Motor ČB – Slavia 5:0 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 2:1 (kon.) | Prostějov – Jihlava 3:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 6:7 (po pr.) | Kladno – Vsetín 5:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 2:3 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 12.09.2018, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dne 12. 9. se proti sobě postaví domácí SK Horácká Slavia Třebíč a HC Stadion Litoměřice. Třebíč ve svém posledním utkání dokázala na samostatné nájezdy přehrát Ústí nad Labem a zvítězila tak 4:3sn. Litoměřice mají za sebou již utkání dvě a ve druhém z nich dokázaly získat tři body díky výsledku 6:1, taktéž proti Ústí. Nyní se Stadion a Horácká Slavia postaví proti sobě na ledě MANN+HUMMEL arény v Třebíči. Jak bude vypadat průběh zápasu? To vše a ještě více se dozvíme již v 17.30, kdy padne úvodní vhazování zápasu.

    Sestava Třebíče z minulého utkání: Vejmelka (Jekel) – Furch, Bilčík, Nedbal, Kowalczyk, Čermák, Čejka (C), Vl. Brož – Střondala, Raška, Kusko (A) – P. Kratochvíl, Nedvídek, Vodný (A) – Čejka, Tadeáš Král, Malec – M. Novák, Süss, Paták.

    Sestava Litoměřic z minulého utkání: Tomáš Král (Michajlov) – Pavlas, Marcel, Smetana, Gaspar, Jebavý, Buchtela, D. Málek – Korkiakoski, J. Kloz, M. Kadlec – Voženílek, Válek, Kusý – J. Dvořák, Flynn, Jirásek – M. Havelka, Pochobradský, Machač.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Jekel) – Čermák, Bilčík, Nedbal, Vl. Brož, D. Mikyska, Čejka, Kowalczyk – Střondala, Raška, Kusko – P. Kratochvíl, Nedvídek, Vodný – Čejka, Tadeáš Král, Malec – M. Novák, Süss, Paták.

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Michajlov) – Marcel, Pavlas, Gaspar, Smetana, Buchtela, Jebavý, D. Málek – M. Kadlec, J. Kloz, Korkiakoski – Kusý, Válek, Voženílek – Jirásek, Flynn, J. Dvořák – Machač, Pochobradský, M. Havelka.

    Rozhodčí: Barek, Veselý – Kreuzer, Polonyi..
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Za pár okamžiků nám začne zápas, ve kterém se proti sobě postaví domácí třebíčská Horácká Slavia a hráči Stadionu Litoměřice. Oba týmy mají za sebou vítězné utkání. Jak si povedou dnes? To vše a ještě více se dozvíme již v čase 17.30, kdy padne úvodní vhazování.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní vhazování jde na hole Horácké Slavie.
     
    00:20
    První pokus o průchod středním pásmem se domácím nepodařil a jsou zastaveni u levého mantinelu.
     
    00:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po rychlém průjezdu středním pásmem se ocitl sám před brankářem PETR KRATOCHVÍL a usadil kotouč do svatyně Tomáše Krále. Asistence: Silvester Kusko.
    00:38 Petr KRATOCHVÍL - 1:0
     
    01:45
    Malec se pokoušel po nahození kotouče do středního pásma vyjet do útoku, to se mu ale nedaří a ve hře pokračují hosté za bránou Vejmelky.
     
    02:48
    Třebíčští hráči se pokusili o prohození puku přes střední pásmo před Tomáše Krále, tento pokus se jim ale nedaří.
     
    03:25
    Kusko svádí souboj u levého mantinelu útočného pásma o kotouč, je úspěšný a přihrává na střelu svému spoluhráči. Jeho pokus končí mimo bránu.
     
    04:19
    Voženílek se dostává ke střele po, nahrávce Jebavého, od modré čáry, jeho pokus likviduje Vejmelka.
     
