Barys – Omsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 0:5 (kon.)
Jaroslavl – Minsk 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Kazaň 2:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Viťaz 4:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Úterý 18.09.2018, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:27:35)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (JAR) 0+0, 3 střely, čas na ledě 22:05
     
    Střely na branku: 45 – 16
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec i po dramatickém závěru, kdy domácí měli několik šancí na srovnání stavu skóre, svůj těsný náskok uhájili a slaví dva body do tabulky. Domácí se naopak v dnešním duelu museli před soupeřem sklonit a nepřipíší ani bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Hosté měli v závěru třetiny velký tlak před brankou Minsku, hosté ho však ustáli a už to vypadá, že svůj jednobrankový náskok udrží až do konce třetí části hry.
     
    59:10
    Nakládal si sjel na pravou stranu a vyslal střelu na hostující branku. Karnauchov puk dobře viděl a vyhodil ho pryč z obranné třetiny.
     
    59:05
    Konovalov je na střídačce a domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    59:05
    Lokomotiv Jaroslavl si bere oddechový čas.
     
    58:20
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Kristian Chenkel – 2 min., sevření puku rukou).
     
    58:20
    Jelesin pálil z levého kruhu, jeho střelu brankář Minsku chytil, poté však před jeho brankou vznikla velká skrumáž a i tuto situaci hosté ustáli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:29
    Hosté drželi puk daleko od své branky, poté se ale domácí hráči dokázali dostat do útočného pásma, kde se pokusili ohrozit Karnauchova, ale bez úspěchu.
     
    56:46
    Chvilku na to jeli hráči Minsku dokonce tři na jednoho, ale Konovalov si dokázal znovu poradit a stále živí naděje svého celku na úspěch v dnešním utkání.
     
    56:12
    Hosté jeli dva na jednoho a na levou stranu dostal přihrávku Teemu Pulkkinen, jeho přízemní projektil holí zneškodnil domácí brankář a podržel tak svůj tým.
     
    55:22
    Artur Kajunov objel branku Minsku a zpoza ní poslal přihrávku na Staffana Kronwalla, jenž si nabruslil do prostoru mezi kruhy, jeho pokus švihem však skončil jen na hostující obraně.
     
    55:15
    Další přesný zákrok Karnauchova, který chytil prudkou střelu z levého kruhu. Hra je přerušena a následuje komerční přestávka.
     
    54:25
    Další pokus Kartajeva srazil pravým betonem Karnauchov do rohu kluziště a hned poté jeho spoluhráči získali kotouč na svou stranu. A míří pryč z obranné třetiny.
     
    53:50
    Andrej Kosticyn zastavil další útok Lokomotivu a domácí hráči se tak nedostali před Karnauchovem k žádné střele.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Kozun (Apalkov, Loktionov) – 22. Kazjonov (D. Osipov, A. Volkov), 29. Wiercioch (A. Kosticyn)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Vinogradov) – Nakládal, Afanasjev, Kronwall, Kutuzov, Averin, Jelesin (A), Kovaljov – Kozun, Kontiola, Loktionov – Sannikov, Kraskovskij, Kartajev – Jurtajkin, Alexejev, Denisenko – Averin (A), Apalkov, Kajumov – Slepec.
    HC Dinamo Minsk: M. Karnauchov (Enroth) – Gotovec, Wiercioch, Chenkel, D. Osipov, Znacharenko, Lisovec, Jevenko – Pulkkinen, Q. Howden, Pavlovič (A) – Kovyršin, S. Kosticyn (C), Bujnickij – Kazjonov, A. Kosticyn, Kitarov (A) – An. Stěpanov, A. Volkov, Litvinov.

    Rozhodčí: Kislov, Kočetov – Galimov, Lazarev

    Diváci: 8 500
    thejrc.org