Mountfield HK – Pardubice 6:0 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 3:5 (kon.) | Slavia – Plzeň 3:2 (kon.)
Chomutov – Kladno 3:5 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 9:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Sparta 3:6 (kon.)
Třinec – Zlín 3:4 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 6:5 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 3:4 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Salzburg 5:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
5:4 (1:1, 4:1, 0:2 - N 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 15.09.2018, 18:00DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    61:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor bere i čtvrtý bod z tohoto utkání! Vojtěch Doktor dostal přihrávku do tandemu, přičemž do jeho následného pokusu ještě sáhl VOJTĚCH KRCHO! Asistnce: Vojtěch Doktor, Daniel Dudáček.
     
    61:16
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Peterka – 2 min., podrážení).
     
    58:57
    Jakub Čížek zaútočil na hattrick! A útok to byl na prázdnou branku, kterou ale českobudějovický útočník jen těsně minul. Kolarz i o chvíli později zůstává na střídačce svého týmu.
     
    57:13
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hostí už se přiblížili domácímu Motoru jen na rozdíl pouhé branky! OLEKSIJ MYKLUCHA z těsné blízkosti branky z bekhendu docpal kotouč až do branky! Asistence: Filip Varejcka, Tim Luca Harnisch.
     
    49:58
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg dává třetí branku a o něco stahuje gólové manko. Wimmer poslal do brejku JOHNA JASONA PETERKU, který si před brankou počínal suverénně. Asistence: Peter Philipp Peter.
     
    48:12
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Lindner – 2 min., podrážení).
     
    41:24
    Oleksij Myklucha nebyl daleko od třetí branky svého týmu! Svoboda proti jeho pokusu padl na led a nakonec po vzoru Dominika Haška zabránil kotouči v cestě před brankovou čáru.
     
    38:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Krásná akce a Motor opět vede hned o tři branky! Matyáš Grossmann stál těsně u branky, když přiťukl puk na pohotového ŠIMONA MASOPUSTA, jenž z první trefil horní patro salzburské branky! Asistence: Matyáš Grossmann.
     
    36:38
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté záhy snižují opět na rozdíl pouhých dvou branek! Po velké skrumáži v brankovišti procpal kotouč za brankovou čáru JOSEF EHAM, jenž si zapisuje svou dnešní druhou trefu. Asistence: Elis Nikolaj Hede.
     
    35:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu čtvrtou branku v hostující síti a pro Českobudějovické to vypadá velmi dobře! Kotouč se dostal na pravý kruh, odkud ho přesně do růžku uklidil pohotový JAKUB ČÍŽEK. Asistence: Matouš Hrubec, Aleš Řezáč.
     
    33:02
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Šafář – 2 min., podrážení).
     
    32:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor jde do dvoubrankového vedení, s čímž by se mu nyní mohlo hrát o něco lépe. Dudáčkův pokus od modré čáry neomylně tečoval VOJTĚCH KRCHO. Asistence: Daniel Dudáček, Václav Svach.
     
    30:08
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Szuber – 2 min., držení).
     
    26:49
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Wimmer – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí si berou své vedení zpět! Rozhodčí signalizoval výhodu, když se JAKUB ČÍŽEK dostal k bekhendové dorážce, kterou usměrnil přesně mezi betony. Asistence: Vojtěch Doktor, Michal Silný.
     
    12:10
    Přihrávku do jízdy dostal Myklucha, jenž si kotouč ale nezpracoval, a tak na druhou stranu mohli jít domácí. Konkrétně Jakub Čížek, který ujel do samostatného úniku. Branku ale netrefil, puk skončil nad horní tyčkou!
     
    11:07
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Po samostatné akci se do střelecké pozice dostal JOSEF EHAM, jenž povedeným pokusem dostal kotouč až za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    08:55
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Krcho – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Hengemüller – 2 min., sekání).
     
    08:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí se radují z první vstřelené branky! Jakub Čížek poslal přihrávku na levý kruh, kde stál ALEŠ ŘEZÁČ. A ten trefil na centimetr přesně k bližší tyči, Kolarz se přesunout nestihl. Asistence: Jakub Čížek, Daniel Dudáček.
     
    04:54
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Čížek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    03:51
    Zavádělo to první brankou! Jan Janoch ujel do přečíslení dva na jednoho, nicméně v ten pravý moment puk nepropasoval na svého spoluhráče. Poslední salzburský bek puk zastavil.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 9. Řezáč (Čížek, Dudáček), 26. Čížek (Doktor, Silný), 33. Krcho (Dudáček, Svach), 36. Čížek (Hrubec, Řezáč), 39. Masopust (Grossmann), 62. Krcho (Doktor, Dudáček) – 12. Eham, 37. Eham (Hede), 50. Peterka (Wimmer), 58. Myklucha (Varejcka, Harnisch)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Šafář, Hubata, Remta, Dudáček, Svach, Doktor – Vaculík, Řezáč, Masopust, Grossmann, Hrubec, Ryba, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho
    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Kristiansen) – Menner, Szuber, Nyman, Wimmer – Borzecki, Varejcka, Schwaiger, Hede, Eham, Eliaš, Vogt, Myklucha, Polegoško, Lindner, Maier, Harnisch, Hengelmüller, Peterka

    Rozhodčí: Šperl – Pešek, Rubáš
    thejrc.org