Kobra – Klatovy 2:4 (kon.) | Sokolov – Mostečtí Lvi 6:5 (kon.) | Řisuty – Bílina 4:8 (kon.)
Nymburk – Trutnov 5:3 (kon.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Kolín – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
2:5 (0:2, 0:2, 2:1)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 19.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno, vítězem dnešního utkání se stává tým HC Stadion Vrchlabí! Ve třetí třetině Jakub Soukup přišel o neprůstřelnost, o což se postarali Kamil Bříška s Jakubem Mulačem. Východočechy ale uklidnil Tomáš Půlpán, jenž definitivně potvrdil zaslouženou výhru svého celku. (20:25:08)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Jakub Hrstka ještě musel zasahovat, nicméně dalekonosné nahození Mušky snadno skryl do lapačky. Po vhazování před jeho brankou získali kotouč domácí, což značí, že už se zřejmě nic velkého nestane.
     
    58:58
    Zatímco opět planou emoce, blíží se poslední minuta dnešního utkání. Nyní je opět přerušeno, Jakub Moník totiž ztratil stabilitu za brankou a puk se mu ztratil pod tělem.
     
    58:46
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Mrňa – 2 min., napadení).
     
    57:57
    Vlci nyní trošku rozevřeli svůj obranným val. Toho využil Michal Pšurný, jenž se prosmýkl až do oblasti pravého kruhu a prudkou ranou zaměstnal Hrstkův beton!
     
    57:41
    Jablonec se v úvodu oslabení brání velmi dobře, ale stále ubíhá cenný čas. Toho už je na vstřelení minimálně tří branek skutečně velice málo.
     
    57:32
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Havelka – 2 min., sekání).
     
    56:48
    Stadion oslabení nakonec přečkal bez úhony. Teď si navíc vydobyl vhazování v útočném pásmu, Jablonečtí se totiž dopustili zakázaného uvolnění.
     
    55:54
    Snížit mohl Kamil Bříška! Jablonecký střelec dostal nabito do své tradiční pozice na pravém kruhu a bez přípravy vypálil jen těsně vedle vzdálenější tyčky.
     
    55:10
    Severočeši se už drží v ofenzivní třetině a slušně kombinují, zatím do však nevede k žádnému zakončení. Hosté brání velice obětavě, Vlci nevědí, kudy vytvořit finální přihrávku.
     
    54:24
    Pavel Mrňa si zkušeně odstavil soupeře ve středním pásmu a uklidnil tak při vlastním oslabení hru. Vlci se nemohou prokousat do útočného pásma, zřejmě už je znát nepřízeň stavu.
     
    54:13
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Bláha – 2 min., sekání).
     
    53:47
    Vlci se mohli opět dostat na rozdíl dvou branek! Nevyhoštěný v rychlém protiútoku přenesl hru na Tomáše Mrkvičku, jehož projektil z pravého kruhu skončil těsně vedle hostující svatyně.
     
    53:24
    Abraham vyslal od modré čáry nepříjemnou střelu, která před gólmanem zaplavala, ale Soukup si s ní přesto poradil a vyrazil puk do rohu obranného pásma Vrchlabí.
     
    52:20
    O další trefu se pokoušel Mrňa, jenž plácl do kotouče na levém kruhu. Střela nicméně nebyla přesná, Hrstka v tuto chvíli zasahovat nemusel. Domácí se osvobozují.
     
    51:31
    Po srážce Maďara s Muškou vybuchl na jabloneckém stadionu další gejzír emocí. Vylučovat se teď nebude a hosté tak mohou pokračovat v kontrolování dnešního utkání.
     
    50:52
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pavlů – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    50:52
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Východočeši domácí frustraci trestají a využívají přesilovku čtyř proti třem. Už se zdálo, že Michal Pšurný na modré čáře držel puk příliš dlouho. Skvěle si ale počkal na TOMÁŠE PŮLPÁNA, jenž do jeho pobídky vložil čepel a Hrstka neměl šanci proti precizní teči zasáhnout. Asistence: Pšurný.
     
