Havlíčkův Brod – Jihlava 3:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Přerov – Vítkovice 2:3 (po pr.)
HC Litvínov – Kobra 5:1 (kon.) | Kladno – Třemošná 7:4 (kon.) | Liberec – Tábor 4:0 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 11:0 (kon.) | Sparta – PZ Kladno 9:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:3 (1:0 po s.n.)
Třinec – Warriors Brno 4:3 (kon.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 5:2 (kon.) | Havířov – Vsetín 5:4 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 5:6 (po pr.) | Chomutov – Plzeň 0:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:0 (1:0, 3:0, 0:0 - N 0:1)
HC Tábor
Sobota 15.09.2018, 12:30 • Home Credit Arena, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    To už je ode mne z Liberce vše. S přáním příjemné soboty se loučím a někdy příště se těším opět na počtenou! (15:26:45)
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se zcela jasně stává tým Bílí Tygři Liberec! Severočeši po celý zápas naprosto dominovali, a nebýt senzačního výkonu Jakuba Korytara, mohli skóre vyšroubovat mnohem výše. Přes to všechno si ale Táborští odvážejí bod za úspěch v nastavení.
     
    Konec zápasu.
     
    62:34
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši si domů odvezou bod! Další ránu Marka Jandy ještě Franc vyrazil, ale unavená trojice Liberce už nezachytila ADAMA EREMIÁŠE, jenž snadno uspěl z dorážky. Hosté bonusový bodík mohutně oslavují. Asistence: Janda.
     
    61:58
    Tábor má ponechanou výhodu a tlačí! Janda měl dobrou střeleckou příležitost a bohužel pro hosty netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    61:34
    Jakub Masař si dlouho pohrával s kusem černé gumy za kruhy, až se rozhodl pro střelu zápěstím. Korytar si ji za svými obránci našel a ukryl ji v rukavici.
     
    60:50
    Luka Vodlan podnikl samostatnou akci, a ještě se ji snažil vyšperkovat drzou kličkou proti Kofroňovi. Ten ale kotouč dobře vypíchl a zahrát si tedy mohou také hosté.
     
    60:16
    Prodloužení mohlo trvat jen velice krátce. David Putz vzal útok tří proti jednomu na sebe a z mezikruží nechal vyniknout hlavní táborskou hvězdu, Jakuba Korytara.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Základní hrací doba se už bez většího vzruchu chýlí ke svému konci. O držiteli tří bodů je dávno jasno, v dodatečné nadstavbě ale hosté dostanou šanci odvézt si na jih Čech alespoň bodík.
     
    58:39
    Lukáš Polák se pěkně prodíral přes střední pásmo až do toho útočného. Nerozhodila jej ani srážka se soupeřem a Jihočeši se tak mohou ohřát před Francem.
     
    57:48
    Jakub Šedivý vystřelil od modré čáry výrazně mimo prostor branky. Hosté poté zabojovali v rohu kluziště o puk a získali jej na své hokejky. Daleko se ovšem nedostali.
     
    56:59
    Velká šance Tábora! Jaroslav Suchan dostal při přečíslení nabito mezi kruhy a pálil bez přípravy. Lukáš Franc se rychle přesunul a nastavil střele své betony.
     
    56:21
    Severočeši dlouho svírali Táborské v jejich obranném pásmu. Hostům se naskytla příležitost na rychlý brejk, ale tomu nakonec Böhm na modré čáře zamezil.
     
    55:21
    Vojtěch Duschka si poradil u hrazení a rozehrál další domácí akci. Tu zakončil z pravého kruhu Mikuláš Jenčovský, jehož tečovanou střelu Korytar pohlídal.
     
    54:45
    Sledovali jsme poměrně rozháranou pasáž, nepřesnosti sužovaly kombinace obou celků. Nakonec Liberečtí zahráli na zakázané uvolnění, bude se tak vhazovat u Francovy svatyně.
     
    53:34
    Adam Eremiáš bojoval za domácí klecí o kotouč, ale obránci jej k němu nepropustili. Do brejku poté vyrazil Jakub Masař, jehož rána z úhlu skončila na plexiskle.
     
