Monaco – Angers 0:1 (kon.) | Nantes – Nice 1:2 (kon.) | Toulouse – Saint-Étienne 2:3 (kon.)
konec
FC Nantes
1:2 (0:1)
OGC Nice
Úterý 25.09.2018, 19:00 • La Beaujoire-Louis Fonteneau, Nantes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek večera. (21:00:13)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:15.
     
    Z tribun se snáší pískot, Nantes totiž pokračuje v rozpačitém vstupu do sezony a dnes prohrává s Nice 1:2. Začátek zápasu sice vyšel lépe domácím, v jednatřicáté minutě se ale prosadil Christophe Jallet a tento moment posadil Orly do sedla. Hosté měli několik šancí k navýšení svého náskoku, žádnou z nich ovšem neproměnili a byli za to potrestáni, když Dantemu pláchl Emiliano Sala a zničehonic vrátil Kanárky do hry. Nerozhodný stav vydržel jen něco málo přes deset minut, o rozhodující branku se postaral Jean-Victor Makengo, a tři body tak putují na jih Francie.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Waris se pokoušel vymodlit pokutový kop, pádu v šestnáctce Les Aiglons ale opravdu hodně přidal a sudí jeho herecké vystoupení nezbaštil.
     
    90+3
    Závěrečný tlak Nantes se zatím nekoná, hosté tenoučký náskok střeží velice pečlivě a svého soupeře zatím nepouštějí k žádným šancím, které by zaváněly vyrovnáním.
     
    90+2
    Lucas Lima si nedovoleně vyšlápl na Attal, kterého dohrál opravdu tvrdě. Jak domácí obránce vyvázl bez karetního ohodnocení, to mi zůstává záhadou.
     
    90+1
    Nastavovat se bude pět minut.
     
    90
    Moutoussamy obdržel míč, byl ale zády k brance a proto jej musel předat Limbombemu, s jehož ranou z levé strany si Walter Benítez bez problému poradil.
     
    89
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Myziane Maolida, přichází Ihsan Sacko.
     
    88
    Na druhé straně mohl rozhodnout Srarfí, jeho ránu ovšem stačil zablokovat Mbdoji. Protiakci Nantes po Kwatengově centru nepřesnou hlavičkou zakončil Evangelista.
    87. Střídající Coulibaly nedokázal potrestat zaváhání gólmana Beníteze.
     
    87
    Benítez teď pořádně zabrnkal na nervy hostujících fanoušků, když Rongierovu snadnou ránu vyrazil jen před sebe, Coulibalyho dorážku z bezporstřední blízkosti ale za svá záda nepustil.
     
    86
    Domácí nechávají svou defenzivu hodně otevřenou. Využít toho mohl Adrien Tameze, jehož načechraný balon pro Maolidu na poslední chvíli vystihl Kwateng.
     
    85
    Jenže Coulibaly si v kombinaci nevyhověl s Lucasem Evangelistou. U míče tedy drží Malang Sarr, jenž už nehodlá nikam pospíchat a raději šetří čas pro hosty.
     
    84
    Sudí k překvapení všech neodpískal Rongierovo jasné držení, jehož obětí se stal Dante, Nantes tak může podniknout rychlou protiakci.
     
    83
    Kwatengovu nabídku musel Dante odhlavičkovat na rohový kop. Po něm se k zakončení hnal vytáhlý Coulibaly, v malém vápně ovšem nedovoleně atakoval brankáře Beníteze.
     
    82
    Střídající Basím Srarfí se okamžitě zapojil do hry a zkoušel se prosadit v souboji jeden na jednoho proti Limbombemu, ten se však jeho kličkami nenechal rozhodit.
     
    81
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Allan Saint-Maximin, přichází Basím Srarfí.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 57. Sala (Boschilia) – 31. Jallet (Saint-Maximin), 69. Makengo (Coly)

    Karty:   78. Miazga (NAT) – 36. Lees-Melou (NIC), 52. Coly (NIC)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:15.
    FC Nantes: Tătăruşanu – Kwateng, Miazga, Mbodji, Lucas Lima – Rongier (C), Krhin (77. Moutoussamy) – Waris, Boschilia (75. Evangelista), Limbombe – Sala (80. K. Coulibaly).
    Náhradníci: Dupé – Fábio, Pallois, K. Coulibaly, Evangelista, Moutoussamy, A. Touré.

    OGC Nice: Benítez – Hérelle, Dante (C), M. Sarr – Jallet (76. Attal), Makengo, Tameze, Lees-Melou, Coly – Saint-Maximin (81. Srarfí), Maolida (89. Sacko).
    Náhradníci: Clementia – Walter, Srarfí, Sacko, Attal, Cyprien, Boscagli.

    Rozhodčí: Mikael Lesage – Yannick Boutry, François Boudikian
    bahis siteleri