    50:32
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Melovič – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Frk – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    50:24
    Vrchlabí vstoupilo do hry ve čtyřech na obou stranách aktivněji a Jan Bendík od modré čáry prověřil Hrstkovu pozornost. Mezitím stoupají emoce, především Vlci už dnešní zápas příliš neunášejí.
     
    50:05
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Procházka – 2 min., hrubost).
     
    49:25
    Tomáš Bláha se zpoza branky snažil přihrát mezi kruhy, ale nepodařilo se mu dostat kotouč do kladného úhlu. Černá guma se poté ještě snesla na hrací plochu, i když s tím už hokejisté příliš nepočítali.
     
    49:21
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    48:49
    Hozák za jabloneckou brankou napadal rozehrávajícího Nevyhoštěného. Ten si ale zvládl poradit a poslal puk po hrazení do středního pásma. Teď už však opět hrají hosté.
     
    48:33
    Čechura odvedl ve středním pásmu dobrou práci a Hozák se poté trošku unáhleně snažil proniknout přes modrou čáru. Spoluhráči ale ještě nestihli vyjet, je z toho ofsajd.
     
    47:40
    Východočeši se dostali do pásma pomocí nahození. Lukáš Kastner se poté pokoušel o otočku zpoza brány, Hrstka měl ale betony pevně přitisknuté na ledovou plochu.
     
    46:44
    Vrchlabí se dopustilo úmyslného ofsajdu, vhazovalo se tedy před jeho klecí. Hosté nicméně situaci tentokráte ustáli a s pukem na svých hokejkách mohou získat zpět ztracený klid.
     
    46:20
    Vlci právě vstřelili branku!
    A podívejte se na to, hosté už vedou pouze o dva góly! V obrovské skrumáži úřadoval Patrik Maďar ve spolupráci s JAKUBEM MULAČEM, načež druhý jmenovaný k velké radosti publika zasunul kotouč za čáru. Asistence: Maďar.
     
    45:57
    Jablonec je rázem jako politý živou vodou! Další akci táhl Havelka, jenž nebezpečně pálil z pravého kruhu. Soukup spolehlivě zasahuje a hra je přerušena.
     
    45:28
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nyní už je ovšem kouzlo Jakuba Soukupa odčarováno! Skvěle to udělal ten nejpovolanější z Vlků. KAMIL BŘÍŠKA si to ze středního pásma namířil přímo před branku, skvěle si odclonil soupeře a po potažení do forhendu pohledně zavěsil! Bez asistence.
     
    44:28
    Při hře ve čtyřech na obou stranách Abraham krásně vysunul Patrika Maďara, jenž si najel až na pravý kruh a po nápřahu vypálil. Soukup byl pevný jako skála a znovu zasahuje!
     
    44:04
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Havránek – 2 min., hrubost).
     
    43:31
    Kamil Bříška ve velké šanci mezi kruhy vyprášil betony skvělého Jakuba Soukupa, načež vyrazil Stadion do přečíslení. To vzal na sebe Jiří Hozák a střídající Hrstka také ukázal své kvality!
     
    42:49
    Dravým průnikem do útočného pásma se prezentoval Tomáš Čechura, díky jehož práci mohou Vlci zkusit pobyt v útočné třetině. Soukup musí být v pohotovosti.
     
    41:58
    Už se dlouho hraje bez přerušení, což pochopitelně více vyhovuje hostům, časomíra totiž ubíhá skutečně rychle. Do protiútoku nyní vyjel Abraham, ale byl včas zastaven.
     
    40:37
    Havelka si udělal oblouk ve vlastním obranném pásmu a rozehrál na Homolku. Ten si těžší přihrávku výborně zpracoval na čepel, ale zastavil se o tělo jednoho z hokejistů Vrchlabí.
     
