Uherské Hradiště – Litoměřice 4:2 (kon.) | Chrudim – VŠB-TU Ostrava 11:2 (kon.) | Olympik Mělník – Interobal Plzeň 4:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
11:2 (8:1)
VSK VŠB-TU Ostrava
Pátek 14.09.2018, 20:001. Futsal liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jen dočkali ještě jedenáctého gólu, Éverton připravil míč před prázdnou branku MARTINU DOŠOVI, který se stal druhým hráčem, jenž završil hattrick – 11:2!
     
    36:43
    Dominik Balog se mohl při své premiéře ihned prosadit, svoji střelu z úhlu ale poslal do tyče!
     
    35:48
    Chromečka mohl dokonat hattrick, Jakub Žďánský ale jeho samostatný únik ukázkově vychytal!
     
    29:49
    Ostrava právě vstřelila branku!
    VÁCLAV CHROMEČKA si dnešní utkání bude pamatovat hodně dlouho, ne každému se poštěstí vstřelit mistrovskému ERA-PACKu dvě branky. Hosté snižují na rozdíl osmi gólů – 10:2!
     
    27:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je tu vysněná desítka! Domácí soupeře semkli v jeho obranném čtverci a nakonec z několika dorážek dokázali překonat Sikoru! Autorem branky je TOMÁŠ KOUDELKA – 10:1!
     
    22:22
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V krásném čase zde máme úvodní hattrick dnešního zápasu! Koudelka naservíroval míč na nohu PAVLA DROZDA, který do protipohybu Sikory znovu rozjásal slušně zaplněnou chrudimskou halu – 9:1!
     
    21:01
    Hned zkraje druhého poločasu měli domácí zajímavou příležitost, Tomáš Koudelka ale v souboji jeden na jednoho proti Sikorovi neuspěl!
     
    20:01
    Střídání v týmu FK ERA-PACK Chrudim: ze hřiště odchází Dmitrij Litviněnko, přichází Jakub Žďánský.
     
    19:53
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ještě do půlky stihli domácí osmou trefu, po pasu Évertona přesně zamířil kapitán ROMAN MAREŠ – 8:1!
     
    18:53
    Bagatini ostrou ranou orazítkoval spojnici břevna a tyče!
     
    16:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A po několika sekundách přichází po totožné ose další branka! David Drozd přistrčil míč na bratra PAVLA DROZDA, který se s tím z blízkosti nemazal a nedal šanci Sikorovi zasáhnout – 7:1!
     
    15:39
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Spolupráce bratří Drozdových přináší šestou radost! David Drozd nabil PAVLOVI DROZDOVI, který ranou pod břevno prostřelil Sikoru – 6:1!
     
    12:28
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme tu bůra! Martin Doša perfektním křižným pasem našel na zadní tyči stojícího ANTONIA BAGATINIHO, který z voleje umístil balon pod břevno – 5:1!
     
    11:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na čtvrtý gól jsme nemuseli dlouho čekat! Tentokrát míč MARTINU DOŠOVI předložil Éverton, slovenský reprezentant byl v těžší pozici než před tím, přesto zamířil přesně – 4:1!
     
    10:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to byla bleskurychlá odpověď! Roman Mareš z autu našel zcela volného MARTINA DOŠU, který do poloprázdné branky trefil neomylně – 3:1!
     
    09:26
    Ostrava právě vstřelila branku!
    ERA-PACK byl až příliš zahleděný do útočení a je za to potrestán! VÁCLAV CHROMEČKA dostal mnoho prostoru na střelu a následnou dorážku, kterou již Litviněnko nedokázal zachytit! Nováček na půdě mistra snižuje – 2:1!
     
    07:55
    Nyní se však Lukáš Chalupa utrhl všem hráčům Chrudimi a postupoval sám na gólmana! Nakonec volil zakončení na vzdálenější tyč, Litviněnko byl venku včas a v poklidu sledoval cestu balonu mimo svoji klec!
     
    04:13
    Bagatini se mohl zapsat mezi střelce podruhé! Nejprve jeho ránu vyrazil Sikora, vzápětí mířil chrudimský novic nad branku!
     
    02:51
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Dnes to budou zřejmě gólové hody! Matěj Slováček se tentokrát převtělil do role asistenta, připravil ukázkový balon pro ANTONIA BAGATINIHO, který z první ze vzduchu zacílil přesně k tyči – 2:0!
     
    00:45
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! První standardní situace Chrudimi přináší i vedoucí branku! Tomáš Koudelka vzduchem našel pravačku MATĚJE SLOVÁČKA, který se trefil milimetrově přesně – 1:0!

    Petr Dejnožka


    Hledáme zpravodaje pro tým VSK VŠB-TU Ostrava. Více informací zde.

    Branky: 1. Slováček (Koudelka), 3. Bagatini (Slováček), 11. Doša (R. Mareš), 12. Doša (Éverton), 13. Bagatini (Doša), 16. P. Drozd (D. Drozd), 17. P. Drozd (D. Drozd), 20. R. Mareš (Éverton), 23. P. Drozd (Koudelka), 28. Koudelka (M. Mareš), 39. Doša (Éverton) – 10. Chromečka, 30. Chromečka (Petr)


    FK Chrudim: Litviněnko (21. Žďánský, Hlouš) – Éverton, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Bagatini, Doša, Slováček, Balog
    VSK VŠB-TU Ostrava: Sikora – Kotrla, Machálek, Chalupa, Mikyska, Uher, Petr, Černohorský, Chromečka

    Rozhodčí: Milner, Řeháček
    thejrc.org