Havlíčkův Brod – Pardubice 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 1:3 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (2:0 po s.n.)
Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Havířov – Zlín 2:3 (1:2 po s.n.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 5:4 (po pr.) | Plzeň – HC Litvínov 2:1 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 0:2, 4:0 - N 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 08.09.2018, 12:00 • ZS Kotlina • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek z Kotliny vše. Děkuji vám za pozornost, přeji hezký zbytek víkendu a budu se těšit u dalších onlajnů. (14:14:38)
     
    Pardubičtí přišli o dvoubrankový náskok, útěchou jim tak může být alespoň bonusový bod z nadstavby, který týmu v dvojnásobné přesilové hře vystřelil Martin Bučko. Tři body za vítězství v základní hrací době zůstávají v Kotlině, Bruslaři tak mají po dvou kolech 7 bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    61:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Bonusový bod z nadstavby vybojovali hosté, když využili dvojnásobnou početní převahu. MARTIN BUČKO napřáhl na modré čáře po přihrávce Jiřího Bucka a jeho rána skončila za zády havlíčkobrodského brankáře! Asistence: Jiří Bucek, Filip Koffer.
     
    60:52
    Hostující rána byla nepřesné a k odraženému puku se dostal Dominik Vacík. Ten jej pak vysokým obloučkem vyhodil přes všechny čáry.
     
    60:32
    Dynamo bude hrát 53 sekund v pěti proti třem! Marek Tecl (HBR) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Havlíčkův Brod předvedl ve třetí dvacetiminutovce famózní obrat. Začalo to snížením Vojtěcha Veverky po třinácti sekundách, dílo pak dokonaly dva slepené góly Jakuba Košťála s Dominikem Vacíkem, které se vešly do rozmezí 19 sekund. Richard Cachnín pak už jen přidal pojistku do prázdné brány. Pokračovat ovšem bude ještě nadstavba o bonusový bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    To se jim málem povedlo! Filip Koffer využil zmatků před havlíčkobrodským brankovištěm a nastřelil tyč!
     
    59:29
    V závěru je ještě vyloučen Vojtěch Veverka (HBR), hosté tak mohou alespoň korigovat skóre v početní výhodě.
     
    58:59
    Oddechový čas si berou také domácí trenéři, aby své svěřence uklidnili a zbytek zápasu ubránili bez inkasované branky.
     
    58:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru nevyužili, následně tak zkusili ještě hru bez brankáře. To se jim ale nevyplatilo. Kotouče se ujali domácí a RICHARD CACHNÍN jej nasměřoval do odkryté klece, čímž zřejmě pojistil tříbodové vítězství Bruslařů. Asistence: Marek Tecl, Štěpán Dudycha.
     
    58:36
    Filip Koffer nabral ve středním pásmu rychlost a snažil se protlačit před bránu kolem Radima Pejchala. To se mu sice podařilo, tam ale zaúřadoval Dominik Arbelovský, který přikryl puk lapačkou.
     
    57:40
    Dominik Arbelovský chytil ránu od modré čáry. Hosté se ovšem udrželi v pásmu a domácí brankář se musel rychle přesunout, aby levým betonem vytěsnil střelu Jiřího Bucka.
     
    56:58
    Jiří Bucek si dvakrát vyměnil puk s obráncem a vystřelil z okraje pravého kruhu, jeho rána byla ale nepřesná a narazila jen do plexiskla za bránou.
     
    56:46
    Hosté mají jedinečnou možnost k vyrovnání v přesilové hře. Štěpán Dudycha (HBR) si totiž při bránění pomohl podrážením.
     
    55:14
    Pardubice se teď budou muset mnohem více tlačit dopředu. Richard Král si vzal pro svůj celek oddechový čas, aby svým svěřencům nakreslil taktiku pro zbytek utkání.
    Marken.cz

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 41. Veverka, 55. Košťál (Vaňous), 56. Vacík (Cachnín), 59. Cachnín (Tecl, Dudycha) – 27. Bučko (Chára, Rozlílek), 40. Kostka (Bucek, Bučko), 62. Bučko (Bucek, Koffer)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Nedvěd) – Vacík, Dudycha, Nepokoj, Pejchal (A), Najman, Dvořák, Krejčí – Veverka, Cachnín (A), Tecl (C) – Petržilka, Hromádka, Fiala – Vaňous, Košťál, Kopic – Klofáč, Pokorný
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Vlk) – Dubovčí, Hrádek, Leder, Nedelka, Bučko, Jelínek, Kaštánek – Rouha, Rozlílek (C), Antoníček, Koffer, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek (A), Trejbal, Tobiáš

    Rozhodčí: Petr Lacina – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    ocianews.com