    40:16
    Jablonečtí vstoupili do třetiny úspěchem na buly a okamžitou akcí Čechury. Ten poslal touš po hrazení až za Soukupa, na což zanedlouho navázal také Kamil Bříška.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou: ze hřiště odchází Jelínek, přichází Hrstka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:43.
     
    Prostřední třetina už byla vyrovnanější, znovu se ale trefovalo pouze Vrchlabí, konkrétně Štěpán Matějíček a Pavel Mrňa. Zajímavější však je, že Jakub Soukup už úctyhodných 160 minut v sezóně drží čistý štít! Jelikož už je o držiteli tří bodů zřejmě jasno, bude se ve třetí části hrát především o jeho čisté konto.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Abraham ještě mohl zaměstnat Soukupa, nicméně místo toho počastoval prudkou přihrávkou Mrkvičku. Ten ji nedokázal zpracovat, hosté se už tedy nejspíše ubrání.
     
    39:08
    Jablonečtí své oslabení zvládli ubránit. Rozhodčím nyní došla trpělivost a přerušili hru poté, co kotouč ztratili pod bruslemi hráčů v rohu ledové plochy.
     
    38:29
    Teď už to ze strany Vrchlabí vypadá zajímavěji. Patrik Urban vystřelil těsně vedle, a po pokusu od modré čáry se Jelínek ocitl utísněn pod těly o puk bojujících hráčů. Už je však pochopitelně přerušeno.
     
    37:49
    Vlčí smečka se stále brání velice dobře, hosté si tuto početní převahu zatím za rámeček vystavit nemohou. Až teď se dostávají do souvislejší kombinace v blízkosti Jelínka.
     
    37:10
    Stadion uspěl hned na prvním přesilovkovém vhazování a Jelínek si tak musel poradit s nahozením od modré čáry. Vzápětí domácí úspěšně vyhazují.
     
    37:07
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Abraham – 2 min., podrážení).
     
    36:16
    Frk pěkně zavezl pryž do pásma a přenechal ji Babcovi. Ten si najel do obloučku a nástřelem se snažil oslovit před bránou připraveného Havelku, tomu však puk projel pod bruslemi.
     
    35:32
    Na druhé straně odpovídal podobnou mincí Michal Nevyhoštěný, jehož průnik po pravém křídle byl zakončen ranou, která těsně minula vzdálenější tyčku!
     
    35:14
    To byla velice zajímavá pasáž! Do obrovské šance se dostal Mrňa, jenž se rozhodl akci dvou proti jednomu zakončit sám. Ke své smůle minul, ovšem kotouč se od plexiskla odrazil zpět na čepel jeho hole. Útočník Stadionu však do branky neumístil ani následnou dorážku!
     
    34:32
    Vrchlabští opět utáhli šrouby, a několikrát byli blízko zajímavému zakončení. Do brejku se poté vydal Maďar a z pravé strany neúspěšně posílal pobídku před branku.
     
    33:44
    Havelka zakončil jalovou přesilovku Vlků dělovkou od modré čáry. Trefil blokujícího Bláhu, jenž s bolestivou grimasou zabránil v cestě puku až na Soukupa.
     
    32:55
    Je to až neskutečné, ale Severočeši se ještě ve vlastní početní výhodě nedostali za polovinu hřiště! To by se mohlo podařit až teď, v pokročilém stádiu přesilovky.
     
    32:11
    Úvod početní výhody Jablonci vůbec nevychází. Kamil Bříška sice předvedl pár pohledných piruet, nicméně cesta k brance tudy nevedla. Vrchlabí snadno vyhazuje.
     
    31:51
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jirků – 2 min., hákování).
     
    31:34
    Jablonec má k dispozici výhodu a po delší době drží Vrchlabí pod tlakem. Kotouč ale k domácí smůle projel před brankou bez povšimnutí, hra je už přerušena.
     
    31:12
    Tomáš Plíhal to nyní myslel dobře. Tak trošku fotbalovým centrem vyslal kotouč před hostující brankoviště. Pro zakončení si šel Mulač, ale lapačka Soukupa k němu touš nenechala docestovat.
     
