Havlíčkův Brod – Tábor 5:0 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 1:5 (kon.) | Šumperk – Val. Meziříčí 3:0 (kon.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 3:4 (kon.) | Orlová – Opava 3:6 (kon.) | Písek – David Servis 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Tábor
Sobota 22.09.2018, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:32
    Tábor se držel v útočném pásmu, vinou útočného pásmu o něj ale přichází. Patrik Zayml (TAB) je potrestán dvěma minutami za hrubost.
     
    52:27
    Havlíčkův Brod sebevědomými kroky směřuje k vítězství. Nic v těchto chvílích nenasvědčuje opaku. Jan Raiterman (TAB) je navíc vyloučen, takže se budou hosté bránit ve čtyřech.
     
    45:09
    Tam hra dlouho nevydržela. Vhazovat se bude po levici Čeňka Nováka poté, co je Jan Milfait (HBR) vykázán na trestnou lavici za podrážení.
     
    34:21
    Místo toho, aby se hosté snažili s výsledkem něco udělat, se musí znovu bránit. Kryštof Hrala (TAB) je vyloučen na dvě minuty za podrážení.
     
    31:46
    Bruslaři budou hrát další přesilovou hru. Marek Duben (TAB) se při bránění provinil sekáním, za což je odměněn dvouminutovým trestem.
     
    26:23
    Tábor si svojí aktivitou vybojoval přesilovou hru. Vojtěch Holenda (HBR) si při bránění pomohl podrážením, a putuje tak za vrátka trestné lavice.
     
    21:41
    Hosté dlouho v plném počtu nehráli. Martin Havran (TAB) před vlastní bránou zahákoval Patrika Přidala, za což jej dvouminutový trest nemine.
     
    19:25
    Mužstvo z Vysočina má možnost vstřelit gól do šatny. Dominik Točík (TAB) se totiž provinil podrážením na Tomáše Chlubnu, a domácí tak budou hrát v závěru přesilovou hru.
     
    11:47
    Bruslaři v plném počtu příliš dlouho nevydrželi. Na trestnou lavici usedne Tomáš Ludvík (HBR) za zdržování.
     
    09:37
    Domácí špatně vystřídali a David Michálek (HBR) odsedí dvouminutový trest za hráčskou lavici. Bruslaři totiž nevědomky byli nastěhováni v pásmu Tábora s šesti hráči v poli, zastavil je až hvizd rozhodčího.
     
    08:43
    Havlíčkův Brod se přestěhoval do pásma soupeře, kterého dokázal sevřít před jeho brankovištěm. David Blažek (TAB) si při bránění pomohl hákováním a na následující dvě minuty oslabí své spoluhráče.
     
    03:41
    Jihočeši mohou vyrovnat v početní převaze. Vylučuje se totiž i na druhé straně, Miroslav Třetina (HBR) je potrestán za sekání.
     
    02:55
    Prvního faulu se dopustili hosté. Dopředu se hnal Martin Nepokoj, Tomáš Hajič (TAB) jej ale zastavil podražením. Putuje tak na dvě minuty na trestnou lavici.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Nepokoj (Milfait, Procházka), 22. Kulhánek (Třetina, Přidal), 29. Kulhánek (Blinka), 34. Milfait (Michálek, Beneš), 59. Procházka (Blinka, Holenda)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – Nepokoj, Semrád, Kulhánek, Vala, Kopic, Šmíd – Beneš, Milfait (A), Michálek – Holenda, Třetina (C), Přidal – Blinka, Voříšek (A), Procházka – Ludvík, Kozlík, Chlubna – Kuchta
    HC Tábor: Dudáček (M. Novák) – Košař, Hlaveš, Černý (A), Duben, Hajič, Raiterman – Havran, Heřman (A), Kadilák, Točík, Blažek, Březina, Kalaš, Matušík (C), Zayml, Hrala, Pechánek, Květoň

    Rozhodčí: Michal Antonín – Martin Hübl, Bohuslav Maloušek

    Diváci: 586
    thejrc.org