Košice – Orange 20 6:1 (kon.)
konec
HC Košice
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 20.09.2018, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa dnešný zápas vloženého kola v ktorom si sily merali HC Košice a slovenský reprezentačný projekt HK Orange 20. V košickej Steel Aréne sme sa prekvapenia nedočkali a po výhre v pomere 6:1 berú všetky tri body Oceliari.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 43:26

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:51:02)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:20
    Už sú tu záverečné sekundy zápasu.
     
    58:30
    Haščák teraz volil kolmicu až za bránkovisko, následne to sám skúsil švihom. Trafil len jedného z obetavých hráčov hostí.
     
    58:05
    Prebiehajú posledné dve minúty riadnej hracej doby.
     
    57:40
    Haščák prihrával do dobrej pozície Šoltésovi, ten bol okamžite zdvojený a jeho hokejka bola zablokovaná. Fantastická práca defenzívy HK Orange 20.
     
    56:44
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Dávid Boldižár – 2 min., držanie).
     
    56:40
    Zápas sa prakticky už len dohráva. Košičania si v útočnej tretine skúšajú rôzne kombinácie, mladíci sa ale výborne bránia a puk často posielajú do stredného pásma.
     
    55:56
    Dudáš vyhral osobný súboj v rohu klziska, kde aj našiel svojich spoluhráčov. Tí sa ale smerom dopredu príliš neponáhľali, potrebovali totiž prestriedať.
     
    54:49
    Haščákovi puk viackrát prekĺzol popod čepeľ, napriek tomu Košičania ostali v pásme. Dobre pálil Hričina i jeho spoluhráči, Jakub Kostelný ale predviedol niekoľko skutočne kvalitných zákrokov.
     
    53:30
    Medzičasom sa Lenďák zapojil opäť do hry, začala sa tak skrátená presilová hra Oceliarov. Tí sú ale usadení len pred vlastným gólmanom.
     
    52:22
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Michal Juščák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    52:21
    Tento puk nebol pre Habala vôbec jednoznačný. Nahodenie od modrej bolo totiž dobre tečované, a tak mal český gólman v službách Košíc čo robiť, aby ho udržal v hre.
     
    51:16
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Lenďák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    50:51
    Puk letí ku Kostelnému, ten ho pristavuje pre svojich spoluhráčov.
     
    50:03
    Košice dali gól!
    Košičania sa presadzujú aj počas vlastného oslabenia. Po ľavej strane sa do pásma presunul TOMÁŠ KLÍMA, ktorý zavŕšil gólový poltucet v sieti HK Orange 20.
     
    49:30
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., podrazenie).
     
    49:07
    Píska sa zakázané uvoľnenie v neprospech Oceliarov. Čaká nás buly po pravici Vladislava Habala.
     
    48:49
    Marcel Haščák už možno mohol strieľať, napriek tomu sa rozhodol prihrať spoluhráčovi. Tomu ale puk cez čepeľ prepadol, a tak nebolo z tejto šance Košíc nič.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 13. Hričina (Pretnar, Spilar), 14. Žitný (Klíma, Krajňák), 20. Haščák (Šoltés), 25. Netík (Kafka, Pretnar), 30. Dudáš (Klíma, Lenďák), 51. Klíma – 16. Brincko (Švec, Kollár)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Pretnar, Dudáš (C), Čížek, Koch, McDowell, Pulli, Lenďák – Netík, Brophey, Kafka – Spilar (A), Suja (A), Hričina – Haščák, Galamboš, Šoltés – Žitný, Krajňák, Klíma
    HK Orange 20: Pavličko (25. Kostelný) – Brincko, Švec, Maňák (A), Golián, Boldižár, Kupec, Romaňák, Nahálka – Urbánek, Kollár (C), Fafrák (A) – Džugan, Köver, Juščák – Lunter, Giertl, Havrila – Zahradník, Čenka, Svitana

    Rozhodčí: M. Korba, Orolin – Bogdaň, Gajan
    thejrc.org