Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Minsk – Jokerit 1:4 (kon.) | Petrohrad – Soči 3:1 (kon.)
Viťaz – Spartak Moskva 2:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Spartak Moskva
Pondělí 10.09.2018, 18:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit zase u některého z dalších zápasů Kontinentální hokejové ligy. (21:00:33)
     
    Československá stopa

    Vojtěch Mozík (VTZ) (0+1), 3 střely, 21:58 čas na ledě
    Marek Hrivík (VTZ) (1+1), 4 střely, 20:13 čas na ledě
    Julius Hudáček (SPM) 33 zákroků, 94,29% úsp. zákroků
    Robin Hanzl (SPM) (0+1), 0 střel, 20:01 čas na ledě
     
    Tak to byl strhující závěr utkání, které sedmačtyřicet vteřin před koncem rozhodl Nikita Filatov. Viťaz byl v poslední dvacetiminutovce lepším celkem a zaslouženě vyrovnal. Jenže si nepohlídal poslední minutu zápasu a odchází ze zápasu bez bodu. Naopak hostující tým může slavit. Co může těšit české a slovenské fanoušky je fakt, že naši hráči se v duelu neztratili a patřili k tomu nejlepšímu na ledové ploše.

    Střely na branku: 35:29.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Po zakázaném uvolnění se finský brankář opět vrací do své svatyně. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    59:13
    Joni Ortio zůstává na střídačce a Viťaz posílá do boje šest bruslařů.
     
    59:13
    Oddechový čas pro domácí.
    59:13 Nikita FILATOV - 2:3
     
    59:13
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak jsem to s tím prodloužením asi solidně zakřikl a dost možná vítězná branka padá za pět minut dvanáct! Robin Hanzl vybojoval kotouč na modré čáře a posunul jej k Kasparsu Daugavinšovi. Lotyššský útočník zvedl hlavu a viděl přes obránce osamoceného NIKITU FILATOVA. Hostující útočník šanci ke vstřelení gólu neodmítl a dává třetí gól Spartaku. Asistence: Kaspars Daugavinš a Robin Hanzl.
     
    58:32
    Tvrdou ránu od modré čáry vyrazil finský brankář k mantinelu. Obránce měl na pokus hodně času, ale místo střely zvolil razanci.
     
    57:30
    Už to vypadá, že utkání dojde do prodloužení. Ovšem tentokrát sledujeme tlak Moskevské oblasti, která se ale opět k zakončení nedostala.
     
    56:39
    Marek Hrivík našel na modré čáře najetého Vojtěcha Mozíka, který zakončoval do horní části branky. Ovšem slovenský brankář jeho pokus viděl a opět jej pokryl.
     
    56:01
    Oba celky tvoří jednu nepřesnost za druhou. Ani jeden z nich se nedokáže usadit v pásmu, a tak sledujeme bitvu ve středním pásmu.
     
    53:58
    Hostující obránci se rozestoupili, čehož mohl využít Marek Hrivík. Ve slovenském souboji jeden na jednoho tentokrát vyhrává Július Hudáček. Brankář Spartaku se rychle položil a utěsnil mezeru mezi betony.
     
    53:47
    Po nepřesné přihrávce na modrou čáru Viťaz opouští pásmo, ale opět se do něj rychle vrátil.
     
    53:02
    K odraženému puku na hranici brankoviště se prodral Denis Kokarev, jehož pokus mířil do hrudi Júliuse Hudáčka. Slovenský brankář drží ve třetí části Spartak ve hře o body.
     
    52:37
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jaroslav Dyblenko – 2 min., faul kolenem).
     
    52:03
    Z ostrého úhlu vypálil Vjačeslav Leščenko, jenž málem nachytal finského brankáře málem nachytal. Jonimu Ortiovi vypadl kotouč, ale dorážka Bena Maxwella se do prostoru tří tyčí nevešla.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 38. Hrivík (M. Aaltonen), 51. M. Aaltonen (Mozík, Hrivík) – 17. Chochlačov, 21. A. Osipov (Dyblenko, Chochlačov), 60. Filatov (Daugavinš, R. Hanzl)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio (Samonov) – Stasenko, Jevsejenkov, Katičev, Mozík, Šinkevič, Golovkov – A. Sjomin, P. Černov, Makejev – M. Aaltonen, Rendulić, Stoljarov – Kokarev, N. Komarov, Hrivík – Vyglazov, A. Nikulin, Švec-Rogovoj – Mojsejev.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Kulik, Kutějkin, A. Osipov, Dyblenko, Kalinin, Pedan, V. Sorokin – Karsums, Zubov, Chochlačov – Daugavinš, R. Hanzl, Filatov – Nikoncev, Leščenko, Maxwell – Cyplakov, Kosov, Šalagin – Šaškov.

    Rozhodčí: Kulakov, Oskirko – Palej, Sysujev

    Diváci: 5500
    bahis siteleri