    30:21
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Velice snadno přišli hosté k další trefě. PAVEL MRŇA v rohu útočného pásma obral o kotouč jednoho z jabloneckých beků a trestuhodnou chybu potrestal nekompromisně zakončeným výletem mezi kruhy! Bez asistence.
     
    29:59
    Jablonečtí se nyní po delší době postarali o velmi rychlý průnik do ofenzivy. Vše zakončil z levého kruhu Plíhal a Soukupovi pomohl blokující Voženílek. Čeká nás další buly.
     
    29:50
    Rozhodčí stále není spokojen s postupem při vhazování před brankou Stadionu, celá procedura se tak opakovala již potřetí. Tentokrát už byl sudí spokojen.
     
    29:26
    Domácí vyrobili ve vlastním obranném pásmu další minelu a puk získal Vašíček, jenž se po výměně se spoluhráčem neúspěšně snažil o zakončení. To obstaral až Procházka, jehož ránu od modré ale Jelínek krotí.
     
    28:39
    Zdá se, že Jakub Soukup v úvodu sezóny svoji svatyni začaroval! Stále totiž drží čistý štít, přestože se nyní zdálo, že Jiří Babec posune puk za jeho beton. To se však nestalo!
     
    27:54
    Několik desítek sekund se o kotouč bojovalo pod vrchlabským kotlem. Nakonec jej získali Vlci, za které rozvíjel akci Babec. Daleko se však nedostal, byl totiž rozhozen a seslán k ledu. Opět se nepíská.
     
    27:08
    Kamil Bříška si dobře odclonil obránce a přihrál na modrou čáru. Tam se Pavlů rozhodl nestřílet a domácí tak znovu brankáře Stadionu vůbec nezaměstnali.
     
    26:48
    K velké nevoli vrchlabských fanoušků i lavičky se zákrok na Vašíčka obešel bez vyloučení. Jablonec ale hněvu soupeře nevyužil a opět nedokázal přesně rozehrát.
     
    25:44
    Matějíček v tísni alespoň poslal pryž do jablonecké zóny. Dobrou práci poté odvedl za brankou mladý obránce Jan Šuráň, jenž nepustil hosty do kombinace.
     
    24:53
    Pavel Mrňa si udělal oblouček okolo Abrahama a snažil se přihrát před branku. Ke své smůle však trefil právě Abrahamovu hokejku, která kotouč tečovala.
     
    24:33
    Jakub Mulač poslal kotouč po hrazení za hostující klec. Tam se jej zmocnil Jan Bendík, ale místo kloudné rozehrávky vyprodukoval jen zakázané uvolnění. Vše se chystá na buly po levici Soukupa.
     
    24:11
    Michal Procházka si zpracoval touš za oblastní kruhů a vyslal svižnou střelu ze zápěstí. Soukup měl štěstí, že dobře viděl a celkem v klidu tak zakročil lapačkou.
     
    23:31
    Dlouhé vyhození Michala Pavlů dojel sprintující Lukáš Tondr, icing se nepíská. Zanedlouho však k velké nevoli vlastních fanoušků domácí na zakázané uvolnění přeci jen zahráli.
     
    22:53
    Vrchlabští rychle pronikali do ofenzivy, ale Lukáš Půlpán byl až příliš nedočkavý. Je z toho tedy postavení mimo hru, což znamená buly ve středním pásmu.
     
    22:20
    Marek Voženílek se snažil o vyhození po hrazení, ale poslal kotouč příliš vysoko. Černá guma skončila na hráčské lavici domácích, bude se tak vhazovat před Soukupem.
     
    21:33
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Krátce poté, co se Lukáš Tondr vrátil na led, udeřil Stadion potřetí. Jiří Vašíček poslal ránu od modré čáry. Kotouč se schoval Jelínkovi z dohledu a do branky jej nakonec dotlačil důsledný ŠTĚPÁN MATĚJÍČEK! Asistence: Vašíček.
     
