Chomutov – Liberec 1:3 (kon.) | Plzeň – Sparta 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 1:3 (kon.)
K. Vary – Třinec 0:2 (kon.) | Pardubice – Litvínov 2:6 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 21.09.2018, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:36 Jan KOŠŤÁLEK - 2:3
     
    63:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Pražany nakonec k vítězství za dva body dovedly početní výhody, v nichž vsítili druhý a třetí gól. JAN KOŠŤÁLEK tvrdě vypálil z levého kruhu a kotouč zapadl nad beton Frodla k pravé tyči. Asistence: Jeremie Blain.
    45:38 Conor ALLEN - 2:2
     
    45:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka hned po obdržené brance začala znovu dominovat a po zásluze srovnává na 2:2! Na Machovského neprošlo několik dobrých pokusů od modré čáry, nakonec se však indiáni dočkali! CONOR ALLEN vypálil od modré čáry, před Machovským projížděl Němec, gólman Sparty toho moc neviděl a puk mu proskočil mezi betony. Pro amerického obránce je to rovněž první branka v plzeňském dresu! Asistence: Denis Kindl.
    43:40 Richard JARŮŠEK - 1:2
     
    43:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané přesilovku bleskurychle využívají! Petr Vrána vypálil z levého kruhu, Frodl nic neviděl a kotouč skončil nad jeho betonem v síti, střelu vrány tečoval RICHARD JARŮŠEK! Asistence: Petr Vrána, Petr Kalina.
    26:36 Andrej KUDRNA - 1:1
     
    26:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hrálo se ze strany na stranu a z rychlého brejku hostů přišlo srovnání! ANDREJ KUDRNA dostal od Klimka povedený pas za obranu a vyřešil ho na jedničku, vypálil nad beton Frodla k levé tyči. Plzeňský gólman inkasuje v extralize vůbec poprvé. Asistence: Lukáš Klimek.
    17:52 Jan EBERLE - 1:0
     
    17:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První branka je na světě, z nenápadné akci ji vstřelili Západočeši! Petr Straka byl první u kotouče za brankou, rychle ho zadovkou posunul před branku na najíždějícího a osamoceného JANA EBERLEHO, který střelou z první vypálil nad Machovského rameno pod břevno a dává svůj první gól v plzeňském dresu! Asistence: Petr Straka, Jakub Kindl.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 18. Eberle (Straka, J. Kindl), 46. Allen (D. Kindl) – 27. Kudrna (Klimek), 44. Jarůšek (P. Vrána, Kalina), 64. Košťálek (Blain)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Milčakov) – J. Kindl (A), Čerešňák, Allen, L. Kaňák, Pulpán, Vráblík – Kantner, Nedorost, Gulaš (C) – Stach, Kratěna, Indrák (A) – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Preisinger.
    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Piskáček (A), Delisle, Gregorc, Košťálek, Blain, Kalina, Tomáš Dvořák – Beran, Sill, Černoch – Říčka, P. Vrána (C), Jarůšek – Buchtele, Pech (A), Forman – Smejkal, Klimek, Kudrna.

    Rozhodčí: Pešina, Petružálek – Lhotský, Klouček

    Diváci: 6336
    thejrc.org