Mountfield HK – Tábor 10:0 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:8 (kon.) | Zlín – Vsetín 4:1 (kon.)
Plzeň – Kobra 3:0 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 8:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 8:4 (kon.)
Přerov – Warriors Brno 4:3 (kon.) | Sparta – Slavia 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 8:1 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 6:1 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 9:1 (kon.)
Č. Budějovice – Jihlava 3:1 (kon.) | Chomutov – Třemošná 3:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:8 (1:3, 1:3, 1:2 - N 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 08.09.2018, 12:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Liberce se s vámi loučím, přeji příjemnou sobotu, a někdy příště znovu na počtenou! (14:37:40)
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se zcela jasně stává tým HC Dynamo Pardubice! Rozhodly momenty před oběma brankami. Hosté byli v brankovištích mnohem důraznější, efektivnější a zkrátka lepší. Po základní hrací době, jež skončila 8:3, ovládlo Dynamo také nastavený čas a na východ Čech si tedy veze čtyři body.
     
    Konec zápasu.
     
    63:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A také bonusový bod získávají hosté! Kapitán MATĚJ KLOZ se po přihrávce od Herčíka nemýlil a v úniku zamířil nad Francovu rukavici. Asistence: Herčík.
     
    62:24
    Jakub Hujer nyní zvolil variantu nahození po mantinelu. Kotouč za hostující brankou získalo Dynamo a může se pokusit o postup do protiakce.
     
    61:41
    Ukončit nastavený čas se snažil na druhé straně Hujer, jehož střelu z oblasti pravého kruhu ztlumil Borovička ve výstroji. Vše se chystá na vhazování před jeho klecí.
     
    60:54
    Červenka obdržel přihrávku před branku a byl ve vyložené šanci. Dlouho čekal na pohyb France, který ale nepřišel a výsledná střela zamířila do jeho vyrážečky!
     
    60:09
    David Putz si po libereckém úspěchu na buly kupředu netroufl a raději se vrátil k vlastnímu obrannému pásmu. Tygři stále trpělivě vyčkávají.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Adam Měchura ještě bojuje v rohu útočného pásma, a díky jeho dobré práci byl Michal Borovička donucen k přerušení hry. Vhazovat se tedy bude po jeho pravé ruce.
     
    58:46
    Martin Böhm tvrdě vypálil od modré čáry. Borovička mohl zůstat klidný, ránu totiž zastavilo klubko hráčů před brankovištěm. Hosté posléze vyrážejí vpřed.
     
    57:55
    Lukáš Franc si v poklidu počkal na pomalu jedoucí kotouč a přesně jej rozehrál. Nedlouho poté zahrál Vojtěch Tvrdík na icing, osazenstvo se tedy sune před branku Dynama.
     
    57:16
    Krátce po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry David Putz. Škoda pro Tygry, pokud to byl pěkný, ale těsně se nevměstnal do prostoru mezi třemi tyčemi.
     
    56:59
    Základní doba se už víceméně pouze dohrává, ale přesto není o držiteli všech bodů rozhodnuto! Ještě nás totiž čeká prodloužení, ve kterém se celky poperou o bodík navíc.
     
    56:26
    Úspěšným zákrokem se teď prezentoval také na druhé straně Lukáš Franc, jenž lapil tvrdou ránu Pavola Štetky z levého kruhu. Hra je přerušena, bude se vhazovat před libereckou bránou.
     
    55:57
    S rychlou odpovědí se snažil přispěchat Lukáš Plos. Ten dosáhl na přihrávku mezi kruh, ale ke své smůle musel střílet bekhendem. Proti nepříliš silnému zakončení zasáhl Borovička vyrážečkou.
     
    55:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Neproměněná šance ale Východočechy mrzela jen krátce, nyní už se totiž dostávají do vedení 8:3. Před brankou operoval Daniel Herčík, jenž připravil snadnou pozici pro FRANTIŠKA FORMÁNKA. Tomu už nezbývalo, než zamést kotouč do odkryté části domácí svatyně. Asistence: Herčík.
     
    54:45
    Adam Novotný mohl zkompletovat hattrick! Liberecká defenziva na něj znovu pozapomněla a hostující forvard zakončoval z bezprostřední blízkosti. Franc zasáhl vyrážečkou!
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 17. Rossmy (Gajda, Culek), 28. Rossmy (Böhm, Tůma), 52. Damašek (Trunda, Plos) – 2. Novotný (Kloz, Vojtěch), 8. Matuška, 10. Novotný (Formánek), 22. Paleček, 23. Herčík (Nekvinda), 35. Nekvinda (Matuška), 45. Pulpán (Paleček, Burda), 56. Formánek (Herčík), 64. Kloz (Herčík)


    Bílí Tygři Liberec: Krátký (10. Franc) – Damašek, Böhm (A), Duschka, Šedivý (C), Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan (A), Gajda, Trunda, Jenčovský, Masař, Plos, Rossmy.
    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Ševčík) – Vojtěch, Vašíček, Kubíček, Tvrdík, Chabada, Hebek, Červenka – Paleček (A), Herčík, Koudelka, Formánek, Nekvinda, Kloz (C), Burda, Novotný, Matuška, Pulpán, Štetka.

    Rozhodčí: Bernat – Grundler, Serbus.
    thejrc.org