Kladno – Kovo Praha 1:0 (kon.)
konec
HBC Kladno
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
TJ Kovo Praha
Pátek 14.09.2018, 19:30 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 4. kolo
     
    43:44
    Čapek na střídačce, Kovo hraje power-play v šesti hráčích na hrací ploše!
     
    43:44
    Kovo dvakrát nebezpečně vystřelilo! A především Řebík měl na levém kruhu velmi dobrou pozici. K vyrovnání ovšem nedošlo. Hostující forvard nevěřícně kroutí hlavou. Mohl se stát hrdinou.
     
    37:32
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Haisman – 2 min., sekání).
     
    37:26
    Šimon vyskočil z trestné lavice a ihned se řítil sám na bránu! Zkusil jednoduchou kličku, tou ale neuspěl. Hájek si nakonec poradil. Nicméně jeden z kladenských hráčů soupeře fauloval. Kovo si zahraje početní výhodu také.
     
    35:19
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Šimon – 2 min., vražení na hrazení).
     
    27:58
    Štěpáník, povzbuzovaný Šímou, jenž sedí na trestné lavici, dobře forčekoval, a najednou se řídil sám na Čapka! Byl ovšem bráněn, takže zřejmě nemohl úplně dobře zamířit. Gólman Kova si poradil.
     
    26:34
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Šíma – 2 min., hákování).
     
    24:31
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Špaček – 2 min., podražení).
     
    23:29
    Čapek je pod obrovským tlakem, jako hrnec papiňák! Jenže Kladno ho prostě napodruhé nedokáže překonat. Nakonec rozhodčí přerušili hru pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    21:06
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Nýdl – 2 min., zdržování hry).
     
    19:25
    ALPIQ se tlačí ke gólu, co to jde! Štěpáník nyní na levé straně viděl úplně volného Prokopa, jenže ani on nevystřelil dobře. Jako by byl povrch kluzký... Ale nepršelo! Tak těžko říct, proč kladenským hráčům utíká míček z jejich holí.
     
    18:43
    Procházka sám před bránou! Jenže nezakončil nejlépe.
     
    09:44
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Kohout – 2 min., podražení).
     
    07:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle byl poměrně nešťastný gól pro hosty. Tak trošku vyplynul z jejich nedůslednosti před vlastní bránou. Poté, co od modré čáry skončil míček na mantinelu, se odrazil k MARTINOVI KOHOUTOVI, který ho doslova dotlačil za brankovou čáru. Asistence: František Pliml.
     
    01:45
    Zmeškal se po krásné přihrávce zprava dostal do vyložené střelecké pozice! Čapek jeho pokus s vypětím všech sil polapil. Následně byla hra přerušená. První větší šance tohoto klání je na světě.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 8. Kohout (Pliml)


    HBC Kladno: Hájek (Keimar) – Hrabár, Haisman, Šícha, Pliml, Dědič, Soukup, Novák – Procházka, Šíma, Špaček, Prokop, Kohout, Štěpáník, Pražák, Eitler, Barnošák, Kamenář, Zmeškal
    TJ Kovo Praha: Čapek (Lain) – Adam, Bydžovský, Drak, Nýdl, Ogurčák, Plecitý, Zahálka, Mar. Zeman – Bureš, Franěk, Kočka, Kohoutek, Řebík, Šimon, Pátek, Valenta, Winter, Wurdák, Bravenec, Mich. Zeman

    Rozhodčí: Koskuba, Cícha
    bahis siteleri