Helas Brno – Svarog Teplice 4:5 (kon.)
konec
Helas Brno
4:5 (1:4)
Svarog FC Teplice
Pondělí 17.09.2018, 19:45 • SH Vodova • 1. Futsal liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    29:44
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí prchali ve třech na jediného obránce, toho využít nedokázali a následně přišel trest. Jeronimo vyběhl z branky, rozehrál míč k NENEMU, jenž překvapil Konečného v brance Brna. Asistence: Jeronimo.
     
    27:47
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    A v Brně je srovnáno! Poul posunul míč LUKÁŠI MATYSKOVI, jehož ukázková rána rozvlnila síť. Brno tak stáhlo tříbrankové manko. Asistence: Tomáš Poul.
     
    21:39
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    A v Brně to vypadá na drama! Urbančok rozehrál míč do pravé strany, kde stál ROBIN ŠTOLBA a ten dotlačil míč do branky!
     
    20:53
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácího týmu znamená snížení! Matyska na sebe strhl protiháče na pravé straně. Předložil míč TOMÁŠI POULOVI, jehož střela rozvlnila síť. Asistence: Lukáš Matyska.
     
    16:07
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hostující kapitán Černý vybojoval míč na pravém křídle, poslal jej před branku JIŘÍMU BARANOVI, který zkompletoval hattrick. Asistence: David Černý.
     
    10:24
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    A máme tu snížení. Oddechový čas domácím evidentně prospěl a po střele Tomáše Poula se míč odrazil přímo na nohu VOJTĚCHA CUPÁKA, který rozvlnil síť hostující branky. Asistence: Tomáš Poul.
     
    10:05
    Teplice právě vstřelily branku!
    A je to o tři branky. Rychlou akci po levém křídle rozjel Tomáš Vobořil, který poslal střílený pas na JIŘÍHO BARANA, jehož pokus rozvlnil síť. Asistence: Tomáš Vobořil.
     
    04:47
    Teplice právě vstřelily branku!
    Nacvičený signál rozehrál Vobořil, jenž přesným příčným pasem našel JIŘÍHO BARANA, který vypálil k bližší tyči Kubici. Ten se sice stihl přesunout, ale ránu naněkolikrát zastavit nedokázal. Asistence: Tomáš Vobořil.
     
    00:54
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hosté dokázali využít chyby v rozehrávce domácího týmu. Do individuálního průniku se dostal CLAUDINHO a přesnou střelou k levé tyčce otevřel skóre. Bez asistence.

    Kryštof Severa

    Branky: 11. Cupák (Poul), 21. Poul (Matyska), 22. Štolba (Urbančok), 28. Matyska (Poul) – 1. Claudinho, 5. Baran (Vobořil), 11. Baran (Vobořil), 17. Baran (Černý), 30. Nene (Jeronimo)

    Karty:   30. Claudinho (STP)


    Helas Brno: Konečný, Kubica – Mužík (C), Presl, Špička, Sznapka, Zatloukal, Kubica, Lidmila, Štolba, Poul, Matyska, Cupák, Urbančok
    Svarog FC Teplice: Hůla, Jeronimo – Černý (C), Šebek, Baran, Jairo, , Künzl, Novotný, Claudinho, Carlos, Nene, Vobořil

    Rozhodčí: Damian Grabowski – Marcin Muszynski
    thejrc.org