Poruba 2011 – Litoměřice 4:5 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 2:7 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (kon.)
Přerov – Kadaň 5:0 (kon.) | Motor ČB – Prostějov 4:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 4:3 (kon.)
Jihlava – Havířov 1:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (2:0, 1:0, 1:3)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 22.09.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Nutno říci, že domácí forvard to udělal velmi zkušeně a hostům už nevydržely nervy. Silvester Kusko počastoval soupeře krosčekem a velmi pravděpodobně bude posledním vyloučeným mužem tohoto zápasu. Vsetín tedy těsný náskok už udrží.
    59:33 Lukáš NEDVÍDEK - 4:3
     
    59:33
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže o osm vteřin později už je třetí puk ve vsetínské síti a závěr bude ještě zajímavý. Power play Třebíčským vyšlo. Domácí obrana nevystihla přihrávku Michala Vodného na LUKÁŠE NEDVÍDKA, který i s trochou štěstí dostal puk za padajícího Šelepněva. Hosté si berou oddechový čas. Asistence: Michal Vodný, Silvester Kusko.
     
    52:23
    Hosté se mohou dotáhnout na rozdíl jediné branky, šanci na to dostanou v přesilové hře po krosčeku Martina Podešvy na Roberta Havláta. To jsou ale komplikace, kdo by to ještě před malou chvílí řekl?
    49:49 Tadeáš KRÁL - 4:2
     
    49:49
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže pozor! Hosté se podruhé prosazují a drama je na světě. Ještě není jasno o tom, kdo si odnese z dnešního utkání tři body. TADEÁŠ KRÁL na nic nečekal a po souboji na pravém kruhu se rozhodl pro střelu, která překvapila všechny diváky i gólmana Šelepněva. Asistence: Lukáš Paták.
    48:46 Michal VODNÝ - 4:1
     
    48:46
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen Třebíč dlouhou přesilovku po faulu Kucharczyka využívá. Rychlou kombinaci na levé straně útočného pásma zakončuje MICHAL VODNÝ přesným zakončením nad Šelepněvovu vyrážečku. Přesilovka stále pokračuje, dočkáme se další branky? Asistence: Matěj Novák, Adam Raška.
     
    44:36
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radim Kucharczyk – 5 min., faul kolenem + osobní trest do konce utkání, faul kolenem). Trest odpyká Adam Hořanský.
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Slováček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Ondřej Malec – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Čejka – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radim Kucharczyk – 2 min., hrubost).
    43:59 David BŘEZINA - 4:0
     
    43:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    O chvíli později se však Valaši prosazují počtvrté a zdá se, že je skutečně rozhodnuto. Hostům se uznaná branka nelíbí, protože těsně před gólem došlo k zákroku, který vypadal trochu jako podražení. Na každý pád, hra stále pokračovala a Rudl vyslal dopředu DAVIDA BŘEZINU, který uspěl se svým bekhendovým blafákem pod víko. Asistence: Dominik Rudl, Martin Podešva.
     
    42:02
    Útok domácích je však přerušen, protože na trestnou lavici je odeslán Radim Kucharczyk, který fauloval v souboji u mantinelu.
    29:25 Luboš ROB - 3:0
     
    29:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Z tlaku v útočném pásmu a únavy na straně hostů nakonec vzešla třetí branka Valachů. Jonák se ujal kotouče u pravého mantinelu a okamžitě poslal střílenou přihrávku do brankoviště, kde dokázal úspěšně tečovat LUBOŠ ROB. Asistence: Vít Jonák, Antonín Pechanec.
     
    25:26
    Teper byl faulován Malcem, následuje první přesilovka pro domácí tým.
     
    12:52
    Velká šance pro hosty. Holomek je vyloučen za pozdní dohrání u mantinelu, a tak je tu přesilovka 5 na 3.
     
    11:03
    Mikuš pokazil rozehrávku a byla z toho velká šance hostů, nejdříve byl blízko skórování Vodný, a poté ještě ranou od modré Nedbal, ale Šelepněv si poradil. Mikuš je však vyloučen za hákování, protože musel zatáhnout za záchrannou brzdu.
    06:55 David BŘEZINA - 2:0
     
    06:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nakonec však udeřil až DAVID BŘEZINA, který by možná konečně mohl najít svou ztracenou formu. Kucharczyk jej našel na pravé straně, domácí útočník nabral rychlost a vystřelil ze zápěstí, Jekelovi poté rána vypadla z lapačky až do sítě. Asistence: Radim Kucharczyk.
    03:46 Luboš ROB - 1:0
     
    03:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní ale bílé hvězdy propadly a domácí toho dokázali náležitě využít. Slováček se vydal do přečíslení dva na jednoho a dokázal najít ve výhodné pozici LUBOŠE ROBA, který bez přípravy vystřelil a pokořil přesouvajícího se Jekela. Asistence: Ondřej Slováček, Jakub Teper. Vsetín se brzy ujímá vedení.
    Marken.cz

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 4. Rob (Slováček, Teper), 7. Březina (Kucharczyk), 30. Rob (Jonák, Pechanec), 44. Březina (Rudl, Podešva) – 49. Vodný (M. Novák, Raška), 50. Tadeáš Král (Paták), 60. Nedvídek (Vodný, Kusko)


    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Sachr) – Černý, Mikuš, Teper, Slováček (A), Holomek (C), Rudl, Jenáček – Kuronen, Rác, Hořanský – Rob, Pechanec, Jonák – Březina, Kucharczyk (A), Kopta – Podešva.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Čermák, Bilčík, Nedbal, Vl. Brož, Furch, Čejka (C), Hort – Střondala, Raška, Vodný (A) – P. Kratochvíl, Nedvídek, Kusko (A) – Paták, Tadeáš Král, Malec – M. Novák, Süss, Havlát.
    thejrc.org