Chabarovsk – CSKA Moskva 0:4 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 4:5 (kon.) | Jokerit – Jekatěrinburg 0:3 (kon.)
Nižněkamsk – Kazaň 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Soči – Čeljabinsk 3:4 (po pr.)
konec
Admiral Vladivostok
4:5 (2:1, 1:3, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Pátek 21.09.2018, 11:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:04:28)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 3527 diváků.
     
    Česká stopa v utkání

    Michal Řepík (SBA) – 1+1, 4 střely, čas na ledě 14:16
    Rudolf Červený (SBA) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:20
    Lukáš Klok (SBA) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 19:46
    Jakub Štěpánek (SBA) – 60 minut, 4 góly, 29 zákroků, 88%
     
    Střely na branku: 33 – 39
     
    Je konec! Slovan Bratislava zvládl otočit vývoj dnešního utkání a vítězí na ledě Vladivostoku 5:4! Domácí přitom vedli už 3:1. Slovan ale předvedl neskutečný obrat. O minutu později totiž snížil Sukeľ a ve 13. minutě přetavil tlak slovenského celku ve vyrovnání Jeff Taffe. Stejný hráč navíc v 17. minutě zužitkoval přesilovou hru a dostal Slovan do vedení. Ve třetí třetině byl Vladivostok mnohem aktivnější a domácí hráči se tlačili za vyrovnáním. V 52. minutě se to povedlo Vicharevovi. Vyrovnaný stav však nezůstal dlouho. O dvě minuty později vrátil Slovanu vedení Michal Řepík! Domácí to v závěru ještě zkoušeli bez brankáře, ale další gól už nepřidali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    59:09
    Serebrjakov nadále zůstává v brance. Domácí hokejisté nemají prostor k tomu, aby se dostali do útočného pásma.
     
    58:17
    Po šermované ve středním pásmu se kotouč odrazil na střídačku hostujícího celku. Admiralu se pomalu krátí čas na vyrovnání.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:26
    Michal Řepík dostal krásnou přihrávku do útočného pásma, nicméně jeho zakončení příklepem prolétlo kolem levé tyče domácí branky.
     
    57:05
    Rozehrávka se nyní vůbec nepovedla ani domácímu mužstvu. Hráči Admiralu Vladivostok se nepovedla přihrávka na pravé křídlo.
     
    56:42
    Slovan se nyní ubránil jen za cenu zakázaného uvolnění. Admiral tak nadále pokračuje v útočení a snaží se najít recept na vyrovnání.
     
    56:09
    Admiralu se vůbec nepovedl přechod do útočného pásma. Hokejisté domácího celku celou akci uspěchali. Po odpískánem ofsajdu se vhazuje ve středním pásmu.
     
    55:49
    Jeff Taffe vpomohl obraně Slovanu v rohu obranného pásma. Hráči Slovanu Bratislava v závěru utkání nepouštějí soupeře do zakončení.
     
    55:06
    Alexandr Černikov nahodil puk od modré čáry. Jeho nahození však netečoval nikdo v modrém dresu a hráči Slovanu nedokázali puk vyhodit.
     
    54:25
    Domácí hokejisté uklidňují hru za vlastní brankou a vyčkávají na vystřídání. Hráči Slovanu také odjíždějí za odpočinkem na střídačku.
     
    54:06
    Michal Řepík udržel puk za brankou domácího Vladivostoku. Hráči Slovanu bojují ze všech sil o důležité dva body.
     
    53:10
    Domácím hráčům už moc času na vyrovnání nezbývá. Slovan se navíc drží v útočném pásmu a nepouští hráče soupeře do zakončení.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 2. Ďjakov (Černikov, A. Strelcov), 5. Černikov (V. Strelcov), 23. Koňkov (V. Butuzov), 52. Vicharev (Koňkov, V. Butuzov) – 7. Schaus (Bačik, Lunter), 24. Sukel' (Červený, Chipchura), 33. Taffe (Virta, Řepík), 37. Taffe (Gelinas, Rau), 53. Řepík (Grman, Virta)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – Miščenko, Antropov, Ugolnikov, Taratunin, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov – Koňkov, Vicharev, V. Butuzov – K. Voronin, Černikov, V. Strelcov – A. Strelcov, Glazačev, Zajcev – Sirotkin.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen, Gelinas, Grman, Klok, Schaus, Bačik, Baranov, Jánošík – Řepík, Taffe, Virta – Sukel', Rau, Červený – Lamper, Chipchura, Lunter – Liška, Šimun, Hrnka.

    Rozhodčí: Sergejev, Gusev – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 3527
    thejrc.org