    20:40
    Jan Bendík napřáhl na modré čáře a vyslal na Jelínka jedovatou střelu. Ten ji zachytil do rukavice a přerušil hru. Bylo důležité, že mu puk nevypadl.
     
    20:17
    Tomáš Půlpán dobře protečoval puk do útočného pásma a zabránil tak icingu. Kotouče se zmocnil Kamil Bříška a vyrazil kupředu, nicméně byl proti přesile úplně sám.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:48.
     
    Je za námi úvodních dvacet minut a Vrchlabí vede na severu Čech 2:0. První šanci měli domácí, leč Plíhal orazítkoval pouze tyčku. Stadion odpověděl vzápětí, skóre otevřel od modré čáry Jakub Muška. Přesně za čtyři minuty se navíc prosadil také Michal Procházka a zdvojnásobil tak náskok svého celku. Ten v letošní sezóně ještě stále neinkasoval!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:42
    Jirků s Havránkem si na modré čáry místo střelby raději vyměnili přihrávky. Posléze zkomplikoval Vrchlabí pokračování v akci u mantinelu Mrkvička, nicméně hosté se dostali zpět ke kotouči a Urban donutil z pravého kruhu Jakuba Jelínka k zásahu.
     
    19:28
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (L.Tondr – 2 min., podrážení).
     
    19:15
    Jablonec se ještě snažil zahrozit prostřednictvím Michala Nevyhoštěného, ale jeho přihrávku mířící mezi kruhy zastavil pozičně dobře postavený Jakub Moník.
     
    18:29
    Vypadalo to na icing také na druhé straně, rozhodčí ale postřehli nepatrnou teč Pšurného. Ten míří střídat, zatímco Michal Pavlů rozehrává z vlastního obranného pásma.
     
    17:31
    Před domácí brankou úřadoval Patrik Urban. Nejprve jen těsně nedosáhl na přihrávku, načež nebezpečně tečoval nahození z rohu. Nyní si Jablonec může oddychnout.
     
    17:08
    Severočeši stále nemohou najít ideální cestičku přes střední pásmo. Petr Melovič tedy volil delší přihrávku, ta ale nikoho nenašla a skončila na zakázaném uvolnění.
     
    15:48
    Hosté nadále nepolevují, Hozák dojel volný puk v útočném pásmu a svižně vypálil od levého mantinelu. Jelínek se jen ohlédl, střela mířila těsně vedle jeho tyčky.
     
    15:02
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A ze své územní převahy vytěžili vrchlabští hokejisté další gól. Přesně čtyři minuty po první trefě vybídl Patrik Urban MICHALA PROCHÁZKU. Ten se hbitě dostal až před Jakuba Jelínka a poslal mu kotouč pod betony do brány. Asistence: Urban, Havránek.
     
    14:19
    Plíhal se vrátil do defenzivy, aby svým spoluhráčům trošku pomohl. Hosté se ovšem stále drží v pásmu, skutečně zatím drží tempo hry na svých hokejkách.
     
    13:24
    Hozák zkusil hned dvakrát štěstí od modré čáry, ale zakončení postrádala patřičnou kvalitu. Jelínek ani nemusel zasahovat, načež se Vlci opět neúspěšně pokouší o kontr.
     
    12:40
    Melovič rozehrával velice váhavým způsobem a domácí se tak nedokázali dostat byť jen do středního pásma. Byli tak rádi za další vyhození na icing, toto Vrchlabí vyhovuje.
     
    12:19
    Michal Nevyhoštěný zavezl z levé strany kotouč do brankoviště, a poté, co jej Soukup přikryl, mu ještě dloubl do lapačky. To se odehrálo přímo pod kotlem vrchlabských příznivců, odezva na sebe tedy nenechala čekat.
     
