Oxford Utd. – Manchester City 0:3 (kon.) | Wolverhampton – Leicester 0:0 (1:3 po pen.) | Manchester Utd. – Derby 2:2 (7:8 po pen.)
West Brom – Crystal Palace 0:3 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
0:3 (0:1)
Crystal Palace FC
Úterý 25.09.2018, 21:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglický Ligový pohár • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (22:56:49)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:11. Střely mimo: 3:2. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:6.
     
    A to je všechno! Crystal Palace přijelo na hřiště druholigového West Bromwiche jako favorit na postup do osmifinále a na hřišti to do puntíku potvrdil. Londýňané měli gólově navrch už od sedmé minuty. Albion sem tam hrozil, ale vyloženou šanci na vyrovnání si nevytvořil. Proto přišly v závěru hned dva tresty, na 2:0 zvýšil van Aanholt a posléze si svůj druhý gól připsal i Andros Townsend.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Jordan Ayew (CRP)
     
    90+3
    Jordan Ayew si skvěle narazil se stojícím spoluhráčem a pronikl do pokutového území. V něm musel před skluzujícím obráncem udělat rychlou otočku a Myhill jeho střelu zblízka vyrazil parádním reflexivním zákrokem.
     
    90+2
    Znovu Wan-Bissaka a Meyer na pravé straně. Míč pak dostal Ayew a přes Kouyatého ho dostal zase na levé křídlo.
     
    90+1
    Meyer rozehrál na krátko s Puncheonem. Následovala zpátečka na Kouyatého a to už se hosté dostali hodně daleko od Myhillovy brány.
     
    90
    Jordan Ayew se zasloužil o zisk rohového kopu pro Crystal Palace. K rozehrávce dojde až během první ze tří nastavených minut.
     
    89
    Papa Souaré to udělal výborně. U vlastního vápna udržel míč ve hřišti a pod velkým tlakem i konstruktivně rozehrál k levé lajně.
     
    88
    Ayew potáhl míč během rychlého protiútoku. Sørloth po něm počkal na Meyera, který přiběhl ze druhé vlny a zleva zamířil jen kousek nad břevno.
     
    87
    Teď už je to z obou stran jenom čekání na závěrečný hvizd. Odpovídá tomu i naprosto komorní atmosféra na stále více prázdném stadionu pro 26 tisíc diváků.
     
    85
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Andros Townsend, přichází Jordan Ayew.
     
    84
    Po třetím gólu se spousta fanoušků zvedla ze svých míst a zamířila domů. Ostatně návštěva byla slabší už od samotného začátku.
     
    83
    Na druhé straně domácí vybojovali další rohový kop. O rozehrávku zprava se postaral Brunt, jenže klíčovou hlavu vyhrál urostlý Sørloth.
    81. Andros TOWNSEND - 0:3
     
    81
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Jestli někdo ještě pochyboval, tak po třetím gólů červenomodrých už nemusí! Schlupp ve vápně udržel obránce na svých zádech a přihrál do strany na Wana-Bissaku, který zase vracel balón do šestnáctky na ANDROSE TOWNSENDA. Ten na malém prostoru prokázal skvělou kontrolu míče a nechytatelně vypálil k vzdálenější tyči.
     
    80
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází van Aanholt, přichází Pape Souaré.

    Michal Břuchanský

    Branky: 7. A. Townsend, 76. van Aanholt, 81. Townsend

    Karty:   49. Hegazi (WBA) – 67. Puncheon (CRP)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:11. Střely mimo: 3:2. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:6.
    West Bromwich Albion: Myhill – Adarabioyo, Hegazy (62. Howkins), Field – Mears (63. Edwards), Hoolahan, Harper, Barry (C) (63. Brunt), C. Townsend – Morrison, Robson-Kanu.
    Náhradníci: Bond – Brunt, Burke, Edwards, Gayle, Howkins, Leko.

    Crystal Palace FC: Guaita – Ward, Kelly, Schlupp, van Aanholt (80. Souaré) – Puncheon (C), Riedewald (20. Wan-Bissaka), Kouyaté, Meyer – A. Townsend (85. Ayew), Sørloth.
    Náhradníci: Speroni – Ayew, Kaikai, Souaré, Wan-Bissaka, Williams, Woods.

    Rozhodčí: Bankes – Hodskinson, Dwyer
    bahis siteleri