    04:36
    Vhazování v levém kruhu obranného třebíčského pásma si berou domácí, dostávají se do středního pásma, odkud hráči Stadionu vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    05:15
    Marcel střílí od modré čáry na Vejmelku, ten likviduje tento pokus svým betonem. Po chvíli se na druhé straně ocitají dva třebíčští hráči, jeden z nich pálí, ale mimo svatyní hostů. Dále se vhazuje v obranném třebíčském pásmu.
     
    05:45
    Vhazování si berou hosté, od modré čáry se k rychlé střele dostává Málek, tuto šanci si bere Vejmelka do své náruče.
     
    06:25
    Karel Vejmelka se postavil střele od modré čáry a následné dorážce z pravé strany z velké blízkosti svým tělem a dokázal bránu uhájit před gólem.
     
    07:00
    Kratochvíl se pokoušel o druhou střelu a gólovou šanci přímo před Tomášem králem, ten ho ale zastavil v akci svým pohotovým betonem.
     
    07:47
    Hosté se dostávají do ofsajdu, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    07:50
    Vhazování si berou na své hole domácí, Jakub Čejka s Malcem se pouští do rychlého útoku, obrana Stadionu je ale vytlačila z dobrých pozic.
     
    08:45
    Bilčík rozehrává skrze střední pásmo kotouč na svého spoluhráče, ale bez úspěchu a oproti tomu se na druhé straně do rychlého protiútoku pustili hosté, jejich pokus končí ale mimo bránu.
     
    09:38
    Raška se nyní dostal do tří pěkných šancí. Při první byl Tomáš Král pozorný a vypíchl mu puk svým betonem, podruhé to byla hůl a potřetí se nepodařilo Raškovi vystřelit. Král tak stále chrání svoji svatyni bez navýšení stavu.
     
    09:54
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Kadlec – 2 min., podrážení).
     
    11:15
    Vodný nahrává z otočky Bilčíkovi na modrou čáru, ten střílí, kotouč je tečován, ale brankář hostů je pozorný.
     
    11:55
    Hosté v plném počtu.
     
    12:05
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí, Tadeáš Král se pokusil o střelu z blízkosti před svým jmenovcem Tomášem Králem, jeho pokus končí za bránou.
     
    12:55
    Süss střílí od modré čáry na Krále, tento pokus končí v jeho lapačce.
     
    13:20
    Nedbal nahazuje kotouč od modré čáry za bránu Tomáše Krále, tam byl přichystaný Novák, kterého ale okupovala skupinka hostů.
     
    14:05
    Smetana nahrává na modré čáře Gasparovi, ten posouvá kotouč za třebíčskou bránu, kde pokračuje Kusý. Z této akce nakonec byla jedna střela, kterou si pohlídal Vejmelka.
     
    14:49
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Karel Nedbal – 2 min., hákování).
     
    15:15
    Pavlas střílí od modré čáry na brankáře domácích, kotouč je ve vzduchu tečován a míří na Vejmelku, který je ale v pozoru. Vhazuje se před bránou domácích.
     
    15:20
    Vhazování si berou na své hole domácí, ale rychle ztrácí kotouč, na modré čáře už pracuje s pukem Kadlec a Pavlas, po jejich krátké kombinaci a pár střetech se dostává kotouč do středního pásma.
     
    16:25
    Válek rozjíždí akci přes střední pásmo, ale bez úspěchu. Podruhé to zkouší další z jeho spoluhráčů, už je úspěšnější, ale po krátkém pobytu před Vejmelkou se musí vrátit zpět do středního pásma.
     
    17:10
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Vojtěch Střondala – 2 min., držení).
     
    17:10
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Válek – 2 min., sekání).
     
    18:05
    Máme zde hru 4 na 4. Do jednoho z prvních pokusů se pouštěla Třebíč, která se ale v útočném pásmu pouze otočila a musela zpět do středního pásma.
     
    18:50
    Gaspar vyzval Kadlece krásným pasem před střední pásmo, Václav Čejka byl ale pozorný v obraně a zpacifikoval Kadlece svojí hokejkou.
     
    19:10
    Oba týmy v plném počtu.
     