    11:51
    Po vystřelené brance pokračovali hosté v aktivní ofenzivní hře. Jablonec se nezmohl na víc, než na odhození puku na zakázané uvolnění. Hra se tedy před jeho branku brzy vrátí.
     
    11:02
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Východočeši s kapkou štěstí přečkali oslabení a nyní se sami ujímají vedení! Pavel Mrňa poslal puk na modrou čáru. Tam byl připraven JAKUB MUŠKA a vyslal lehké nahození. To Jelínek přes hradbu těl vůbec neviděl a našel kotouč až v síti. Asistence: Mrňa, Půlpán.
     
    09:53
    Obrovská dvojšance domácích! Nejprve se puk odrazil mezi kruhy, odkud Mrkvičku vychytal skvělý Soukup. Následně dostal na pravý kruh nabito Tomáš Plíhal a rozezvučel tyč.
     
    08:55
    Vlci se v početní výhodě trápí, nyní se nepovedlo zavézt kotouč do pásma Mrkvičkovi. Stadion se opět osvobozuje, zatím se brání velice zdárně.
     
    08:40
    Bříška si několikrát vyměnil kotouč s Pavlů, do naznačených střel obětavě padal vrchlabský čtyřlístek. Nakonec se hostům podařilo vyhodit, rána Bříšky šla totiž mimo.
     
    08:15
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Mrňa – 2 min., podrážení).
     
    07:44
    Havelka musel pořádně přidat do kroku, aby byl u nahozeného puku jako první. To se mu podařilo, Jablonec tedy znovu zastavil snahu hostů už v zárodku.
     
    06:59
    Urban sice v blízkosti hrazení vydoloval puk na hokejky Východočechů, nicméně nepřesná přihrávka celý tlak zhatila. Abraham poté posílá černou gumu do bezpečí.
     
    06:23
    Lukáš Abraham nahodil od modré čáry do klubka těl před brankou. Kotouč se na několik chvil ztratil všem z dohledu, načež se objevil mezi kruhy. Tam operoval pozorný Matějíček.
     
    05:55
    Jablonec oslabení poměrně v klidu zvládl a opět hraje v kompletním složení. Nyní si navíc vynutil vhazování v útočné zóně, hosté totiž zahráli pouze na zakázané uvolnění.
     
    05:21
    Babec odvedl v oslabení velmi dobrou práci a ušetřil cenný čas v rohu soupeřova obranného pásma. Tomu se nadále nedaří vymyslet nic převratného.
     
    04:55
    Vrchlabští měli trošku potíže s přechodem do útočného pásma, až jim bylo nakonec odpískáno postavení mimo hru. Buly tedy proběhne v neutrální třetině.
     
    04:13
    Tentokráte to zkoušel Tomáš Bláha. Nízkou střelu vykopl domácí gólman betonem a díky pohotovým spoluhráčům nemusel čelit žádným dorážkám. Jablonec vyhazuje.
     
    03:49
    O bleskové využití početní výhody se snažil Havránek. Ten mohutně napřáhl na modré čáře, rána prošla obranným valem jako nůž máslem, Jelínek si ovšem dobře vyhlédl.
     
    03:44
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Maďar – 2 min., hrubost).
     
    03:38
    Patrik Maďar vystřelil z velice ostrého úhlu do boční sítě. Nedlouho poté půjdou domácí hokejisté do oslabení, Vrchlabí má zatím ponechanou výhodu.
     
    02:50
    Vlci sevřeli Východočechy v jejich obranném pásmu. Díky dobré práci Nevyhoštěného pálil nadvakrát Pavlů. Jednu ránu zastavil obránce, druhou už musel řešit Soukup.
     
    02:14
    Kamil Bříška si v blízkosti vlastní brány nekomplikoval život a vyhodil kotouč do bezpečí. Podařilo se mu to tak akorát, aby se nepískal icing. K tomu došlo vzápětí na druhé straně, bude se tedy vhazovat před Soukupem.
     
