Philadelphia – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Ottawa – Chicago 2:5 (kon.) | Toronto – Buffalo 5:3 (kon.)
Carolina – Washington 5:1 (kon.) | Nashville – Tampa 1:5 (kon.) | St. Louis – Columbus 3:0 (kon.)
Winnipeg – Calgary 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 7:3 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
New York Islanders
Sobota 22.09.2018, 01:00 • PPL Center, Allentown • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše, přeji dobrou noc a někdy příště opět na počtenou! (03:43:13)
     
    Je dobojováno, vítězem dnešního utkání se nakonec stává tým New York Islanders! Ostrované v prvních dvou třetinách byli spíše horším týmem, nicméně poté se zvedli, vyrovnali, a v prodloužení rozhodli o své výhře zásluhou Ryana Pulocka. Mezi Flyers a Islanders je to tedy v letošní přípravě 2:2 na zápasy! Do listiny střelců se zapsal také Jan Kovář.
     
    61:04
    Konec zápasu.
     
    61:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je konec, vítězství nakonec urval tým z New Yorku! V přesilovce čtyři na tři to hosté sehráli skvěle. Mathew Barzal vše řídil zpoza kruhů a po přihrávce od Leddyho naznačil střelu. Místo rány však posunul kotouč na levý kruh, kde měl napřaženo RYAN PULOCK, jehož dělovka bez přípravy skončila pod břevnem. Flyers tak přišel faul Stolarze draho! Asistence: Mathew Barzal, Nick Leddy.
     
    60:34
    Barzal nabídl puk na teč Baileymu. Tomu se podařilo touš zasáhnout, ale usměrnil jej pouze na zadní mantinel, Stolarz zasahovat nemusel.
     
    60:04
    Weal odvedl dobrou práci na úvodním buly a donutil Ostrovany zacouvat pro kotouč do vlastního obranného pásma. Tam se jej chopil Leddy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Jelikož se ve třetí části prosadil pouze Ross Johnston, čímž vyrovnal na zasloužených 2:2, uvidíme prodloužení. Do toho vstupují hosté v přesilovce.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:51
    Bailey dlouho míchal s pukem na pravém kruhu. Poté se snažil přenést hru na Beauvilliera, ale přihrávka postrádala potřebnou přesnost. Uvidíme prodloužení.
     
    59:29
    Islanders se dožadují dalšího vyloučení, vyhození v podání Radka Gudase totiž skončilo mezi diváky. Rozhodčí ale ukazují, že za to mohla teč jednoho z Newyorčanů.
     
    59:26
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Stolarz – 2 min., podrážení).
     
    59:26
    Sebastian Aho se snažil zpoza brány vytočit do kladného úhlu a Stolarz jej jasně podrazil betonem. Další přesilovka pro Isles, tentokráte v poslední minutě!
     
    58:49
    Toto už by Letci měli zvládnout, Ostrované totiž tráví poslední okamžiky své přesilové hry jen a pouze ve středním pásmu. Raffl se už zvedá k návratu z lavice hanby.
     
    58:23
    Dost možná rozhodnout mohl Fritz! Po střele od modré čáry se k němu totiž odrazil kotouč na dorážku, nicméně Stolarz se stihl přesunout a udržel tak nerozhodný stav.
     
    57:43
    Hosté kombinovali v útočném pásmu. Dlouho si nemohli přihrát kotouč ideálně na střelu, a když seto konečně podařilo, vypálil Pelech těsně vedle.
     
    57:05
    Pokud Islanders promění přesilovku, budou je domácí o výhru připravovat jen velice těžko. Flyers ale začali dobře, Radko Gudas totiž rychle vyhazuje.
     
    56:57
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Raffl – 2 min., sekání).

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. Gostisbehere (Voráček, Weal), 38. Konecny (Vorobjov) – 37. Kovář (Leddy), 43. Johnston, 62. Pulock (Barzal, Leddy)


    Philadelphia Flyers: Hart (21. Stolarz) – Friedman, Gostisbehere, Gudas, Hagg, Konecny, Lehtera, Leier, Lindbolm, Myers, Patrick, Provorov, Raffl, Twarynski, Van Riemsdyk, Voráček, Vorobjov, Weal, Weise.
    New York Islanders: Lehner (Gibson) – Aho, Bailey, Barzal, Beauvillier, Dal Colle, Filppula, Fritz, Helgeson, Ho-Sang, Johnston, Komarov, Kovář Jan, Kuhnhackl, Leddy, Pelech, Pulock, Seidenberg, St. Denis.
    thejrc.org