Havlíčkův Brod – Jihlava 3:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Přerov – Vítkovice 2:3 (po pr.)
HC Litvínov – Kobra 5:1 (kon.) | Kladno – Třemošná 7:4 (kon.) | Liberec – Tábor 4:0 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 11:0 (kon.) | Sparta – PZ Kladno 9:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:3 (1:0 po s.n.)
Třinec – Warriors Brno 4:3 (kon.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 5:2 (kon.) | Havířov – Vsetín 5:4 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 5:6 (po pr.) | Chomutov – Plzeň 0:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:0 (1:0, 3:0, 0:0 - N 0:1)
HC Tábor
Sobota 15.09.2018, 12:30 • Home Credit Arena, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    To už je ode mne z Liberce vše. S přáním příjemné soboty se loučím a někdy příště se těším opět na počtenou! (15:26:45)
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se zcela jasně stává tým Bílí Tygři Liberec! Severočeši po celý zápas naprosto dominovali, a nebýt senzačního výkonu Jakuba Korytara, mohli skóre vyšroubovat mnohem výše. Přes to všechno si ale Táborští odvážejí bod za úspěch v nastavení.
     
    Konec zápasu.
     
    62:34
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši si domů odvezou bod! Další ránu Marka Jandy ještě Franc vyrazil, ale unavená trojice Liberce už nezachytila ADAMA EREMIÁŠE, jenž snadno uspěl z dorážky. Hosté bonusový bodík mohutně oslavují. Asistence: Janda.
     
    61:58
    Tábor má ponechanou výhodu a tlačí! Janda měl dobrou střeleckou příležitost a bohužel pro hosty netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    61:34
    Jakub Masař si dlouho pohrával s kusem černé gumy za kruhy, až se rozhodl pro střelu zápěstím. Korytar si ji za svými obránci našel a ukryl ji v rukavici.
     
    60:50
    Luka Vodlan podnikl samostatnou akci, a ještě se ji snažil vyšperkovat drzou kličkou proti Kofroňovi. Ten ale kotouč dobře vypíchl a zahrát si tedy mohou také hosté.
     
    60:16
    Prodloužení mohlo trvat jen velice krátce. David Putz vzal útok tří proti jednomu na sebe a z mezikruží nechal vyniknout hlavní táborskou hvězdu, Jakuba Korytara.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Základní hrací doba se už bez většího vzruchu chýlí ke svému konci. O držiteli tří bodů je dávno jasno, v dodatečné nadstavbě ale hosté dostanou šanci odvézt si na jih Čech alespoň bodík.
     
    58:39
    Lukáš Polák se pěkně prodíral přes střední pásmo až do toho útočného. Nerozhodila jej ani srážka se soupeřem a Jihočeši se tak mohou ohřát před Francem.
     
    57:48
    Jakub Šedivý vystřelil od modré čáry výrazně mimo prostor branky. Hosté poté zabojovali v rohu kluziště o puk a získali jej na své hokejky. Daleko se ovšem nedostali.
     
    56:59
    Velká šance Tábora! Jaroslav Suchan dostal při přečíslení nabito mezi kruhy a pálil bez přípravy. Lukáš Franc se rychle přesunul a nastavil střele své betony.
     
    56:21
    Severočeši dlouho svírali Táborské v jejich obranném pásmu. Hostům se naskytla příležitost na rychlý brejk, ale tomu nakonec Böhm na modré čáře zamezil.
     
    55:21
    Vojtěch Duschka si poradil u hrazení a rozehrál další domácí akci. Tu zakončil z pravého kruhu Mikuláš Jenčovský, jehož tečovanou střelu Korytar pohlídal.
     
    54:45
    Sledovali jsme poměrně rozháranou pasáž, nepřesnosti sužovaly kombinace obou celků. Nakonec Liberečtí zahráli na zakázané uvolnění, bude se tak vhazovat u Francovy svatyně.
     
    53:34
    Adam Eremiáš bojoval za domácí klecí o kotouč, ale obránci jej k němu nepropustili. Do brejku poté vyrazil Jakub Masař, jehož rána z úhlu skončila na plexiskle.
     
    52:43
    Jakub Hujer vzal akci na vlastní pěst a pěkně se dostal až do střelecké pozice. Při zakončení se mu nicméně připletla do cesty soupeřova hůl a Korytar zasáhl betonem.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 16. Putz (Masař), 24. Rossmy (Vodlan, Culek), 38. Trunda (Hujer, Culek), 38. Vodlan (Jenčovský, Böhm) – 63. Eremiáš (Janda)


    Bílí Tygři Liberec: Franc (Krátký) – Damašek, Böhm (A), Duschka, Šedivý (C), Culek, Dvořák, Tůma – Masař, Hujer, Putz, Měchura, Vodlan (A), Trunda, Jenčovský, Plos, Rossmy.
    HC Tábor: Korytar (Machálek) – Kofroň, Krch, Šťastný, Šrubař (C), Janda – Eremiáš, Budík, Mareš, Nevšímal (A), Čančura, Cháb, Polák, Matašovský, Suchan, Koreš, Vaněk, Kundrát (A).

    Rozhodčí: Wagner – Hejl, Podrazil.
    ocianews.com