    19:46
    Hosté dohrávají poslední sekundy ve středním a obranném pásmu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu dnešního utkání. Domácí neváhali a pustili se hned do díla. V čase 00:38 dal gól Petr Kratochvíl, který dostal zadovkou nahrávku od Kuska a ocitl se sám a nechráněn před Tomášem Králem. Třebíč se tak dostala do vedení 1:0. Po tomto gólu jsme mohli několik dalších minut vidět zvýšenou aktivitu Třebíče a brankář hostů měl hodně práce. Například Adam Raška se dostal do tří šancí jdoucích rychle za sebou, Tomáš Král byl ale pozorný a ubránil svou svatyni před nájezdníkem ve všech případech. Po vyloučení domácího Nedbala v čase 14:49 jsme mohli vidět rychlý nárůst střel a šancí na straně Stadionu, ale Karel Vejmelka svůj tým dokázal podržet. V čase 17:10 se nám dostalo pohledu na vyloučení na obou stranách a hra tak dále pokračovala ve znění 4 na 4. Při této situaci se hra spíše přelévala ze strany na stranu. Za zmínku ale určitě stojí krásné pobídnutí Gaspara, který vyzval Kadlece ve středním pásmu, a ten se tak dostal do samostatného nájezdu. Ke střele ho ale už nepustil rychlý zákrok Václava Čejky. Ten ho rychle dojel a znemožnil svou holí větších kliček. Skóre se tak do konce této třetiny už nezměnilo a Třebíč přijde do další třetiny s jednobrankovým náskokem. Bude se snažit Horácká Slavia hájit svoje vedení nebo půjde po dalších gólech? Podaří se Stadionu vyrovnat či otočit úplně stav utkání? To vše se dozvíme již v čase 18.17, kdy padne úvodní vhazování druhé třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Třebíč si bere úvodní vhazování na své hole.
     
    20:25
    Pavlas za svou bránou rozjíždí útočnou akci a hosté jedou do středního pásma.
     
    20:38
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jak Třebíč Litoměřicím, tak Stadion Horácké Slavii. Ve stejném čase jako vstřelila úvodní branku domácí Horácká Slavia, ve stejném okamžiku, akorát ve druhé třetině, stav utkání srovnávají Litoměřice. MARTIN KADLEC se dostal z levé strany před bránu Vejmelky a propálil ho mezerou mezi vyrážečkou a ledovou plochou. Stav utkání je tak 1:1. Asistence: Jan Kloz, Pavlas.
    20:38 Martin KADLEC - 1:1
     
    22:27
    Pavlas nahazuje kotouč na zakázané uvolnění.
     
    23:20
    Hra pokračuje ve středním pásmu. Třebíč rozjíždí útok, ale bez úspěchu, Oproti tomu na druhé straně se do šance dostává jeden z hráčů Stadionu, který pálí z otočky na Vejmelku, ten je připraven.
     
    24:08
    Domácí si berou vhazování před svým brankářem, do popředí se dostává Jakub Čejka, který nyní vyčkává na nahrávku u modré čáry. Za bránou hostů bojoval o kotouč Brož, ale bez úspěchu.
     
    25:08
    Vhazování v levém kruhu útočného třebíčského pásma si berou hosté, Novák na modré čáře ale zachytil puk a pálí na Tomáše krále. Tento pokus končí v jeho výstroji, poté přichází další střela Nováka, tentokrát z ostrého úhlu, ale taktéž bez úspěchu.
     
    25:49
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jaroslav Dvořák – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:50
    Vhazování si berou na své hole domácí. Bilčík kombinuje na modré čáře s Raškou, ten si po střele najíždí rychle před Tomáše Krále na dorážku, ten si ale kotouč podržel ve výstroji.
     
    26:18
    Bilčík kombinuje s Vodným a Raškou, před Králem je nyní chumel tří třebíčských hráčů, kteří se snaží dostat kotouč za jeho záda. To se jim ale nedaří a hra pokračuje ve středním pásmu po vyhození puku Stadionem.
     
    27:49
    Hosté v plném počtu.
     
