Havlíčkův Brod – Pardubice 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 1:3 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (2:0 po s.n.)
Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Havířov – Zlín 2:3 (1:2 po s.n.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 5:4 (po pr.) | Plzeň – HC Litvínov 2:1 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:2 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:3 (0:0, 1:1, 0:2 - N 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 08.09.2018, 12:30DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    Utkání je za námi, Jihlava si vítězství po základní hrací době uhrála především v poslední třetině, kdy se ji podařilo skórovat hned dvakrát. V prodloužení jsem pak moc šancí neviděli, až Matěj Vála vystřelil svému týmu i bonusový bod.

    Děkuji vám za pozornost, z toho utkání je to vše. (14:36:53)
     
    Konec zápasu.
     
    62:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava z jihu Čech odjede se všemi čtyřmi body! Krajíček poslal pas na MATĚJE VÁLU, který od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Krajíček, Tomáš Vala.
     
    61:50
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Doktor.
     
    61:29
    Pavel Zvěřina posílal z bekhendu kotouč před branku, jenže tam nikdo z jeho spoluhráčů nestál.
     
    60:35
    Motor se dostal na delší dobu do pásma, ale k žádné střele se nedostal. Možnost usadit se v pásmu pak má také Jihlava, jenž je v držení kotouče.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třetí branka Jihlavy je tu! VÍTĚZSLAV BROŽ se vrátil z trestné lavice, načež se hned dostal k odraženému puku, který v klidu uklidil do prázdné svatyně. Asistence: Martin Barák.
     
    58:05
    Motor si vzal oddychový čas. Po jeho uplynutí zůstává Marek Dvořák na střídačce svého týmu. Domácí jdou do hry se šesti hráči v poli!
     
    58:05
    Přesilová hra se českobudějovickým hráčům zatím příliš nedaří. Chaloupek mockrát zasahovat nemusel, střely domácích většinou skončily mimo branku.
     
    56:58
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Brož – 2 min., podrážení).
     
    56:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Převrátí! A to na jihlavskou stranu! TOMÁŠ VALA se zničehonic dostal do komfortní střelecké pozice. Následnou střelou vymetl přesně horní růžek Dvořáky klece! Parádní trefa. Asistence: Matěj Vála.
     
    54:43
    Českobudějovičtí mají problém vymanit se z vlastního obranného pásma. V posledních minutách bude zajímavé sledovat, jestli se skóre převrátí na nějakou stranu.
     
    53:46
    Na ledové ploše toho nyní není moc k vidění. Až nyní se do útoku dostal Jakub Krajíček, který se z úniku neprosadil.
     
    52:24
    U útočné modré čáry Jihlavy puk vyskočil ze hřiště až na českobudějovickou střídačku. Bude se vhazovat v neutrálním pásmu.
     
    50:18
    Martin Barák v dobré pozici nedává! Barák se ujal kotouče před soupeřovo brankou, kde byl chvíli úplně sám. Přesto skóre na stranu svého týmu nepřevrátil.
     
    49:44
    Marek Dvořák musel dávat pozor na střelu, která šla zpoza branky. Českobudějovický brankář byl ale plně přimáčknut k tyči a nachytat se nenechal.
     
    48:23
    Schwartzova zasekávačka nevyšla úplně podle představ a na druhou stranu se s kotoučem na holi vydala Jihlava. Nicméně Dvořák zasahovat nemusel, žádná střela Jihlavských nepřišla.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 27. Novák (Hrubec) – 29. Čermák (Brož, Pigl), 57. Vala (Vála), 60. Brož (Barák), 63. Vála (Krajíček, Vala)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Prušák) – Škola, Šafář, Hubata, Dudáček, Svach, Doktor – Egert, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Grossmann, Hrubec, Ryba, Janoch, Schwartz, Novák, Silný, Krcho
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Javůrek)– Piskač, Bouška, Křišta, Marek, Smolko, Trávník, Zvěřina, Vála, Rašín – Brož, Vala, Zadražil, Krajíček, Adam, Čermák, Juda, Pigl, Barák

    Rozhodčí: Čáp – Jindra, Oudes
    ocianews.com