Monaco – Angers 0:1 (kon.) | Nantes – Nice 1:2 (kon.) | Toulouse – Saint-Étienne 2:3 (kon.)
konec
AS Monaco
0:1 (0:1)
Angers SCO
Úterý 25.09.2018, 19:00 • Stade Louis-II, Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 2:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:12. (20:53:43)
     
    Čtyři nastavené minuty jsou minulostí stejně tak i celý zápas sedmého kola mezi Monakem a Angers. Hosté si odvážejí z půdy trápícího se soupeře všechny tři body.

    Monako zahájilo utkání aktivněji. V prvních deseti minutách téměř nepustilo soupeře k balonu, ale větší nebezpečí před Butellem si nevypracovalo. To na druhé straně stačilo jedno zaváhání Jemersona a hosté se dostali do vedení. Stéphane Bahoken po nečistém odkopu Jemersona dostal ideálně míč proti noze a z kroku překonal Benaglia. Monako se v prvním poločase k ničemu nedostalo. Monako se snažilo o tlak i ve druhé polovině utkání, ale u toho jen zůstalo. Angers s klidem uhlídalo jednobrankové vedení až do závěrečného hvizdu.

    Monako může jen vzpomínat na časy s Mbappém, Fabinhem nebo Lemarem v sestavě. Pro tým z městského státu to je šestý zápas bez vítězství!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Golovin spěchal s rozehrávkou po faulu ve středu pole. Romain Thomas ale tělem odstavil soupeře od balonu, poté ho předal Bahokenovi, který zkušeně šetří čas u rohového praporku.
     
    90+2
    Sofiane Diop se snad poprvé po svém příchodu na trávník zapojil do hry. Souhra s Falcaem mu ale vůbec nevyšla a míč tak skončil jen v náruči hostujícího brankáře.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90
    Ani Henrichsův centr do šestnáctky se neujal. Naopak do brejku mohli jít hostující hráči. Po střele z úhlu se ale vyznamenal na své přední tyči Diego Benaglio.
     
    89
    Cheikh N'Doye velmi zkušeně podržel balon ve středu pole, poté ještě vyzval ke spolupráci Santamaríu, ale tomu již balon přeskočil kopačku až za postranní lajnu.
     
    88
    Angers se drželo dlouhé sekundy na útočné polovině. Manzala se ještě pokoušel o centr do vápna, ale míč jen prosvištěl kolem Benaglia.
    86. Nepřehledná situace ve vápně Angers penaltou nekončí
     
    86
    Po zásahu Vincenta Pajota rukou v pokutovém území si šel hlavní rozhodčí překontrolovat nepřehlednou situaci na videu. Nakonec se ale penalta nepíská a Monako tak bude i nadále dobývat soupeře.
     
    85
    Romain Thomas zcela bez míče zasáhl v souboji tvrdě střídajícího Pellegriho. Dostává za to žlutou kartu a ještě posunul míč před vlastní vápno.
     
    84
    Po faulu Alexandra Golovina na obranné polovině zaváhali při odvrácení centru Henrichs s Aholouem. Byli naprosto sami s míčem, ale nedomluvili se, kdo bude hrát.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro Monako. Nic ale nenasvědčuje, že by se domácí celek měl dostat k vyrovnávací brance.
     
    82
    Po dlouhém výkopu Ludovica Butelleho se dostal velmi snadno k balonu domácí stoper Kamil Glik. Polský obránce ve službách Monaka rychle posunul přihrávku na pravou stranu, odkud ale centroval jen za hostující branku Mboula.
     
    81
    Fotbalisté Monaka cítí, že jim znovu teče do bot a proti zvyšují svou útočnou aktivitu. Radamel Falcao si dělal prostor před vápnem, ale jeho akci už nepodpořil Aholou.
     
    80
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Samuel Grandsir, přichází Sofiane Diop.
     
    79
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Thomas Mangani, přichází Vincent Pajot.
     
    79
    S přibývajícím časem se hromadí i nebezpečné fauly. Nyní jeden takový musel překousnout Henrichs, který dostal naloženo od Manceaua.

    Vít Schück

    Branky: 28. Bahoken

    Karty:   40. Falcao (ASM) – 15. N'Doye (AGR), 85. Thomas (AGR)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 2:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:12.
    AS Monaco: Benaglio – Sidibé, Glik, Jemerson, Henrichs – Tielemans (64. Mboula), Aholou – Chadli (46. Pellegri), Golovin, Grandsir (80. Diop) – Falcao (C).
    Náhradníci: Sy – N'Doram, A. Traoré, Mboula, Pellegri, Raggi, Diop.

    Angers SCO: Butelle – Manceau, Thomas, Pavlović (9. I. Traoré), Bamba – Santamaría – Capelle (69. Manzala), N'Doye (C), Mangani (79. Pajot), Tait – Bahoken.
    Náhradníci: Boucher – Aït-Nouri, Pajot, Manzala, I. Traoré, Kanga, López.

    Rozhodčí: Delajod – Jeanne, Aube
    bahis siteleri