Vsetín – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:2 (kon.) | Jihlava – Třebíč 6:3 (kon.)
Motor ČB – Kladno 3:0 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Přerov – Havířov 6:3 (kon.)
Prostějov – Kadaň 9:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Rytíři Kladno
Středa 26.09.2018, 17:30Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 41:22
    Střely mimo – 12:8
    Zblokované střely – 7:10
    Vhazování – 51 % – 49 %
    Trestné minuty – 14:12 (19:55:26)
     
    Ve třetí třetině jsme se dočkali dvou gólových zásahů! Oba přidal Motor, který tak pojistil své vedení. Českobudějovičtí hokejisté se tedy nakonec mohou radovat z páté výhry v řadě. Jihočeši si zároveň mohou být jisti, že v tabulce zůstanou na prvním místě.
     
    Konec zápasu.
     
    58:33
    Přihrávku do téměř nulového úhlu dostal Lukáš Endál. Jeho střela z nekomfortní pozice nakonec skončila mimo, konkrétně vysoko v ochranné sítí.
     
    57:49
    Šimánek udržel svůj tým v pásmu. Kotouč se následně dostal na modrou čáru, kde stál ke střele připravený Žiga Pavlin. Jeho pokus ale Cikánek parádně uschoval v lapačce.
     
    57:02
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Adam Kubík – 2 min., pozdní dohrání).
    55:32 Miloslav ČERMÁK - 3:0
     
    55:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je to o tři góly a pro Motor tato situace vypadá již velmi nadějně! Martin Heřman řídil celé přečíslení, když přihrával na vzdálenější tyč. Odtud střílel Pavel Pýcha, kterého ovšem Cikánek ještě vychytal. Z dorážky už si ale počínal úspěšně MILOSLAV ČERMÁK! Asistence: Pavel Pýcha, Martin Heřman.
     
    55:08
    Na ledové ploše opět není k vidění moc šancí, až po delší dobře se ke střele dostali Kladenští. Brendon Nash však neposlal příliš prudké nahození, a tak jej ze vzduchu stáhl ještě jeden z českobudějovických obránců.
     
    53:50
    Kladenští Rytíři se málem dostali do přečíslení tři na dva. David Gilbert se ale včas vrátil a možnou hostující šanci včas zneškodnil.
     
    52:46
    Z motoráckého trestu toho již moc nezbývá. Českobudějovičtí hokejisté se i přes menší obtíže nedostali pod kladenský tlak. Kotouč je u Cikánkovy svatyně.
     
    51:09
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Kutlák – 2 min., krosček).
     
    50:36
    Milan Dančišin nahodil kotouč na brankovišti, kde pak nastala větší skrumáž. Tu však přestáli hostující hokejisté bez inkasované branky. Záhy se ale opět vhazuje v kladenském pásmu.
     
    50:06
    Kladenští se určitě budou snažit o přiblížení se svému soupeři. Nyní se ale hra vrátí před Lukáše Cikánka, po jehož levici se bude vhazovat.
     
    48:36
    Na dnešní utkání si do Budvar arény našlo cestu přesně 6410 fanoušků. K vyprodání haly tedy schází pouhých jedenáct míst!
     
    48:36
    Síly na ledě se vyrovnaly. Uvidíme, kterému z týmu sedne větší prostor na ledě více.
     
    47:36
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Daniel Kružík – 2 min., držení).
     
    46:25
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Petr Kváča – 2 min., zdržování hry / padnutí na puk). Trest odpyká Lukáš Endál.
     
    46:25
    Brendon Nash vystřelil od modré čáry, a to vůbec ne špatně! Petr Kváča proti jeho pokusu ale předvedl dobrý zákrok betonem.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 31. Beránek (Pavlin), 42. Bradley (Šimánek), 56. Čermák (Pýcha, Heřman)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – Čermák, Heřman, Doktor – M. Novák, Gilbert, Endál – Šimánek, Bradley, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, Babka.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Nash, J. Říha, P. Hořava, Veber, Zelingr, Kehar, Svedlund – J. Strnad, Bláha, Kubík – Redlich, Hajný, Kružík – Vildumetz, Filip, Jelínek – Bláha, Zikmund, Vampola.

    Rozhodčí: Doležal, Kostourek – Rubáš, Tvrdík
    ocianews.com