    52:43
    Jakub Hujer vzal akci na vlastní pěst a pěkně se dostal až do střelecké pozice. Při zakončení se mu nicméně připletla do cesty soupeřova hůl a Korytar zasáhl betonem.
     
    52:10
    Luka Vodlan si udělal prostor na pravém kruhu a dostal se tak ke střele bekhendem. Tu gólman řešit nemusel, snesla se totiž do boční sítě jeho branky.
     
    51:36
    Táborský kapitán David Šrubař nepřesně rozehrával z prostoru vlastní střídačky, a i když se mu to nelíbí, pískají rozhodčí zakázané uvolnění. Hra se tedy stěhuje před Korytara.
     
    50:51
    David Putz se z levé strany pokoušel prodrat až před Korytara. Tomu ztížila zásah mimo jiné letící hokejka, ale udržel betony pevně na ledě a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    49:58
    Liberečtí už hrají v plném počtu. Oslabení zvládli bez jakýchkoliv potíží, a ještě jim může bát líto, že z obrovských šancí sami nevytěžili pátou branku.
     
    49:08
    Přesilovka Jihočechů je velkým fiaskem. Opět se nechali oslabeným soupeřem přehrát a dalším nájezdníkem byl Jenčovský. Ten zkusil kličku do bekhendu, ale Korytar je dnes zkrátka skvělý!
     
    48:49
    Hosté už mají k dispozici pouze klasickou přesilovku. Zpoza kruhů střílel ze zápěstí Adam Kofroň a Franc jeho pokus našel v rukavici, za což sklízí potlesk diváků.
     
    48:16
    Tak to je neskutečné, mohli jsme vidět gól ve dvojnásobném oslabení! Táborští alarmujícím způsobem propadli a Luka Vodlan unikl po levém křídle. Ještě se mu podařilo nalézt před brankou Davida Putze a Korytar se skvěle přemístil a zabral celou dolní část své svatyně.
     
    47:41
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Rossmy – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:32
    V oslabení se nebál výletu do ofenzivy rovněž Bennet Rossmy, jehož prudkou střelu srazili hosté mimo prostor tří tyčí. Rossmy ovšem záhy dolní Dvořáka na lavici hanby.
     
    46:50
    Hned v úvodu oslabení se Liberečtí úspěšně osvobodili. Tomáš Trunda navíc předvedl pěkný sprint, byl u puku jako první a ušetřil cenný čas v útočném pásmu.
     
    46:48
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Dvořák – 2 min., napadení).
     
    45:56
    Bílí Tygři se snaží vše hrnout do útoku, nyní se jim ale přechod do ofenzivního pásma úplně nevydařil. Lukáš Plos byl příliš rychlý a píská se postavení mimo hru.
     
    45:07
    A další tutovka, Tomáš Trunda v pádu prostrčil kotouč na Lukáše Plose. Ten už hleděl Jakubu Korytarovi z očí do očí, ovšem trefil pouze jeho vyrážečku!
     
    44:09
    David Putz mohl přidat další gól, po bleskové akci totiž ujížděl sám na branku. Rozhodl se pro přímou střelu, ale nestlačil ji pod horní tyč!
     
    43:37
    Táborští hrají konečně v plném počtu. Z toho těžil David Šťastný, ke kterému se odrazil kotouč do oblasti kruhů. Útočník hostů pálil bez přípravy a Franc zasáhl lapačkou.
     
    43:03
    Jihočeši budou zanedlouho kompletní. Přesilovku Liberce ukončila tvrdá rána z kruhu v podání Jakuba Hujera. Korytar pokračuje ve velmi dobrém výkonu!
     
    42:14
    Putz dlouho míchal s kotoučem. Poté se pokoušel přenést hru na Adama Měchuru, ale prudká přihrávka šla domácímu útočníkovi přímo do bruslí. K zakončení tedy nedošlo.
     
    41:25
    Dvořák nabil na pravý kruh Šedivému, jehož dělovku vyrazil Korytar. Z druhé strany to poté zkoušel Putz a trefil strážce hostující svatyně do masky! Tábor je ve čtyřech.
     