    27:56
    Tadeáš král se pokouší získat kotouč u mantinelu ve středním pásmu, to se mu ale nedaří a místo toho se do velké šance dostává Kadlec, který mířil na prázdnou bránu, kterou ale minul. nyní měli domácí štěstí.
     
    29:25
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Matěj Novák – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:25
    Vhazování si berou hosté, na modré čáře se už chytá ke střele Pavlas. domácí dokázali získat puk ve svůj prospěch a osvobozují se ze sevření Stadionu.
     
    30:25
    Pavlas se dostal ke střele od modré čáry, kterou pokryla třebíčská obrana a následně se hosté dostávají do ofsajdu. Vhazuje se před Tomášem králem.
     
    30:50
    Kusý nahrává od levé tyče na druhou stranu Smetanovi, ten pálí, jeho pokus končí ale mimo bránu.
     
    31:35
    Kusý nedokázal zachytit kotouč na modré čáře a jeden z třebíčských hráčů se dostal ke kotouči, ale nechal ho vyjet ven ze středního pásma.
     
    32:30
    Kloz nahrával na jednoho ze svých spoluhráčů u pravé tyče Vejmelkovi brány, která byla prázdná. Karel Vejmelka ale dokázal rychle zareagovat a svojí maskou puk vyrazil.
     
    33:27
    Domácí v plném počtu.
     
    33:56
    Novák se pokoušel dojet kotouč, který projel středním pásmem, to se mu ale nedaří a musí se vrátit do obranného pásma.
     
    34:34
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Jan Süss – 2 min., sekání).
     
    34:35
    Vhazování si berou na své hole domácí, ale ne na dlouho, za bránou si kotouč přebírá Korkiakoski, který kombinuje s Kolzem a Pavlasem na modré čáře. Pavlas nyní střílí, ale jeho pokus končí mimo bránu.
     
    35:51
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Oscar Flynn – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    35:59
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Čejka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:00
    Vhazování si berou hosté, Pavlas kombinuje z modré čáry s Klozem a Kadlecem, ke střele se dostává Kloz, který ale míjí pravou tyč Vejmelkovy brány.
     
    36:34
    Domácí hrají ve čtyřech.
     
    36:57
    Süss se dostal do samostatného nájezdu na brankáře hostů, udělal kličku, stáhl si kotouč za sebe, ale střelu si král pohlídal. Hosté nyní měli štěstí.
     
    37:18
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Matěj Novák – 10 min. osobní trest).
     
    37:18
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Vlastimil Bilčík – 2 min. osobní trest).
     
    37:18
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min.).
     
    37:18
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Kadlec – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:58
    Vhazování před Králem si berou hosté, ale ne na dlouho, u levého mantinelu je pozorný jeden z hráčů Třebíče, ale kotouč dlouho udržet pod nátlakem hostů nedokázal.
     
    39:39
    Vhazování opět před brankářem hostů, hosté jsou úspěšnější a dopředu se žene jeden z hráčů stadionu. Vejmelka je ale pozorný.
     
    39:47
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Daniel Voženílek – 2 min., sekání).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    A máme ze sebou i druhou třetinu. Tak jako začala Třebíč první, tedy rychlým gólem, tak pokračovaly ve stejných šlépějích Litoměřice, kdy v čase 19:22 vstřelil branku Martin Kadlec a srovnal tak stav utkání na 1:1. Tato třetina pokračovala v podobném znění jako ta první, akorát pro Litoměřice, které se po tomto kontaktním gólu dostaly do pěkného počtu šancí a Vejmelka měl místy plné ruce práce. Stav utkání ale zůstal beze změny. Z třebíčské strany stojí určitě za zmínku samostatný nájezd, do kterého se dostal Süss při vlastním oslabení, ale Tomáš Král si vše pohlídal. A poté následovala salva vyloučení na obou stranách, která padla bezprostředně za sebou v počtu pět a v celé třetině celkem dosáhla kulaté desítky. Třebíči tak zůstala ještě k dobru 1:45 přesilovky 5 na 4. Stav utkání zůstal až do konce třetiny už 1:1. jak bude probíhat poslední třetina? Podaří se některému z týmů rozhodnout zápas nebo půjdeme do prodloužení? To vše se dozvíme již v čase 19:13, kdy padne úvodní vhazování třetí třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Vhazování si berou hosté, Kratochvíl se rozjíždí za vlastní bránou, puk pokračuje za Tomáše Krále, kde už pokračují ve hře hosté.
     
