Havlíčkův Brod – Tábor 5:0 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 1:5 (kon.) | Šumperk – Val. Meziříčí 3:0 (kon.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 3:4 (kon.) | Orlová – Opava 3:6 (kon.) | Písek – David Servis 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Tábor
Sobota 22.09.2018, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí dočkali! Bruslaři třetí využitou přesilovou hru získávají pětibrankový náskok. Matěj Blinka naservíroval parádní přihrávku ONDŘEJI PROCHÁZKOVI, který už si v dobré pozici věděl rady! Asistence: Matěj Blinka, Vojtěch Holenda.
     
    33:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V přesilové hře to už domácí nestihli, krátce po její konci se ovšem ujímají čtyřbrankového vedení! JAN MILFAIT dostal příliš prostoru na okraji levého kruhu a vyslal chirurgicky přesnou ránu zápěstím do levého horního rohu hostující klece! Asistence: David Michálek, Filip Beneš.
     
    28:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se v oslabení ubránili, hned po jeho konci se naopak sami prosadili! Matěj Blinka měl prostor u levé tyče, Milan Dudáček jeho ránu zápěstím ovšem vyrazil. Jenže domácí útočník se dostal k odraženému kotouči a vrátil jej na pravý kruh, odkud hostujícího brankáře prostřelil KRYŠTOF KULHÁNEK ránou po ledě! Asistence: Matěj Blinka.
     
    21:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přesilovou hru bleskově využívají a vedou o dvě branky! Miroslav Třetina dostal přihrávku k levé tyči, odkud uvolnil před brankoviště sjíždějícího KRYŠTOFA KULHÁNKA. Na jeho přízemní ránu hostující brankář nemohl reagovat! Asistence: Miroslav Třetina, Patrik Přidal.
     
    03:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo k využití přesilové hry pouhých čtrnáct sekund! Po přihrávkách Jana Milfaita s Ondřejem Procházkou se puk dostal na modrou čáru k MARTINU NEPOKOJOVI, jenž propálil brankáře Tábora! Asistence: Jan Milfait, Ondřej Procházka.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Nepokoj (Milfait, Procházka), 22. Kulhánek (Třetina, Přidal), 29. Kulhánek (Blinka), 34. Milfait (Michálek, Beneš), 59. Procházka (Blinka, Holenda)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – Nepokoj, Semrád, Kulhánek, Vala, Kopic, Šmíd – Beneš, Milfait (A), Michálek – Holenda, Třetina (C), Přidal – Blinka, Voříšek (A), Procházka – Ludvík, Kozlík, Chlubna – Kuchta
    HC Tábor: Dudáček (M. Novák) – Košař, Hlaveš, Černý (A), Duben, Hajič, Raiterman – Havran, Heřman (A), Kadilák, Točík, Blažek, Březina, Kalaš, Matušík (C), Zayml, Hrala, Pechánek, Květoň

    Rozhodčí: Michal Antonín – Martin Hübl, Bohuslav Maloušek

    Diváci: 586
    thejrc.org