    41:12
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Krch – 2 min., podrážení).
     
    40:43
    Liberečtí trošku zápolí s kombinací a nedostávají se ke střelám. Mají ovšem k dispozici další výhodu, takže Jihočeši zanedlouho budou bránit pouze ve třech!
     
    40:10
    Teď už konečně jdeme opět na věc. Liberec pokračuje v přesilové hře, kterou si přenesl ze závěru předchozí části, byl nicméně vyhnán a musí začít odzadu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Rolba již hrací plochu vyklidila, přesto se však ještě nějakou dobu hrát nebude, na ledě totiž stojí poměrně silná vrstva vody.
     
    Start třetí části se trošku protáhne, na ledě se stále nachází rolba.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:05.
     
    Prostřední perioda již byla na góly bohatší. Dominance Liberce pokračuje, což svými góly potvrdili Bennet Rossmy, Tomáš Trunda a Luka Vodlan. Tygři se dnes mohou hokejem bavit, v útočném pásmu totiž dostávají spoustu prostoru. Tábor by si nicméně také alespoň četný úspěch zasloužil, dočká se jej?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Adam Měchura se pokusil vypálit od modré, ale ránu schytal Lukáš Polák. Ten okamžitě vystartoval kupředu, a když se chystal zakončit, skvěle jej dostihl právě Měchura a černou gumu mu čistě vypíchl.
     
    39:31
    Tygři uspěli na buly a okamžitě tak mohou rozestavit svůj přesilovkový vzorec. Zatím se střelbou trošku otálejí a vyčkávají na co možná nejvhodnější moment.
     
    39:28
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Eremiáš – 2 min., podrážení).
     
    37:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši přidávají další zásah! Mikuláš Jenčovský to na levém kruhu udělal skvěle. Hbitou otočkou se totiž zbavil svého strážce a vyslal do sóla LUKU VODLANA, který se trefil nad lapačku Korytara. Asistence: Jenčovský, Böhm.
     
    37:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že by Liberečtí mohli soupeře definitivně zlomit. Ondřej Culek poslal puk na levý kruh, odkud Jakub Hujer nalezl mezi kruhy TOMÁŠE TRUNDU. Ten už se nemýlil a usměrnil kotouč do sítě. Asistence: Hujer, Culek.
     
    36:30
    Viktor Budík si z rohu útočného pásma skvěle vybruslil až na osu hřiště. Poté zkoušel vystřelit z mezikruží, ale domácí mu už nenechali žádný prostor a zakončení zblokovali.
     
    35:36
    Šedivý se nyní dostal až za branku, kde pěkně odstavil dvojici protihráčů a předal puk Měchurovi. Ten už nicméně na svého kolegu nenavázal a touš se nachází na holích Tábora.
     
    35:06
    Domácí velice dlouho nepustili soupeře k puku. Pasáž zakončil kapitán Jakub Šedivý, jenž najel do útočného pásma a z levého kruhu donutil Korytara přerušit hru.
     
    34:29
    Filip Damašek byl jako první u volného kotouče a v klidu rozvíjí postupný útok šelem. Ty se pomalu dostávají na dostřel, defenziva Tábora musí opět zbystřit.
     
    33:55
    Hostující David Šťastný nic nevymýšlel a odpravil kotouč na zakázané uvolnění. Exekuce vhazování se trošku protáhne, rozhodčí totiž ještě cosi vysvětluje trenérskému štábu Jihočechů.
     
    33:29
    Tygři už oslabení přečkají, to je nyní jasné. Stále totiž kombinují v ofenzivní zóně. Tábor nicméně kontroval střelou Suchana, se kterou si Franc poradil a zakročil vyrážečkou.
     
    32:48
    Liberec už je ve čtyřech a spálil další obrovskou šanci! Putz si v přečíslení vyměnil kotouč s Měchurou, načež první jmenovaný z bezprostřední blízkosti ztroskotal na fantastickém Korytarovi.
     
