Kroměříž – Zlínsko 1:0 (kon.) | Vel. Meziříčí – Petřkovice 1:1 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
1:0 (0:0)
FC Zlínsko
Pátek 21.09.2018, 16:30Moravskoslezská fotbalová liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Utkání nám nabídlo spoustu šancí, viděli jsme ovšem jen jedinou branku. Tu po deseti minutách druhé půle vstřelil Lukáš Motal, který využil výborné přihrávky od Silného. Kroměříž je i nadále na domácí půdě stoprocentní! Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:43:35)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavil jednu minutu, definitivně mohl rozhodnout Vít Mlýnek, který si míč navedl na střed, poté vystřelil pouze doprostřed branky!
     
    90
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Tomáš Okleštěk, přichází Daniel Šmerda.
     
    89
    Hosté rozehrávali standardní situaci, která žádné nebezpečí pro Flodera nepřinesla. Domácí šli do brejku, který zastavil Patrik Kaizar za cenu žluté karty.
     
    88
    Zábojník se nyní hlavou srazil se Silným, který zůstává ležet na trávníku a nevypadá to s ním úplně nejlépe, rozhodčí přerušuje hru.
     
    87
    Silný nyní motal obranu soupeře, poté se rozhodl pro střelu. Bude z toho pátý rohový kop pro Kroměříž, která už rozhodně nepospíchá.
     
    86
    Rozhodčí Ogrodník čekal na přerušení hry, následně udělil žlutou kartu. Tu vidí střídající Šimon Vyhlíd, rozehrávat bude domácí brankář.
     
    85
    Vzrušení bylo zbytečné, za obranou domácího týmu se ocitl Křivánek. Ten se podle čárového rozhodčího nacházel v ofsajdu!
     
    84
    Jedna útočná akce teď střídá druhou, hosté už vsadili pouze na ofenzivu. Domácí hráč teď z obtížného úhlu zakončoval nad branku!
     
    83
    Na druhé straně dostal dobrou přihrávku Silný. Skvěle však přečetl hru Semanko, který se k balónu dostal jako první.
     
    82
    Viktoria nevyužila obrovské příležitosti, hosté se totiž dostali do výborného brejku, ovšem Obiechina dostal těžkou přihrávku, na kterou už nedosáhl.
     
    80
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Lukáš Motal, přichází Šimon Vyhlíd.
     
    79
    Výborně to udělal Obiechina, který byl třikrát faulován, přesto celou situaci ustál a pokračoval v akci. Ke střele se dostal Kiška, ovšem jeho pokus levou nohou skončil vedle branky.
     
    78
    Hosté teď na pravé straně hřiště vybojovali rohový kop. Bude to dnes už jejich čtvrtý roh v zápase, v této statistice srovnáno.
     
    77
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Tomáš Mlýnek, přichází Lukáš Křivánek.
     
    76
    Další faul ze strany Otrokovic přišel na útočné polovině. Domácí však nijak nezdržují a ihned se snaží hrát směrem dopředu.
     
    75
    Hostující Michal Malý si na polovině hřiště počínal nedovoleně. Ogrodník celou situaci viděl, Malému udělil žlutou kartu.
     
    74
    Silný místo přihrávky volil individuální postup. To se nakonec prokázalo jako špatné řešení, domácího fotbalistu zastavil čistým skluzem hostující obránce.

    Štěpán Slovák

    Branky: 55. Motal

    Karty:   86. Vyhlíd (KRO) – 42. Jasenský (OTR), 75. Malý (OTR), 89. Kaizar (OTR)


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Floder – Motal (80. Vyhlíd), Hloch, M. Mlýnek (68. V. Mlýnek), Cupák, Okleštěk (90. Šmerda), Silný, Matoušek (K), Krhut, Jeleček, Dvořák
    Náhradníci: Kofroň – Šmerda, Hirsch, V. Mlýnek, Navrátil, Vyhlíd

    FC Zlínsko: Semanko – Malý, Zábojník, Kaizar, Slaný (59. Obiechina), Jasenský (K), Hladík, Kiška, Vašulka (43. Markovič), Skwarczek, T. Mlýnek (77. Křivánek)
    Náhradníci: Hrnčiřík – Markovič, Obiechina, Křivánek, Fiala, Červenka

    Rozhodčí: Ogrodník – Gasnárek, Tomanec

    Diváci: 211
    thejrc.org