Levante – Sevilla 2:6 (kon.) | Villarreal – Valencia 0:0 (kon.) | Real Betis – Ath. Bilbao 2:2 (kon.)
Barcelona – Girona 2:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
2:2 (1:1)
Girona FC
Neděle 23.09.2018, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:44:37)
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 4:1. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:16.
     
    Je konec! Barcelona poprvé v letošním ročníku ztrácí body a s Gironou remizuje 2:2. Domácí Barcelona vstoupila do zápasu aktivně, ale obrana Girony úvodní tlak ustála. Po dvaceti minutách se ale prosadil Lionel Messi! Barcelona poté kontrolovala hru, ale deset minut před přestávkou trefil Lenglet soupeře loktem do obličeje a musel do sprch. Hosté svou přesilovku zužitkovali ve 45. minutě, kdy se prosadil Cristhian Stuani! Právě Stuani navíc krátce po změně stran poslal hostující celek do vedení! Barcelona od té doby zařadila vyšší rychlostní stupeň a v 64. minutě dokázal vyrovnat Gerard Piqué! Domácí se poté nadále tlačili do útoku, ale obrana hostů hrála opravdu skvěle. Největší šanci Barcelony navíc zahodil Coutinho a hosté si tak z Camp Nou vezou bod.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Alba dostal šanci na reparát. Krajní obránce Barcelony tentokrát odcentroval na přední tyč, kam spěchal Suárez, nicméně obrana Girony stačila zasáhnout.
     
    90+2
    Alba odcentroval na vzdálenější tyč, kde číhal Gerard Piqué, nicméně Albova přihrávka byla příliš vysoká. Barceloně se nebezpečně krátí čas.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Hráči Girony brání v deseti lidech na vlastní polovině a nedávají fotbalistům Barcelony prostor k útočení. Hosté zvládají závěr po taktické stránce opravdu skvěle.
     
    89
    Fotbalisté Barcelony v posledních minutách soupeři prakticky nepůjčují míč a ženou se za vstřelením rozhodující branky. Luis Suárez ale neudržel míč na hrací ploše.
     
    88
    Ivan Rakitič potáhl míč na polovinu soupeře, našel Messiho, který balón předal Coutinhovi, jenže jeho technický pokus prolétl těsně vedle vzdálenější tyče!
     
    87
    Sergio Busquets také upadl na hranici pokutového území, ale ani tentokrát se nepíská pokutový kop. Domácí fotbalisté už jsou hodně frustrovaní.
     
    86
    Domácí hráči se usadili na polovině soupeře a pokračují v obléhání branky Girony. Fotbalisté Barcelony se ale nemohou dostat do zakončení.
     
    85
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Cristhian Stuani, přichází Seydou Doumbia.
     
    85
    Luis Suárez fauloval Douglase Luize a připravil Barcelonu o další možnost zaútočit. Hráči Girony cítí, že jsou velmi blízko k zisku překvapivého bodu.
     
    84
    Umtiti s Piquém kombinují s míčem na polovině hrací plochy a snaží se najít skulinku v obraně soupeře. Ke střele se dostal Coutinho, ale tomu se rána moc nepovedla.
     
    83
    Lionel Messi oslovil krásnou přihrávkou Jordiho Albu, který však nechal míč za sebou a v krkolomné pozici už jej nedokázal usměrnit na branku Girony.
     
    82
    Gerard Piqué navíc vyfasoval žlutou kartu.
     
    82
    Po dalším rohovém kopu se právě Gerard Piqué dopustil nedovoleného zákroku. Stoper Barcelony se hodně zlobí, ale verdikt sudího se měnit nebude.
     
    81
    Lionel Messi krásným centrem našel Piquého, který chtěl vylepšit pozici pro Umtitiho, jenže poslední jmenovaný se ke střele vůbec nedostal.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 19. Messi (Arturo Vidal), 64. Piqué – 45. Stuani (Aday), 52. Stuani

    Karty:   13. Semedo (BAR), 15. Arthur (BAR), 82. Piqué (BAR) – 16. Stuani (GIR), 40. Espinosa (GIR), 62. Juanpe (GIR), 69. Alcalá (GIR), 69. Portugués (GIR)   35. Lenglet (BAR)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 4:1. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:16.
    FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Arthur (59. Coutinho), Busquets, Arturo Vidal (59. Rakitić) – Messi, L. Suárez, O. Dembèlé (46. Umtiti).
    Náhradníci: Cillessen – Rakitić, Denis Suárez, Coutinho, Munir, Umtiti, Roberto.

    Girona FC: Bunú – Aday, Espinosa, Alcalá, Juanpe, Muniesa – Aleix Garcia (46. B. García), Pons, Granell (72. Douglas Luiz) – Portugués, Stuani (85. Doumbia).
    Náhradníci: Iraizoz – B. García, Douglas Luiz, Roberts, Doumbia, Montes, Porro.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez
    bahis siteleri