    32:18
    Severočeši se dokázali osvobodit. Táborským už z dvojnásobné výhody zbývají pouze čtyři sekundy, dalekonosným nahozením si tedy na Francovi vyprosili vhazování před jeho klecí.
     
    31:42
    Hosté mají k dispozici přesilovku pěti proti třem! V jejich kombinaci se ale objevují nepřesnosti, které jim brání ve vytvoření nějakého drtivějšího náporu.
     
    31:33
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šedivý – 2 min., krosček).
     
    30:49
    Štiplavá střela Jandy od modré čáry skončila těsně vedle domácí klece, načež se do přečíslení vydal Plos s Jenčovským. Šance nicméně skončila velmi neslavně, přihrávka totiž Jenčovského trefila do brusle, tudíž nedošlo k zakončení.
     
    30:23
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Masař – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:50
    Po zakázaném uvolnění Tábora proběhlo vhazování před jeho klecí. Jakub Korytar měl opět práci a jeho tým si navíc ještě zahraje v početní výhodě! Dokáže udeřit?
     
    29:35
    Jenčovský se pokoušel o individuální akci, ukrojil si však moc velké sousto a puk se odrazil k Viktoru Budíkovi. Zdálo se, že pojede úplně sám na bránu, ale neměl rychlost a v nouzi zakončil slabě.
     
    28:41
    Jihočeši hrají v plném počtu a pokračují v aktivitě. Lukáš Franc si bez větších potíží poradil se střelou od modré čáry. Poskakující puk poté včas přikryl.
     
    28:15
    Ve vlastním oslabení zahrozil Adam Eremiáš. Šikovný forvard pronikl až na pravý kruh, odkud svižnou střelou zaměstnal Francovu rukavici. Hra je přerušena.
     
    27:31
    Hostující obrana trošku nešťastně nastřelila před brankou stojícího Jakuba Dvořáka, od nějž se kotouč odrazil do vzduchu a Korytar jej musel rychle zpacifikovat.
     
    26:59
    Do přesilovky nevstoupili domácí vůbec zle, Böhm vyslal několik pokusů od modré čáry, ale obětaví Jihočeši skvěle blokovali. Nakonec se jim podařilo odpálit puk pryč.
     
    26:34
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Kundrát – 2 min., podrážení).
     
    26:34
    Liberečtí jsou kompletní a ihned mohli udeřit. Tomáš Trunda obdržel přihrávku za obranu a mířil sám na Korytara, jenž jeho úmysly dobře přečetl a uzavřel mezírku mezi rukou a tělem!
     
    25:24
    Ale pozor! Při vlastním oslabení se protáhl kupředu Adam Měchura. Už se zdálo, že vybruslil z ideálního úhlu, ale pěkná střela bekhendem rozezvučela břevno Korytárovy svatyně.
     
    25:08
    Nyní je to poměrně nešťastný ofsajd Jihočechů. Adam Eremiáš totiž po kontaktu se soupeřem spadl za modrou čáru, čehož si Adam Kofroň nevšiml a pronikl do pásma.
     
    24:33
    Přesilovou hru Tábora otevřel střelou od modré čáry Marek Janda. Brankář Liberce zasahovat nemusel, zakončení totiž mířilo mimo prostor tří tyčí. Domácí poté vyhazují.
     
    24:23
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Putz – 2 min., sekání).
     
    23:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velmi pěkný gól znamená zvýšení na 2:0! Slovinec Luka Vodlan táhl přečíslení dvou proti jednomu a našel Němce BENNETA ROSSMYHO. Ten naznačil střelu a ještě se rozhodl jít do bekhendu. Korytar setrvačností vyklidil brankoviště a zakončení bylo už pouhou lahůdkou. Povedená mezinárodní spolupráce! Asistence: Vodlan, Culek.
     
    22:20
    Lukáš Plos byl ze všech nejrychlejší a zamezil tak odpískání zakázaného uvolnění. Jihočeši se ale rychle vydali do brejku, který domácí zachytili u mantinelu a obracejí hru.
     