    40:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A máme zde další rychlý gól, tentokrát opět na straně Třebíče. Süss poslal krásnou přihrávku k pravé tyči na LUKÁŠE NEDVÍDKA, který si se střelou počkal a nakonec prostřelil mezeru mezi tyčí a lapačkou s betonem. Třebíč tak vede 2:1. Asistence: Jan Süss.
    40:45 Lukáš NEDVÍDEK - 2:1
     
    42:09
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Aleš Pavlas – 2 min., podrážení).
     
    42:35
    Raška poslal pas na Vodného, který se ale nedokázal dostat k odraženému kotouči a hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    43:30
    Novotný střílel od modré čáry. Kotouč se odrazil od betonu Tomáše Krále, který puk pokryl svým betonem. Raška stál připravený u pravé tyče, ale odraz nedokázal zachytit svou holí.
     
    44:09
    Hosté v plném počtu.
     
    44:46
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Karel Nedbal – 2 min., hákování).
     
    44:47
    Vhazování si berou na své hole hosté, Pavlas kombinuje na modré čáře se svými spoluhráči, nakonec od modré Pavlas pálí, jeho pokus ale zastavuje v leže jeden z obětavých hráčů Třebíče.
     
    45:51
    Hosté kombinují za bránou Vejmelky, o střelu se pokouší Válek, jeho pokus končí mezi nohama obránců domácího mužstva.
     
    46:46
    Domácí v plném počtu.
     
    47:29
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Dalimil Mikyska – 2 min., hákování).
     
    47:30
    Vhazování si berou na své hole domácí, těm se daří dostat se do středního pásma a hosté zakládají nový útok.
     
    48:30
    Domácím se daří dostat do pokusu o vytvoření útoku při vlastním oslabení, obránci hostů jsou ale úspěšní a hra se rychle přesouvá před Vejmelku, který musí po rychlé střele zasahovat.
     
    49:20
    Odpískána hra vysokou holí, vhazuje se před Vejmelkou.
     
    49:24
    A ten musí rychle zasahovat po rychlé střele z vhazování, tento obranný zákrok je úspěšný.
     
    49:29
    Domácí v plném počtu.
     
    49:48
    Odpískáno zakázané uvolnění, vhazuje se před bránou domácích.
     
    49:49
    Hosté rozjíždí útok ze středního pásma, následně se pokouší o střelu z blízka, ale Vejmelkovy betony byly v pohotovosti.
     
    50:02
    Vhazování si berou hosté, domácí jsou ale při práci s kotoučem úspěšnější a jedou do středního pásma.
     
    50:16
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Aleš Pavlas – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:16
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Oscar Flynn – 10 min., nesportovní chování).
     
    50:56
    Bilčík kombinuje s Raškou, Bilčík nakonec střílí od modré čáry, jeho pokus je ale vyhnán vysoko do ochranné sítě.
     
    51:15
    Mikyska se pokouší o střelu, nakonec předává kotouč Nedvídkovi, ten předává zpět na Mikysku, ale po krátké kombinaci před Tomášem Králem se puk dostává do středního pásma.
     
    51:59
    Vhazování před Králem si berou domácí, po nepovedené rozehrávce na modré čáře se ale ke kotouči dostávají hráči Stadionu a míří před Vejmelku, ten je ale připraven.
     
    52:09
    Vhazování před Vejmelkou si berou domácí, Malec se snaží dostat kotouč z hole jednoho z hostí, to se mu ale nedaří a musí zpět do středního pásma.
     
