Plzeň – Liberec 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 3:4 (kon.) | Zlín – Třinec 4:2 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 1:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 4:1 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 4:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:0 (3:0, 0:0, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 14.09.2018, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:20
    Přihrávku Kvapila si Čerešňák málem srazil bruslí do sítě!
     
    57:04
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jaroslav Kracík – 2 min., krosček).
     
    55:59
    Gulaš šikovným pasem za obránce před branku našel Petra Kodýtka, ale kotouč se ze změti těl odrazil těsně vedle!
     
    51:57
    Ondřej Kratěna trefil střelou z první po zemi z pravého kruhu bližší tyč!
     
    51:31
    Miroslav Indrák mohl přidat další gól, ale z úniku vypálil jen do ramene Willa! Poté mířil za odraženým kotoučem, avšak Ladislav Šmíd ho podrazil a dostává dvě minuty.
    51:13 Denis KINDL - 4:0
     
    51:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak a je definitivně rozhodnuto! Jakub Kindl zachytil špatnou přihrávku hostů, se štěstím propasíroval puk na Milana Gulaše do středního pásma a plzeňský kapitán vyrazil s hráčem z trestné lavice do přečíslení dvou proti jednomu, které už tentokrát bylo úspěšné! Gulaš přihrál DENISU KINDLOVI na pravý kruh a domácí útočník natlačil puk k bližší tyči vedle Willova betonu, trefuje se podruhé v utkání. Asistence: Milan Gulaš, Jakub Kindl.
     
    49:01
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Denis Kindl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:24
    Pohledná kombinace Liberce na jeden dotyk a Havlín zakončoval z mezikruží z první mimo! Následně se Martin Ševc proháčkoval až před Frodla a zkoušel behkendový blafák, na poslední chvíli zasáhla hokejka plzeňského beka.
     
    45:42
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Derner – 2 min., hákování).
     
    44:31
    Milan Gulaš se šikovně proháčkoval z levé strany až před Willa, ale kličkou k zadní tyči nedokázal dotáhnout do gólového konce!
     
    40:45
    Hosté se mohli dočkat prvního gólu, po skvělé přihrávce z levé strany pálil osamocený Hudáček, Frodl už byl vlastně překonal, ale nová liberecká posila netrefila odkrytou branku!
     
    40:15
    Hned na úvod přečíslení Plzně dvou proti jednomu, Allen prostrčil kotouč na Stacha, který zblízka bekhendem tečoval, Will ovšem výborně zasáhl betonem!
     
    39:59
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Miroslav Indrák – 2 min., podrážení).
     
    38:40
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jaroslav Vlach – 2 min., krosček).
     
    35:27
    Rychle sehraná akce Liberce, Bulíř si sjel na přihrávku zpoza branky a z první zblízka vypálil, Frodl se ovšem skvěle přesunul a kryje!
     
    35:04
    Přes dvacet vteřin se bojovalo o kotouč v rohu kluziště u plzeňské branky, nakonec ho vybojoval Ševc a při výtočce před branku byl podražen. Dvě minuty si odsedí Ondřej Kratěna.
     
    30:56
    Dlouhý souboj u mantinelu nakonec dopadl lépe pro domácí, Indrák totiž šikovně jednou rukou prostrčil kotouč na najíždějícího Kratěnu, který rázem pelášil sám na Willa, ale ranou zápěstím zamířil jen do jeho betonu!
     
    29:43
    Indiáni si však nevypracovali žádnou šanci a museli se rychle vracet, Libor Hudáček pálil při přečíslení Bílých Tygrů z pravé strany, Frodl si dobře povyjel a udržel kotouč ve výstroji! Následuje přestávka na čištění ledu .
     
    25:27
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tomáš Havlín – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:47
    Ránu Kratěny z mezikruží Will jen tak tak vyrazil mimo tři tyče! Šance na obou stranách a k vidění je skutečně parádní podívaná, která fanoušky baví.
     
