AS Řím – Chievo 2:2 (kon.) | Janov – Bologna 1:0 (kon.) | Juventus – Sassuolo 2:1 (kon.)
Udinese – Turín 1:1 (kon.) | Empoli – Lazio 0:1 (kon.) | Cagliari – AC Milán 1:1 (kon.)
konec
AS Řím
2:2 (2:0)
Chievo Verona
Neděle 16.09.2018, 12:30 • Stadio Olimpico (Řím) • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:29:43)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:14.
     
    Překvapení je na světě! Chievo Verona uhrálo na půdě AS Řím cennou remízu 2:2! Domácí celek se dostal do vedení už v 11. minutě, kdy se prosadil Stephan El Shaarawy! Poté se hrálo spíše bojovně, ale po půlhodině hry přidal druhou branku domácích Bryan Cristante! V závěru první půle mohl svou druhou branku přidal El Shaarawy, ale brankář Stefano Sorrentino vytáhl parádní zákrok. Po změně stran se však děly věci! Krátce po přestávce dokázal snížit Valter Birsa a hosté od té doby kousali. Deset minut před koncem navíc šťastně srovnal Stepiński. AS sice v závěru tlačilo, ale další šance si Římané nevypracovali.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Kluivert si nabíhal na vysokou přihrávku za obranu hostujícího celku, ale radost mu pokazil asistent rozhodčího, který odmával ofsajd.
     
    90+3
    Daniele De Rossi se navíc provinil útočným faulem a hosté nasbírají další cenné vteřinky. Tohle už pro domácí celek nevypadá vůbec dobře.
     
    90+2
    Domácí stále kombinují v blízkosti pokutového území soupeře, nicméně fotbalisté AS Řím nemohou najít cestičku do zakončení. Obrana Verony pracuje skvěle.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Domácí celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Na nadýchaný centr si naskočil Edin Džeko, jehož prudká hlavička prolétla vysoko nad břevnem.
     
    89
    Edin Džeko se stáhl hluboko do hracího pole a snaží se dirigovat rozehrávku AS Řím. Před branku Chieva teď létá jeden vysoký centr za druhým.
     
    88
    Hosté se v závěrečných minutách skvěle pohybují a nenechávají hráčům domácího celku prostor ke kombinaci. Závěr duelu ještě bude hodně zajímavý.
     
    87
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Nicola Rigoni, přichází Fabio Depaoli.
     
    86
    El Shaarawy dostal krásnou přihrávku do pokutového území a okamžitě vypálil z voleje. Jeho ránu však pozorný Sorrentino bez problémů vyrazil.
     
    85
    Domácí okamžitě vrhli všechny síly do útoku a snaží se najít recept na výborně pracující obranu Verony. Probudili se také přiznivci AS Řím.
     
    83
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Hostům se nakonec podařilo vyrovnat! Před branku AS přiletěl centr z levé strany, který si stoper málem srazil do branky, ale Olsen ještě zasáhl. K míči se však dostal MARIUSZ STEPIŃSKI, který z otočky vyrovnal!
     
    82
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Cengiz Ünder, přichází Justin Kluivert.
     
    81
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Valter Birsa, přichází Mehdi Léris.
     
    80
    Mariusz Stępiński si hrudí zpracoval krásnou přihrávku do pokutového území, ale zkušený obránce Manolas jej skvělou poziční hrou vytlačil mimo střeleckou pozici.
     
    79
    Daniele De Rossi ostrým skluzem zastavil rozběhnutého soupeře a za svůj zákrok dostává žlutou kartu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 11. El Shaarawy (Florenzi), 31. Cristante (Džeko) – 52. Birsa, 83. Stępiński

    Karty:   79. De Rossi (ASR)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:14.
    AS Řím: Olsen – Florenzi (C) (70. Karsdorp), Manolas, Juan Jesus, Kolarov – Lorenzo Pellegrini (70. De Rossi), N´Zonzi, Cristante – Ünder (82. Kluivert), Džeko, El Shaarawy.
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Fazio, Karsdorp, Kluivert, Marcano, Luca Pellegrini, Santon, Perotti, Schick, Zaniolo, De Rossi.

    Chievo Verona: Sorrentino – Tomović, Rossettini, Bani, Barba – N. Rigoni (87. Depaoli), Radovanović (C), Obi (46. P. Hetemaj) – Birsa (81. Léris), Giaccherini – Stępiński.
    Náhradníci: Seculin, Šemper – Depaoli, P. Hetemaj, Jaroszyński, Léris, Kiyine, Meggiorini, Pellissier, Pucciarelli, Tanasijević.

    Rozhodčí: Mazzoleni P. (Itálie)
    thejrc.org