Atlético – Eibar 1:1 (kon.) | Real Sociedad – Barcelona 1:2 (kon.) | Valencia – Real Betis 0:0 (kon.)
Ath. Bilbao – Real Madrid 1:1 (kon.)
konec
Valencia CF
0:0 (0:0)
Real Betis
Sobota 15.09.2018, 18:30 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 21:9. (20:23:18)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou, což se před utkáním příliš nečekalo. Faktem je, že jsme sledovali velice bojovnou podívanou, hlavní sudí totiž dohromady vytasil hned sedm žlutých karet. Oba celky se střídaly v držení míče, avšak o něco málo nebezpečnější byl Betis, který hned několikrát prověřil Domenecha. Nezaujatý fanoušek ale musel být zklamán, dnešní utkání totiž nemělo patřičné kvality.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Michy Batshuayi (Valencia CF).
     
    90+2
    Hlavičkující Rodrigo zamířil vysoko nad branku, López se tak ujme rozehrávky od své svatyně.
     
    90+1
    Hosté podnikli jednu z posledních akcí, dloubáček na Leóna ale skončil v rukavicích Domenecha. Valencia si také zkusí jeden z posledních výpadů.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta základní hrací doby. Valencia se snaží s výsledkem něco udělat, Betis ale v poklidu odolává.
     
    88
    Na hrací ploše skončil jeden z domácích, sudí ale nechal pokračovat ve hře. Nadějnou akci táhl Guedes, který ale poslal na Rodriga příliš pomalou přihrávku.
     
    87
    Bartra se možná trochu zbytečně zbavil míče, Guedes se ale nedokázal dostat přes Canalese. Hosté budou navíc vhazovat od levé autové čáry.
     
    84
    Snad poprvé se dostal k míči Batshuayi, kterého faulovala hned dvojice protihráčů. Sudí ponechal výhodu, Gameirovi se ale přihrávka nezdařila.
     
    83
    Lo Celso dokázal obelstít hned dvojici protihráčů, poté přišla kolmice na Leóna, který ale v pokutovém území neměl potřebnou podporu kolegů.
     
    82
    Tentokráte si vzal standardku na starost Wass, který rozehrál naprosto tragikomicky. Jeho nepovedený centr skončil až v zámezí.
     
    81
    Hodně zajímavý moment. Brankáři Lópezovi totiž vypadl míč z náruče a hrál s ním venku z pokutového území. Sudí udělil "pouze" žlutou kartu.
     
    81
    Nakonec jsme sledovali ještě jeden rohový kop, který byl opět rozehrán bídným způsobem. Navíc si faulem pomohl domácí Piccini.
     
    81
    Betis si přichystal tutovku! León šel z levé strany sám na brankáře, avšak napálil pouze vyběhnuvšího Domenecha.
     
    80
    Sidnei si počkal na Gameira, kterého ubránil pouze za cenu rohového kopu. Netopýři si vyzkouší třetí roh, který zanedlouho provede Parejo.
     
    79
    K rozehrávce standardky se postavil Parejo, který kroutil míč směrem do branky. Na hranici malého vápna ale zasáhl pozorný Canales.
     
    78
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Ryad Boudebouz, přichází Giovani Lo Celso.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   16. Torres (VAL), 31. Parejo (VAL), 62. Piccini (VAL), 76. Diakhaby (VAL), 90+2. Batshuayi (VAL) – 36. A. Sanabria (RBE), 77. Guardado (RBE), 81. Pau López (RBE)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 21:9.
    Valencia CF: Doménech – Piccini, Diakhaby, Gabriel, Gayá – Torres (63. Guedes), Parejo (C), Kondogbia (14. Wass), Čeryšev (77. Batshuayi) – Gameiro, Rodrigo.
    Náhradníci: Neto – Batshuayi, S. Mina, Murillo, Soler, Wass, Guedes.

    Real Betis: Pau López – Mandi, Bartra, Sidnei – Guerrero, Canales, Inuj (63. Joaquín), Guardado (C), Firpo – A. Sanabria (68. León), Boudebouz (78. Lo Celso).
    Náhradníci: Robles – Barragán, Gracia, León, Tello, Joaquín, Lo Celso.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo
    ocianews.com