Anderson – Zverev 1:2 (kon.) | Kyrgios – Djoković 0:0 (zruš.)
zrušeno
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios
0
0
0
 
Novak Djoković
Novak Djoković
0
0
0
 
Pondělí 24.09.2018, 02:10 • United Center, Chicago, Illinois, USA • Laver Cup (krytý tvrdý povrch)
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Letošní ročník v Chicagu tedy končí! Nedělní den přinesl obrovské zdramatizování průběhu, ale Evropa nakonec vítězí 13:8! Příští ročník se znovu uskuteční v Evropě. Tentokrát se bude hrát ve švýcarské Ženevě. (01:53:29)
     
    Zápas mezi Nickem Kyrgiosem a Novakem Djokovičem se tak neodehraje!
     
    Alexander Zverev dokázal porazit Kevina Andersona 10:7 v rozhodujícím tiebreaku a Evropa vítězí i v druhém ročníku Laver Cupu!
     
    Zápas mezi Zverevem a Andersonem rozhodne až supertiebreak!
     
    Roger Federer v tuto chvíli porazil Jacka Socka a Evropa tak vede 10:8! Pokud Alexander Zverev porazí Kevina Andersona, tak Evropa zvítězí!
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu dosud střetli pouze dvakrát a v obou případech se z výhry radoval Nick Kyrgios. Djoković proti němu dosud neuhrál ani set. Po prohře v Acapulcu prohrál i na betonu v Indian Wells.
     
    Nick Kyrgios na Laver Cupu

    Hodně kontroverzní australský tenista už loni v Praze ukázal, že se při velkých zápasech dokáže vyhecovat k velkým výkonům. Tady v Chicagu se Kyrgios v sobotu postavil proti Federerovi, ale neodehrál zrovna povedené utkání a prohrál ve dvou setech. Poté ještě nastoupil po boku Socka ke čtyřhře a smetli pár Goffin, Dimitrov ve dvou setech. I díky této výhře se světový výběr stále drží ve hře.
     
    Novak Djoković na Laver Cupu

    Srbský tenista letos v Chicagu zažívá svou premiéru na Laver Cupu. Djoković totiž loni v Praze nestartoval. Své úvodní vystoupení na Laver Cupu odehrál v noci ze soboty na neděli a s Kevinem Andersonem prohrál po velké bitvě až v rozhodující sadě. Dnes si bude chtít připsat své první vítězství. Hned první hrací den se totiž po boku Rogera Federera postavil do čtyřhry, ale ani tam Evropa neuspěla.
     
    Před závěrečným dnem Laver Cupu zatím není o ničem rozhodnuto. Evropa po druhém dni tenisových klání vede sice 7:5, ale už loňský ročník v Praze ukázal, že rozhoduje až poslední den, kdy se za vítězství berou tři body.

    Další dnešní duely

    Roger Federer – John Isner
    Alexander Zverer – Kevin Anderson
    John Isner, Jack Sock – Roger Federer, Alexander Zverev
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům tenisu Vítejte u sledování textového přenosu ze závěrečného dne Laver Cupu mezi Nickem Kyrgiosem a Novakem Djokovićem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:30.

    Tomáš Kubečka

    Nick Kyrgios
    Stát: Austrálie
    Datum narození: 27.04.1995
    Věk: 28 let
    Držení: pravák
    Výška: 193 cm
    Váha: 83 kg

    Novak Djoković
    Stát: Srbsko
    Datum narození: 22.05.1987
    Věk: 36 let
    Držení: pravák
    Výška: 188 cm
    Váha: 77 kg
    thejrc.org