Plzeň – Liberec 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 3:4 (kon.) | Zlín – Třinec 4:2 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 1:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 4:1 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 4:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:0 (3:0, 0:0, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 14.09.2018, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:13 Denis KINDL - 4:0
     
    51:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak a je definitivně rozhodnuto! Jakub Kindl zachytil špatnou přihrávku hostů, se štěstím propasíroval puk na Milana Gulaše do středního pásma a plzeňský kapitán vyrazil s hráčem z trestné lavice do přečíslení dvou proti jednomu, které už tentokrát bylo úspěšné! Gulaš přihrál DENISU KINDLOVI na pravý kruh a domácí útočník natlačil puk k bližší tyči vedle Willova betonu, trefuje se podruhé v utkání. Asistence: Milan Gulaš, Jakub Kindl.
    11:25 Jaroslav KRACÍK - 3:0
     
    11:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to už 3:0! JAROSLAV KRACÍK vybojoval kotouč za brankou, přihrávka na Němce ještě neprošla, ale kotouč si vzal znovu zkušený útočník indiánů, napřáhl ke střele a z pravé strany vypálil naprosto přesně do bližší šibenice, jen to cinklo! Asistence: Peter Čerešňák.
    04:14 Denis KINDL - 2:0
     
    04:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Snový start indiánů! Vojtěch Němec využil nepozornosti Matěje Stříteského, kterému kotouč na útočné modré přeskočil hůl, domácí třiapadesátka ho přebruslila a vyslala dopředu DENISE KINDLA, jenž z pravé strany vypálil k levé tyči zápěstím nad beton Willa. Asistence: Vojtěch Němec.
    02:05 Vojtěch NĚMEC - 1:0
     
    02:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovku pět na tři Západočeši využili a otevírají skóre už ve 3. minutě! Pět sekund před tím, než naskočil Bulíř na led, vypálil Gulaš z levé straně VOJTĚCH NĚMEC tečoval před brankou kotouč nechytatelně do levého horního rohu Willovy branky! Asistence: Milan Gulaš, Ondřej Kratěna.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 3. V. Němec (Gulaš, Kratěna), 5. D. Kindl (V. Němec), 12. Kracík (Čerešňák), 52. D. Kindl (Gulaš, J. Kindl)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Milčakov) – J. Kindl (A), Čerešňák, Allen, L. Kaňák, Pulpán, Vráblík – Nedorost, Novotný, Gulaš (C) – Stach, Kratěna, Indrák (A) – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Pour.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Derner, Stříteský, Šmíd (A), Doherty, Ševc, Havlín, T. Hanousek – Ordoš, P. Jelínek (C), Bulíř (A) – M. Kvapil, L. Hudáček, Lenc – Lakatoš, Redenbach, Valský – L. Krenželok, J. Vlach, Teplý.

    Rozhodčí: Mrkva, Pražák – Gerát, Hynek

    Diváci: 6777
    ocianews.com