    24:07
    Chyba domácích v obranném pásmu a Marek Kvapil mohl potěšit liberecké fandy, ovšem zblízka Dominika Frodla nedokázal propálit, plzeňský gólman puk vytěsnil mimo!
     
    22:22
    Hned po vyhraném buly zamířili indiáni do přečíslení dvou proti jednomu, Petr Straka to vzal na sebe a vypálil, Will ovšem kryje kotouč ve výstroji!
     
    20:51
    Střela Stříteského byla sražena pouze k Bulířovi, jenž však z otočky vypálil ve veliké šanci těsně vedle! Frodl se přesouval a měl by se zákrokem jistě problémy.
     
    18:28
    Západočeši zapomněli na mezi kruhy postaveného Radana Lence, ale zachránil je Dominik Frodl! Ten nadvakrát kryje dobře mířenou ránu nad beton a drží prozatím čisté konto.
     
    16:48
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Peter Čerešňák – 2 min., držení hole).
     
    15:08
    Plzeň nyní nechává hosty trochu více hrát a málem za to byla potrestaná, Jaroslav Vlach se natlačil z pravé strany až před Frodla, ale nedokázal dotlačit puk do sítě!
    11:25 Jaroslav KRACÍK - 3:0
     
    11:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to už 3:0! JAROSLAV KRACÍK vybojoval kotouč za brankou, přihrávka na Němce ještě neprošla, ale kotouč si vzal znovu zkušený útočník indiánů, napřáhl ke střele a z pravé strany vypálil naprosto přesně do bližší šibenice, jen to cinklo! Asistence: Peter Čerešňák.
     
    08:44
    Škodovka zatím na ledě naprosto dominuje! Opět vybojovala kotouč skvělým napadáním a nakonec z toho byla šance Davida Stacha, jehož našel Jakub Kindl přesným pasem před brankou, plzeňská dvacítka však pálila jen bekhendem, což si Roman Will pohlídal.
    04:14 Denis KINDL - 2:0
     
    04:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Snový start indiánů! Vojtěch Němec využil nepozornosti Matěje Stříteského, kterému kotouč na útočné modré přeskočil hůl, domácí třiapadesátka ho přebruslila a vyslala dopředu DENISE KINDLA, jenž z pravé strany vypálil k levé tyči zápěstím nad beton Willa. Asistence: Vojtěch Němec.
    02:05 Vojtěch NĚMEC - 1:0
     
    02:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovku pět na tři Západočeši využili a otevírají skóre už ve 3. minutě! Pět sekund před tím, než naskočil Bulíř na led, vypálil Gulaš z levé straně VOJTĚCH NĚMEC tečoval před brankou kotouč nechytatelně do levého horního rohu Willovy branky! Asistence: Milan Gulaš, Ondřej Kratěna.
     
    00:59
    To jsem snad ještě neviděl! Hned v první minutě dvě vyloučení za vyhození puku do ochranné sítě a je tu přesilovka Plzně pět na tři hned minutu a 11 sekund!
     
    00:59
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ladislav Šmíd – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    00:10
    Hned v úvodu početní výhoda pro domácí! Roman Will vyhodil kotouč do ochranné sítě a dostává dvě minuty za zdržování hry, trest odpyká Michal Bulíř.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 3. V. Němec (Gulaš, Kratěna), 5. D. Kindl (V. Němec), 12. Kracík (Čerešňák), 52. D. Kindl (Gulaš, J. Kindl)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Milčakov) – J. Kindl (A), Čerešňák, Allen, L. Kaňák, Pulpán, Vráblík – Nedorost, Novotný, Gulaš (C) – Stach, Kratěna, Indrák (A) – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Pour.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Derner, Stříteský, Šmíd (A), Doherty, Ševc, Havlín, T. Hanousek – Ordoš, P. Jelínek (C), Bulíř (A) – M. Kvapil, L. Hudáček, Lenc – Lakatoš, Redenbach, Valský – L. Krenželok, J. Vlach, Teplý.

    Rozhodčí: Mrkva, Pražák – Gerát, Hynek

    Diváci: 6777
    thejrc.org