Děčín – Mostečtí Lvi 4:9 (kon.) | Kobra – Bílina 7:5 (kon.) | Sokolov – Řisuty 7:3 (kon.)
Trutnov – Letňany 3:2 (kon.) | Nymburk – Jablonec n/N 2:3 (kon.) | Kolín – Vrchlabí 0:1 (kon.)
konec
HC Děčín
4:9 (0:3, 2:3, 2:3)
Mostečtí Lvi
Středa 12.09.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 1. kolo
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:20:37)
     
    Je dobojováno. Medvědi nestačili na nováčka z Mostu a hned v prvním utkání sezóny inkasovali devítibrankový debakl. Hosté se tak radují z prvních tří bodů, Medvědi po dnešním duelu nezapíší ani jeden.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Hosté ještě pronikli do útočného pásma, ale ke střele před domácí brankou se nedostali. Medvědi tak ještě otáčejí hru.
     
    58:41
    Medvědi mají kotouč na svých holích a snaží se ještě stav utkání alespoň zkorigovat. Hosté jsou však proti a také Hanuljak, jenž lapil střelu ze vzduchu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:10
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru hosté využívají po kombinaci před domácí brankou. TOMÁŠ PŘEUČIL dostal nabito na levý kruh, odkud pro něho nebyl problém trefit odkrytou domácí branku – 4:9. Asistence: Štěpán Urbánek a Vítězslav Nedrda.
     
    56:27
    Lvi se opět natlačili před domácí klec, kde kombinovali před Volkem. Nakonec však puk ztratili a posílají ho znovu až před Martina Volkeho.
     
    55:38
    Dělovka Františka Bakrlíka z levého kruhu skončila na zadním mantinelu, který zaduněl. Následně pak puk získali domácí a vyhazují ho až před branku Miroslava Hanuljaka.
     
    55:31
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Hříbal – 2 min., hákování).
     
    55:20
    František Bakrlík ujel před Volkeho a takovým nahozením ho nakonec ohrozil. Děčínský brankář tak musel zasahovat lapačkou.
     
    54:22
    Hosté drží puk co nejdále od vlastní branky a ještě se snaží ohrozit tu domácí. Medvědi se pomalu začínají smiřovat, že tento zápas je už pro ně ztracený.
     
    53:46
    Lukáš Hrdlička vyslal dělovku z prostoru mezi kruhy a po jeho ráně zaduněly betony Martina Volkeho. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    53:08
    Na Volkeho se řítil František Bakrlík, který je dnes velkou hrozbou Medvědů, když je už zatížil čtyřmi brankami. Tentokráte však svou střelu poslal jen do lapačky děčínského brankáře.
     
    52:15
    Po ofsajdu Medvědů se hra přestěhovala do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    50:47
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Jenomže jako dnes už poněkolikáté, přichází velmi rychlá hostující branka. VLADIMÍR KÝHOS se dostal do blízkosti Martina Volkeho a dokázal ho prostřelit – 4:8. Tohle už s Medvědy opravdu nevypadá dobře. Asistence: František Mála.
     
    50:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned na to se do akce dostali domácí hráči a udeřili počtvrté. ONDŘEJ SÝKORA se dokázal před Hanuljakem prosadit a dává tak ještě Medvědům naději – 4:7. Asistence: Ondřej Kopta a Zdeněk Petráš.
     
    49:44
    Dělovka Patrika Balcara od modré čáry skončila jen na zadním mantinelu, který pořádně zaduněl. Hned na to pak hosté ujeli do přečíslení.
     
    49:11
    Hosté jsou už v plném počtu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Zajan (Navarra), 38. Kopta (Sýkora, Zdvořáček), 46. Zajan (Hříbal, Volráb), 51. Sýkora (Kopta, Petráš) – 3. Mical (Čmolík, Nedrda), 7. Bakrlík (Smolka), 9. Smolka (Bakrlík), 26. Bakrlík (Smolka), 37. Bakrlík (Smolka, Mical), 39. Smolka (Bakrlík, Mical), 47. Hrdlička (Čmolík, Polák), 51. Kýhos (Mála), 58. Přeučil (Urbánek, Nedrda)


    HC Děčín: Volke (Kácha) – Hříbal, Kaltenböck (A), Loukota, Vaněk, Zdvořáček, Procházka, Balcar – Zajan, Drašar, Volráb (A), Tůma, Krliš, Faigl, Oliverius (C), Petráš, Kordule, Kopta, Sýkora, Navarra
    Mostečtí Lvi: Hanuljak (Chabr) – Urbánek, Polák, Havlůj, Fučík, Sklenička, Kuncl – Přeučil, Bakrlík, Kýhos, Beneš, Smolka, Nedrda, Mical, Čmolík, Mála

    Rozhodčí: Místecký – Toman, Votrubec
    thejrc.org