    21:34
    Domácí zaváhali při rozehrávce, což se okamžitou střelou snažil potrestat Polák. Kotouč se odrazil za branku, odkud ho Táborští vydolovali a po dalším pokusu Poláka přerušuje Franc hru.
     
    20:58
    Liberec si vytvořil velice zajímavý tlak. Nadějnou situaci ovšem překombinoval, načež Bennet Rossmy zaměstnal Korytara pokusem z velice ostrého úhlu.
     
    20:25
    Luka Vodlan volil při rychlém brejku zaseknutí a snažil se najít před bránou Rossmyho. Tomu však šla přihrávka na paty a nemohl tedy zakončovat.
     
    20:08
    A znovu se hraje! Jaroslav Suchan zavezl kotouč do útočného pásma, načež se o něj strhl souboj u hrazení. Vše končí zakázaným uvolněním Libereckých.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:15.
     
    Je za námi prvních dvacet minut velice zajímavého utkání. Hubené skóre úplně neodpovídá tomu, co sledujeme na ledové ploše. Především Tygři už mohli vstřelit mnohem více branek, ale nemohou si přijít na skvělého Jakuba Korytara. Jihočeši se hlavně brání, nicméně taktéž dokáží hrozit, dostávají se totiž do nebezpečných brejků. Lukáš Franc ale všechny šance zlikvidoval a jediným střelcem tak zůstává David Putz.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:33
    Jakub Korytar je jasnou hvězdou dosavadního průběhu utkání. Nyní se na něj z levé strany řítil Jakub Hujer, a po pěkném průniku na osu hřiště zkoušel maskovaného muže přechytračit střelou k bližší tyči, nicméně narazil na Korytarovy reflexy!
     
    18:49
    Opět známý scénář, kdy Severočeši prohánějí soupeře v jeho obranné třetině. Táboru ale nelze upřít velká obětavost, díky které stále odolává. Hrstku diváků zároveň trošku pobavil rozhodčí, který nezvládl jízdu vzad a padl k zemi.
     
    18:20
    Drobný Tomáš Trunda při pokusu o kličku narazil do Marka Jandy. Průnik tím skončil a hosté se dostali alespoň do středního pásma, kde už taktéž zaznamenávají problémy.
     
    17:32
    Akce Liberce tentokráte ke střele nevedla a do brejku se vydali hosté. Od modré čáry zkusil nahodit Eremiáš, ale to pro France nebyl žádný problém, a ještě stihl rozehrát.
     
    16:49
    A mohlo to být už o dvě branky! Luka Vodlan předvedl pěkný průnik po pravé straně a bekhendem poslal kotouč do brankoviště. Tam se po něm natahoval Bennet Rossmy a Korytar musel bleskurychle střihnout betony.
     
    15:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bláznivá pasáž končí gólem Tygrů! Jakub Masař si u hrazení dobře všiml mezi kruhy volného DAVIDA PUTZE. Adresoval mu tedy přihrávku, načež si Putz rozhýbal gólmana a zavěsil pod víko. Asistence: Masař.
     
    14:43
    Ale pozor, nyní opět tutovka hostů! Adam Eremiáš unikl po levém křídle a zblízka nastřelil France. Od toho se kotouč odrazil do brankoviště, kde dorážce do prázdné klece zamezil Böhm.
     
    14:13
    Zahrozili také Tygři! Martin Böhm naskočil z hráčské lavice, a přímo proti holi mu přišel kotouč. Napálil jej tedy před branku, kde se pěknou tečí prezentoval Jenčovský. Puk skončil těsně vedle.
     
    13:34
    Táborští nyní prožívají svoji jednoznačně nejlepší pasáž v první třetině, opět s chutí kombinovali, na což domácí dokázali zareagovat pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    13:16
    Obrovská šance Tábora! Cháb vedl přečíslení tří na jednoho. Už se zdálo, že akci přetáhl, ale dobře nabídl kotouč před branku. Tam z bezprostřední blízkosti doráželi Suchan s Kundrátem, ale Lukáš Franc své barvy podržel a nekapituloval!
     