    01:46
    Jablonečtí mají pořádné problémy s aktivním presingem soupeře. Doslova vysvobozením tak pro ně byl zákrok Jelínka proti pokusu Tomáše Bláhy z obtížného úhlu.
     
    01:05
    Matějíček pronikl přes modrou čáru a poslal puk na osu hřiště. Tam se do něj opřel Jakub Muška, nicméně Jelínek zasahovat nemusel, rána mířila příliš vysoko.
     
    00:33
    Lukáš Tondr dobře napadal vrchlabskou rozehrávku. Kotouče se poté zmocnil Nevyhoštěný a založil postup vpřed. Kotouč se došoural až k Jakubu Soukupovi, jenž raději přerušuje hru.
     
    00:12
    Můžeme začít! Zápasu přihlíží také početná skupina fanoušků z Vrchlabí, kteří se už tradičně vydali své oblíbence podpořit. Na úvodním vhazování uspěli právě hosté a rozehrávají zpoza své klece.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou mužstev už jsou připraveni na ledové ploše. Vlci oblékli modré dresy, hosté z Vrchlabí se představí v bílé barvě. Utkání započne za malou chvíli!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pavlů, Čechura, Abraham, Šuráň, Havelka – Švík, Tejko, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš, Gecko, Plíhal (C), Kotyza, Nevyhoštěný, Mulač, Maďar (A), Bříška (A).

    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abrahám) – Muška, Havránek, Vašíček (A), Bendík, Moník, Voženílek, Jirků (C), Kynčl – Matějíček, Půlpán, Pšurný, Hozák, Procházka, Hidveghy, Urban, Mrňa, Kastner, Chalupa, Bláha..
     
    Zdravím všechny fanoušky druholigového hokeje! Soutěž se pozvolna rozjíždí a my se společně zaměříme na atraktivní zápas skupiny Sever a Střed. HC Vlci Jablonec přivítají HC Stadion Vrchlabí, což vždy bývají bitvy na ostří nože. Sledujte tedy náš přenos a užijte si aktuální informace!

    HC Vlci Jablonec přes léto ztratili několik opor, tradiční účastník baráže o postup do 1. ligy to tak letos bude mít nesmírně složité. S velice omlazeným kádrem zažili Severočeši rozpačitou přípravu, nicméně svůj zatím jediný ostrý zápas zvládli, když přetlačili Nymburk 3:2 na jeho ledě. Zůstanou stoprocentní i po srážce s těžší váhou?

    HC Stadion Vrchlabí jede do Jablonce s velkou motivací, právě Vlci jej totiž vyprovodili z loňské sezóny těsně před branami baráže. Ačkoliv se mu taktéž úplně nedařilo v přípravných zápasech, do soutěže vstoupil skvostně. Po vítězství 1:0 v Kolíně Východočeši přehráli Nymburk 4:0. Nejenže tedy mají na kontě nejvyšší možný počet bodů, brankář Soukup navíc ještě nemusel lovit kotouč ze své sítě! Jak dlouho bude odolávat na severu Čech?

    V Jablonci by mělo být k vidění určitě nadstandardní druholigové utkání, tak u toho buďte s námi! Začínáme ve středu v 18:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 46. Bříška, 47. Mulač (Maďar) – 12. Muška (Mrňa, Půlpán), 16. Procházka (Urban, Havránek), 22. Matějíček (Vašíček), 31. Mrňa, 51. Půlpán (Pšurný)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pavlů, Čechura, Abraham, Šuráň, Havelka – Švík, Tejko, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš, Gecko, Plíhal (C), Kotyza, Nevyhoštěný, Mulač, Maďar (A), Bříška (A).
    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abrahám) – Muška, Havránek, Vašíček (A), Bendík, Moník, Voženílek, Jirků (C), Kynčl – Matějíček, Půlpán, Pšurný, Hozák, Procházka, Hidveghy, Urban, Mrňa, Kastner, Chalupa, Bláha.

    Diváci: 407
    bahis siteleri