Kladno – Kovo Praha 1:0 (kon.)
konec
HBC Kladno
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
TJ Kovo Praha
Pátek 14.09.2018, 19:30 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 4. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (21:05:25)
     
    Kladno zůstává v hokejbalové extralize stoprocentní a může hodnotit vstup do sezóny jako velmi úspěšný. Kovo odehrálo velmi dobrý zápas, nakonec rozhodla o výsledku jediná branka, o kterou se postaral Kohout už v první třetině. Férový zápas, ve kterém jednoduše hosté nedokázali skórovat.

    Střely na branku ve 3. třetině: 3:6
     
    Konec zápasu.
     
    44:22
    Nýdl nezachytil přihrávku na červené čáře. Kovo tak přišlo o další cenné vteřinky.
     
    43:44
    Čapek na střídačce, Kovo hraje power-play v šesti hráčích na hrací ploše!
     
    43:44
    Oddechový čas pro hosty.
     
    43:44
    Kovo dvakrát nebezpečně vystřelilo! A především Řebík měl na levém kruhu velmi dobrou pozici. K vyrovnání ovšem nedošlo. Hostující forvard nevěřícně kroutí hlavou. Mohl se stát hrdinou.
     
    43:03
    Winter opravdu hodně nepříjemně vystřelil ze střední vzdálenosti. Hájek měl velké štěstí, že měl u tyčky připravený svůj beton. Nutno podotknout, že kladenský gólman dnes předvádí opravdu jistý výkon.
     
    43:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty utkání.
     
    42:17
    Kovo se dopustilo zakázaného uvolnění. Zřejmě dojde na power-play během několika následujících okamžiků. Hosté marně dobývají Hájkovu bránu... Že by obvyklý náhradník, jenž zastupuje jedničku Jirotku, opravdu udržel čisté konto?
     
    41:40
    A už jen tři minuty a dvacet sekund do konce... Za posledních pět minut se ani jeden z celků nedostal k nějaké závažnější příležitosti.
     
    40:20
    Čtyři minuty a čtyřicet sekund do konce... Kladno se snaží hlavně držet míček na svých hokejkách, aby co nejvíce ušetřilo čas.
     
    39:32
    Domácí v plném počtu.
     
    39:10
    Winter ostře vypálil, ale nepřesně. Kovo se snaží, honba za vyrovnávací trefou je to solidní, jenže zatím bez kýženého a chtěného úspěchu.
     
    38:27
    Kovo cítí šanci, je to vidět. Teď ovšem kladenská obrana zafungovala velmi dobře. Hra je přerušená a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    37:55
    Drak vypálil od modré čáry opravdu hodně tvrdě! Hájek ale secvakl své betony včas a zasáhl. Každopádně přesilovka Kova pokračuje. Hosté se i nadále drží v útočném pásmu...
     
    37:32
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Haisman – 2 min., sekání).
     
    37:26
    Šimon vyskočil z trestné lavice a ihned se řítil sám na bránu! Zkusil jednoduchou kličku, tou ale neuspěl. Hájek si nakonec poradil. Nicméně jeden z kladenských hráčů soupeře fauloval. Kovo si zahraje početní výhodu také.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 8. Kohout (Pliml)


    HBC Kladno: Hájek (Keimar) – Hrabár, Haisman, Šícha, Pliml, Dědič, Soukup, Novák – Procházka, Šíma, Špaček, Prokop, Kohout, Štěpáník, Pražák, Eitler, Barnošák, Kamenář, Zmeškal
    TJ Kovo Praha: Čapek (Lain) – Adam, Bydžovský, Drak, Nýdl, Ogurčák, Plecitý, Zahálka, Mar. Zeman – Bureš, Franěk, Kočka, Kohoutek, Řebík, Šimon, Pátek, Valenta, Winter, Wurdák, Bravenec, Mich. Zeman

    Rozhodčí: Koskuba, Cícha
    bahis siteleri