    12:45
    V závěru přesilovky zaváhal na modré čáře Jakub Dvořák. Hosté toho ale nevyužili a Dvořák nahodil kotouč na branku. O teč se neúspěšně snažil Putz, toto už Jihočeši zvládnou.
     
    11:48
    Tygři se v této početní výhodě zatím spíše hledají, Filip Damašek teď zaváhal u mantinelu a dovolil soupeři poslat kotouč daleko do bezpečných vod.
     
    11:04
    Do tohoto oslabení už vstoupili Táborští o poznání lépe. Dokonce to vypadalo, že by Janda mohl zaútočit, ale byl včas dostižen dvojicí Tygrů. Ti obracejí hru.
     
    10:48
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Eremiáš – 2 min., hákování).
     
    10:24
    Liberec opět točí soupeře v jeho obranném pásmu, převaha na kotouči je markantní. Zanedlouho navíc bude ještě umocněna další přesilovou hrou!
     
    09:30
    Jakub Šedivý si nyní z pozice beka povyjel až na levý kruh. Skutečně obdržel přihrávku, v časové tísni nicméně nezakončil tak, aby měl gólman práci.
     
    08:53
    Jan Nevšímal měl na holi ojedinělou střeleckou příležitost Tábora, když zkoušel štěstí zpoza kruhů. Franc zasahovat nemusel, zvládli to totiž spoluhráči.
     
    08:20
    Kofroň zachytil nepřesvědčivou rozehrávku šelem a snažil se proniknout za branku. Tam jej o kotouč obral Böhm, ale přihrávka skončila zakázaným uvolněním. Vhazuje se tedy před Francem.
     
    07:27
    Tadeáš Tůma nic nevymýšlel a švihem vystřelil od modré čáry. Rána skončila na zadním hrazení, načež se hosté zásluhou Kofroně osvobozují.
     
    06:53
    Liberec je opět nastěhován v útočné zóně. Škoda pro něj, že Jakubu Masařovi chyběl krok k tomu, aby mohl pálit z prostoru mezi kruhy. Zakrátko přichází icing Jihočechů.
     
    06:07
    Táborští oslabení i přes velké problémy nakonec zvládli přečkat bez úhony a po ledové ploše se opět prohánějí v plném počtu. Nic to však nemění na aktivitě domácích hokejistů.
     
    05:43
    A další skvělý zákrok Jakuba Korytara! Nepříjemná střela Culka, která byla hned dvakrát tečována, přistála na jeho betonu. Právě tím poté gólman zabránil v dorážce Trundovi.
     
    05:05
    Kotouč se napříč celým pásmem trošku šťastně dostal až k Ondřeji Culkovi. Ten pokračuje ve velkém libereckém náporu, soupeř zatím ani jednou nevyhodil!
     
    04:33
    Šedivý trošku zaváhal u mantinelu, hosté však nedokázali vyhodit a kotouč zachytil do rukavice Putz. Menší tlak poté ukončil tvrdou ranou sám Jakub Šedivý a povyjetý Korytár si nadále rozšiřuje statistiky.
     
    04:17
    Liberečtí hned v úvodu přesilovky sehráli pěknou akci. Měchura pálil bez přípravy do přesovajícího se Korytara a přistoupivší Masař se už k dorážce nedostal.
     
    04:07
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Šrubař – 2 min., vysoká hůl).
     
    03:44
    David Putz se ve středním pásmu snadno dostal přes nedůrazného Šťastného, jemuž se černá guma zasekla pod bruslemi. Poté donutil střelou z pravého kruhu brankáře k dalšímu kvalitnímu zásahu.
     
    02:58
    Tygři podnikali další útok, avšak aktivní Vodlanova formace je z útočného pásma vykázána, provinila se totiž přihrávkou rukou. Tábor si tak může vydechnout.
     
    02:30
    Hra teď má slušné tempo, po souboji v rohu kluziště nedokázal svůj tým osvobodit Kundrát, načež musel Jakub Korytár řešit pozdrav od modré čáry, po kterém přerušuje hru.
     
    01:49
    Tůma se prokličkoval až na dostřel táborské branky a zkoušel bekhendem přihrát volnému spoluhráči. Do dráhy kotouče vložil jeden z beků hůl a zabránil hrozbě.
     
