Monaco – Nîmes 1:1 (kon.)
konec
AS Monaco
1:1 (1:1)
Nîmes Olympique
Pátek 21.09.2018, 20:45 • Stade Louis-II, Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 10:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:14. (22:37:42)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec třetí branku nenabídlo, oba celky se budou muset spokojit s výsledkem 1-1. Monaco bylo ve druhém poločase jednoznačně aktivnější, avšak mizerná koncovka nakonec zapříčinila, že si Nîmes odveze alespoň bod. Hrdinou tohoto zápasu je dost možná hostující brankář Bernardoni, který několikrát podržel svůj celek. Snad tři vyložené šance si přichystal kanonýr Falcao, který při jednom pokusu mířil do břevna. Také Olympique si přichystal několik šancí, bylo tomu tak zejména po standardních situacích.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Kévin N'Doram (AS Monaco FC).
     
    90+4
    Bobichon se postavil k rozehrávce volného kopu, který ale zakroutil metr nad břevno.
     
    90+3
    Aby toho nebylo málo, tak si další centr přichystal křídelník Ripart, který svým nadýchaným bochánkem našel rukavice Benaglia.
     
    90+2
    Landre ještě udržel míč před brankovou čárou, následný centr ale doputoval pouze na kopačku soupeře. Monaco se nyní pouze brání.
     
    90+1
    Hosté si v nastaveném čase přichystali rohový kop, který opět obstaral Bobichon. Přetažený centr našel Bozoka, který způsobil před brankou soupeře menší zmatek.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta základní hrací doby. Stále čekáme na třetí branku, počítat můžeme s nastaveným časem.
     
    87
    Aby toho nebylo málo, tak si Tielemans vyzkoušel další rohový kop. Falcao prodlužoval míč za sebe, kde se nacházel jeden z protihráčů.
     
    86
    Monaco si vyzkoušelo rohový kop z levé strany, který dokázal vyboxovat hostující brankář. Bernardoni musel navíc zasahovat proti N´Doramově teči.
     
    85
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Sofiane Alakouch, přichází Loïck Landre.
     
    84
    Golovin pádil do otevřené obrany, kousek před šestnáctkou si navedl míč na pravačku, avšak poté trefil pouze nohu Briancona.
     
    83
    Do rozehrávky se zapojil také domácí brankář Benaglio, který rozehrál do strany na Glika. Monaco táhne další útočnou akci.
     
    82
    Grandsir si počkal na náběh Sylly, který byl před brankářem zcela sám. Rána z první ale směřovala nad branku, velké štěstí pro Olympique.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut, na vedoucí branku stále čekáme. Benaglio je delší dobu bez zákroku, to samé platí i o Bernardonim.
     
    80
    Golovin poslal hodně pomalou přihrávku na Grandsira, kterého dokázal předskočit Briancon. Hosté kombinují v oblasti středového kruhu.
     
    79
    Na trávníku se nám přiostřilo. Napadající Grandsir tvrdě přišlápl jednoho z protihráčů, který se okamžitě skácel na zelený pažit.

    David Suchý

    Branky: 27. Falcao (Aït Bennasser) – 19. Briancon (Bobichon)

    Karty:   90+4. N'Doram (ASM) – 4. Guillaume (NOQ), 75. Diallo (NOQ)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 10:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:14.
    AS Monaco: Benaglio – Raggi, Glik, N'Doram, A. Barreca – Aït Bennasser – Diop (72. Golovin), Tielemans, A. Traoré (78. Moussa Sylla), Mboula (61. Grandsir) – Falcao (C).
    Náhradníci: Sy – Golovin, Jemerson, Chadli, Grandsir, Moussa Sylla, Henrichs.

    Nîmes Olympique: Bernardoni – Alakouch (85. Landre), Briancon (C), Lybohy, Paquiez – Thioub (62. Diallo), Bobichon, Valls (75. Depres), Ripart – Bozok, Guillaume.
    Náhradníci: Valette – Landre, Diallo, Depres, De. Bouanga, Maouassa, Miguel.

    Rozhodčí: Delerue – Jeanne, Mouysset
    bahis siteleri