Slavia – Sparta 2:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
2:3 (2:2)
AC Sparta Praha
Úterý 18.09.2018, 18:30 • Praha 10, Vladivostocká • 1. liga žen
     
    Je dobojováno, derby je u konce! Spartě vyšel vstup do utkání, vstřelila dvě branky. Domácí celek však během pěti minut srovnal a do kabin se šlo za stavu 2:2. V páté minutě druhého poločasu pak o výhře hostujícího týmu rozhodla Lucie Martínková. Slavia pak utkání dohrávala bez vyloučené kapitánky Veroniky Pincové. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (21:04:41)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Třetí nastavená minuta spěje ke svému konci, rozehrávala Votíková, která volila dlouhý nákop, nejspíše poslední příležitost pro Slavii.
     
    90+2
    Balón propadl vápnem, jako první se k němu nakonec dostala brankářka Pižlová, která s rozehrávkou nikam nepospíchá.
     
    90
    Navíc přichází další zbytečný skluz na útočné polovině, zároveň další žlutá karta pro Terezu Szewieczkovou, tohle hostujícímu celku vyhovuje.
     
    90
    Sparťanská obrana se dokázala ubránit jen za cenu dalšího rohového kopu, dnes už devátého, domácím fotbalistkám moc času nezbývá.
     
    89
    Vzápětí přichází také rohový kop, ten domácí hráčky rozehrají z pravé strany hřiště. Dnes už osmý roh pro Slavii!
     
    88
    Dlouhý nákop na útočnou polovinu, Slavia se nemůže dostat do zakončení, v tuto chvíli bude vhazovat poblíž rohového praporku.
     
    87
    Hostující hráčky se znovu dostaly do zakončení, které i v tomto případě míjí tři tyče. Votíková běží pro balón a snaží se rychle rozehrát.
     
    86
    Do otevřené obrany domácích hráček se dostává jeden brejk za druhou. Brankářka Vojtíková vyráží na rohový kop, pátý roh pro Spartu.
     
    84
    Standardní situaci si vyzkoušel také hostující tým. Sparta se dostala do zakončení, hlavička jedné z hráček skončila těsně vedle branky!
     
    83
    Domácí fotbalistky si teď musely pomoct s brankářkou Votíkovou, která volila dlouhý nákop na polovinu svého soupeře.
     
    82
    Sparťanských faulů v závěru utkání přibývá. Další standardní situace Slavie bude za malou chvíli rozehrána od postranní lajny.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka dnešního utkání, rohový kop to nebude, Pižlová už běží pro balón, bude rozehrávat.
     
    79
    Hlavní rozhodčí Šulcová to dnes opravdu nemá lehké. V tuto chvíli vytahuje žlutou kartu Adélu Odehnalovou, následovat bude standardní situace pro Slavii!
     
    78
    Vzrušení bylo znovu zbytečné, celé akci totiž opět předcházel ofsajd. Slavia rychle rozehrává a spěchá směrem dopředu.
     
    77
    Závěr utkání se blíží, hostující hráčky budou vhazovat na útočné polovině hřiště, s následnou rozehrávkou nikam nepospíchají.
     
    76
    Slavia se nakonec do zakončení dostat nedokázala, i nadále však drží balón a kombinuje poblíž pokutového území soupeře.
     
    75
    Hostující gólmance míč nyní vypadl z náručí, Slávistky pokračovaly v akci, budou rozehrávat další standardní situaci.

    Štěpán Slovák

    Branky: 31. Divišová, 36. Svitková – 18. Burkenroadová, 27. Stašková, 50. Martínková

    Karty:   42. Kožárová (SLA), 47. Pincová (SLA), 61. Svitková (SLA), 90. Szewieczková (SLA) – 23. Burkenroadová (SPA), 33. Martínková (SPA), 59. Vyštejnová (SPA), 79. Odehnalová (SPA)   68. Pincová (SLA)


    SK Slavia Praha: Votíková – Sjömanová, Pincová (K), Bartoňová (85. Dědinová), Proffittová, Szewieczková, Divišová (77. Jarchovská), Bartovičová, Svitková, Dubcová (46. Herndonová), Kožárová (84. Veselá)
    Náhradníci: Lukášová – Sedláčková, Pěničková, Veselá, Dědinová, Herndonová, Jarchovská

    AC Sparta Praha: Pižlová – Odehnalová (K), Stromová, Bertholdová, Debreeová, L. Martínková (93. Křivská), Burkenroadová (80. Bužková), Stašková (87. Millerová), Vyštejnová, I. Martínková , Nepokojová (70. Mikolajová)
    Náhradníci: Vaníčková – Millerová, Bužková, Mikolajová, Křivská, Moťovská, Dlasková

    Rozhodčí: Šulcová – Hessová, Žáková

    Diváci: 300
    bahis siteleri