    00:58
    První velkou šanci měl na holi Jakub Masař! Hosté totálně propadli ve středním pásmu a Masař jel zcela sám na branku. Zkusil střelu po ledě, ale trefil Korytara do betonu.
     
    00:24
    Rossmymu nevyšla snaha o protečování puku do neutrální zóny, ale dílo za něj dokončil Martin Böhm. Liberečtí tak mohou vyrazit kupředu.
     
    00:11
    Začínáme! Na úvodním buly uspěl hostující Adam Eremiáš a okamžitě založil útok svého celku. Tomu se šelmy ubránily pouze za cenu icingu, bude se tak vhazovat před Francem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou mužstev už jsou na ploše Home Credit Areny připraveni ke startu utkání. Tygři do něj vstoupí v typických bílých dresech, Táborští se představí v modré barvě. Za několik minut začínáme!
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Franc (Krátký) – Damašek, Böhm (A), Duschka, Šedivý (C), Culek, Dvořák, Tůma – Masař, Hujer, Putz, Měchura, Vodlan (A), Trunda, Jenčovský, Plos, Rossmy.

    Hockey Club Tábor: Korytar (Machálek) – Kofroň, Krch, Šťastný, Šrubař (C), Janda – Eremiáš, Budík, Mareš, Nevšímal (A), Čančura, Cháb, Polák, Matašovský, Suchan, Koreš, Vaněk, Kundrát (A).

    Rozhodčí: Wagner – Hejl, Podrazil.
     
    HOCKEY CLUB TÁBOR

    Jihočeši plní v soutěži roli nováčka a hned na úvod okusili její hořkou příchuť, na ledě Hradce totiž prohráli nepopulárním poměrem 0:10. Doma posléze sehráli vyrovnanou partii s Havlíčkovým Brodem. Za stavu 2:2 se šlo do prodloužení, které nerozhodlo. Při nájezdech si lépe počínali hosté a získali tak bodík navíc. Táborští tedy z dosavadního průběhu sezóny mají na kontě taktéž jeden bod. Zaskočí favorizovaný Liberec?
     
    BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

    Pod Ještědem mají na co navazovat, v loňské sezóně totiž šelmy zářily a obsadily bronzovou příčku. Do aktuálního ročníku nicméně vkročily velice váhavým krokem a obdržely debakl 3:8 od Pardubic, které ovládly i dodatečné prodloužení. Chuť si svěřenci trenéra Loba alespoň částečně spravili v Hradci Králové, kde dokázali dotáhnout ztrátu, i když nakonec nezvládli nájezdy. V součtu je pro Tygry jeden bod ze dvou utkání málo, proti outsiderovi z Tábora tak chtějí jednoznačně sáhnout pro plný zisk!
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! ELIOD Extraliga dorostu o víkendu pokračuje třetím kolem a my se společně zaměříme na utkání mezi týmy Bílí Tygři Liberec a Hockey Club Tábor. Souboj se odehraje na ledě multifunkční Home Credit Areny, pro všechny zúčastněné tak bude zcela jistě mít prestižní náboj. Sledujte náš přenos užijte si aktuální informace!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 16. Putz (Masař), 24. Rossmy (Vodlan, Culek), 38. Trunda (Hujer, Culek), 38. Vodlan (Jenčovský, Böhm) – 63. Eremiáš (Janda)


    Bílí Tygři Liberec: Franc (Krátký) – Damašek, Böhm (A), Duschka, Šedivý (C), Culek, Dvořák, Tůma – Masař, Hujer, Putz, Měchura, Vodlan (A), Trunda, Jenčovský, Plos, Rossmy.
    HC Tábor: Korytar (Machálek) – Kofroň, Krch, Šťastný, Šrubař (C), Janda – Eremiáš, Budík, Mareš, Nevšímal (A), Čančura, Cháb, Polák, Matašovský, Suchan, Koreš, Vaněk, Kundrát (A).

    Rozhodčí: Wagner – Hejl, Podrazil.
    ocianews.com