    52:16
    Hosté v plném počtu.
     
    52:47
    Kusko se snaží vybojovat kotouč v pravém rohu kluziště v útočném pásmu, to se mu ale nedaří a ve hře pokračují hosté.
     
    53:27
    Václav Čejka nahazuje kotouč do středního pásma, kde ho přebírají hosté a Válek se snaží založit útok se svými spoluhráči.
     
    54:35
    Marcel pálí na Vejmelku, od kterého se následně kotouč odráží za jeho bránu, kde ve hře pokračují stále hosté.
     
    54:49
    Vhazování si berou hosté, po nahození na bránu si ale puk přebírá Kratochvíl, který ho vyváží do středního pásma.
     
    55:20
    Na modré čáře nyní o kotouč soupeří čtyři hráči, dva z každého týmu, kdy jsou hosté úspěšnější, ale po přechodu útočného pásma se musí vrátit zpět a čelit rychlému protiútoku domácích.
     
    56:10
    Do rychlého samostatného nájezdu se nyní dostal Stadion. jeden z hráčů se ocitl sám před Vejmelkou, na kterého poslal tvrdou střelu do oblasti brankářovy lapačky, kterou zachránil stav utkání před vyrovnáním. Nyní mohou domácí svému brankáři děkovat.
     
    57:05
    Zakázané uvolnění hostů, vhazuje se před Tomášem Králem.
     
    57:10
    Vodný se dostává za bránu hostů, odkud se puk dostává k Nedvídkovi, ten ho předává zpět na Vodného, který je v souboji se dvěma protihráči. Ti jsou úspěšnější a vyráží do středního pásma.
     
    57:45
    Vhazování před Králem si berou hosté, kteří ihned zakládají útok prostřednictvím Kusého, ale jsou po chvíli vyhnáni obranou do středního pásma.
     
    58:55
    Hosté se nedokázali dostat přes střední pásmo, daří se jim to až nyní a to ve chvíli, kdy se pokouší o hru v šesti. Tomáš Král opouští svou bránu
     
    59:13
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:14
    Vhazování si berou na své hole před Vejmelkou hosté a kombinují na modré čáře, kde je Marcel s Buchtelou, ti se ale nepohodli jsou vyhnáni z útočného pásma.
     
    Konec zápasu.
     
    A máme za sebou i třetí třetinu. V té jsme mohli vidět opět jeden rychlý gól na straně Třebíče, kdy do vedení poslal svůj tým v čase 40:45 Lukáš Nedvídek, a to na 2:1. Hosté se pokoušeli po tomto gólu o srovnání stavu, ale domácí obrana je nenechala ve většině případů projít dále jak přes střední pásmo. Jednu z pěkných šancí měli hosté v čase 56:10, kdy se dostali do samostatného nájezdu, který musel likvidovat Vejmelka svou lapačkou. Ke konci třetiny se pokoušeli hosté hrát v šesti mužích na ledě, ale bez úspěchu. Třebíč si tak dnes odnáší tři body a vítězství k tomu. To bude pro dnešní onlajn přenos vše. Já Vám děkuji za pozornost a někdy příště, na shledanou. (19:56:27)
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 1. P. Kratochvíl (Kusko), 41. Nedvídek (Süss) – 21. M. Kadlec (J. Kloz, Pavlas)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Jekel) – Čermák, Bilčík, Nedbal, Vl. Brož, D. Mikyska, Čejka, Kowalczyk – Střondala, Raška, Kusko – P. Kratochvíl, Nedvídek, Vodný – Čejka, Tadeáš Král, Malec – M. Novák, Süss, Paták.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Michajlov) – Marcel, Pavlas, Gaspar, Smetana, Buchtela, Jebavý, D. Málek – M. Kadlec, J. Kloz, Korkiakoski – Kusý, Válek, Voženílek – Jirásek, Flynn, J. Dvořák – Machač, Pochobradský, M. Havelka.

    Rozhodčí: Barek, Veselý – Kreuzer, Polonyi.

    Diváci: 923
    ocianews.com