kon.) | Olomouc – Zlín 1:2 (po pr.) | SHK Hodonín – Trnava 6:4 (kon.)
Pelhřimov – HC MUNI 4:3 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 3:4 (po s.n.)
po prodl.
HC Olomouc
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
Berani Zlín
Pátek 07.09.2018, 17:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:19
    Hanáky čeká v této chvíli menší přesilovka čtyř proti třem a následně pěti proti čtyřem. Štěpán Fryšara /ZLN) se totiž při souboji se Staňkem až příliš okatě vrhl ramenem do hlavy olomouckého beka a tento nebezpečný zákrok byl sudími ohodnocen menším i osobním desetiminutovým trestem. Dujsík za vystartování na zlínského hráče flastr nedostal.
     
    48:50
    Na řadě je nyní dvouminutová hra čtyř proti čtyřem. Po konfliktu Martina Vyrůbalíka (OLO) s Pavlem Kubišem (ZLN) jsou totiž oba hráči vyloučeni sudími za hrubost.
     
    19:48
    Olomouc se bude ještě na konci první třetiny bránit ve čtyřech, za viditelné hákování na modré čáře půjde menší trest odsedět olomoucký kapitán Martin Vyrůbalík (OLO). Pro Zlín půjde o třetí přesilovku v utkání.
     
    09:32
    Olomouc se znovu dostane do oslabení, Hanáci jsou tentokrát trestáni za přílišnou tvrdost v dohrávání soubojů. Konkrétně Jan Káňa (OLO) si půjde sednout za vražení na hrazení.
     
    04:19
    Hanáky čeká první přesilovka v utkání, Jan Jaroměřský (OLO) je trestán za sekání ve středním pásmu. Sudí mu tak velmi logicky udělili dvouminutový trest.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 44. Káňa (Knotek, Laš) – 50. Ondráček (Fořt, Fribergs), 63. Šlahař


    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Galvas, Ondrušek, Staněk, Jaroměřský, Dujsík – Káňa, Knotek, Laš – Kolouch, Burian, Jergl – Skladaný, Holec, Tomeček – Mráz, Ostřížek
    Berani Zlín: J. Sedláček (Huf) – Ferenc, Freibergs, Nosek (A), Žižka (C), Řezníček, Valenta, Gazda – Fryšara, Honejsek, Šlahař – Kulda, Werbík, Poletín – Kubiš (A), Fořt, Ondráček – Václavek, P. Sedláček, Popelka

    Rozhodčí: Kubičík, Šír – Hanzlík, Hlavatý
    bahis siteleri