Villach – Znojmo 4:3 (po pr.)
po prodl.
EC Villach SV
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 14.09.2018, 19:15 • Stadthalle Villach • bet-at-home ICE Hockey League • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:56
    Villach právě vstřelil branku!
    Nyní už je ovšem hotovo, Villach dnes nakonec přecijen zvítězí. Markus Schlacher objel ležícího Nechvátala a následně dal kotouč do brankoviště. Tam byl důrazný MACGREGOR SHARP, jenž svým druhým zásahem rozhoduje o bonusovém bodu navíc pro rakouský celek. Asistence: Markus Schlacher.
     
    48:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Zničehonic máme opět vyrovnáno, Orli se po rychlé akci dostali do zakončení a srovnali stav duelu na 3:3. Na konci akce českého celku je slovenský forvard TOMÁŠ GUMAN. Asistence: David Bartoš a Marek Špaček.
     
    43:10
    Villach právě vstřelil branku!
    Villacher se dlouho nemohl dostat do pásma a když už se mu to povedlo, tak je z toho branka! Střelu od modré čáry Nechvátal sice vyrazil, na dorážku MACGREGORA SHARPA ovšem nedosáhl a Rakušané poprvé v duelu vedou! Asistence: Jamie Fraser.
     
    34:47
    Villach právě vstřelil branku!
    Parádní akce domácího celku znamená vyrovnání. Útok po pravé straně domácí zakončili přihrávkou před branku, kde se zakončením mezi betony prosadil CHRISTOF KROMP! Asistence: Brandon Alderson a Corey Trivino.
     
    23:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí celek hrál dlouhé pětiminutové oslabení a nakonec inkasuje, Znojmo jde opět do vedení! Rychlá akce Orlů byla zakončena z pravého kruhu, úspěšným střelcem je ANTHONY LUCIANI! Asistence: C.J. Stretch a Patrick McEachen.
     
    15:19
    Villach právě vstřelil branku!
    Hodně rychle ale přichází odpověď od domácího celku! FELIX MAXA využil zaváhání Patrika Nechvátala a zblízka jej dokázal překonat. To byla pořádná hrubka znojemské jedničky. Bez asistence.
     
    15:06
    Orli právě vstřelili branku!
    Dvojnásobná přesilovka Orlů je využita a český celek jde do vedení! Na konci úspěšné kombinace byl po přihrávce Parkkonena ANTHONY LUCIANI! Asistence: Patrik Parkkonen.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 16. Maxa, 35. Kromp (Alderson, Trivino), 44. Sharp (Fraser), 61. Sharp (Schlacher) – 16. Luciani (Parkkonen), 24. Luciani (Stretch, McEachen), 49. Guman (Bartoš, Špaček)


    EC Villach SV: Bakala (Schluderbacher) – Schlacher, Fraser, Wolf, Pelech, DeSantis, Bacher, Winkler – Kromp, Trivino, Down – Pollastrone, Sharp, Lanzinger – Spannring, Maxa, Alderson – Petrik, Brunner, Lahoda – Wohlfahrt.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Halász) – Sedlák, McEachen, Stehlík, Parkkonen, Tejnor, Kruckovyč, Šnajnar – Luciani, Stretch, Kalus – McPherson, Braes, Hlava – Guman, Bartoš, Špaček – Mrázek, Matuš, Němec – Bulín.

    Rozhodčí: Bulovec, Piragić – Bärnthaler, Zgonc

    Diváci: 2 641
    ocianews.com