Ath. Bilbao – Villarreal 0:3 (kon.) | Leganés – Barcelona 2:1 (kon.) | Sevilla – Real Madrid 3:0 (kon.)
Valencia – Celta Vigo 1:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
3:0 (3:0)
Real Madrid
Středa 26.09.2018, 22:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:12. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 15:12. (23:55:20)
     
    Je konec! Real Madrid nakonec nevyužil porážky Barcelony, díky které se mohl dostat na čelo tabulky. Dnešní utkání proti Seville totiž naprosto nezvládl, nakonec si z Andalusie odváží porážku 3:0. Nezaujatý fanoušek si ale rozhodně nemůže stěžovat, dnešní utkání nabídlo vše, co kvalitní fotbal potřebuje. Oba poločasy nám nabídly celou řadu vyložených šancí, ve kterých si mnohem lépe počínaly hráči Sevilly. Real výrazně zapnul až ve druhém dějství, kde se dokonce dočkal branky, tu ale hlavní sudí neuznal kvůli těsnému ofsajdu. Několikrát musel do akce také česká brankář Tomáš Vaclík, který výrazně podržel svůj celek.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Nakonec to Sevilla přeci jenom zkusila směrem dopředu, Navasova přihrávka sice našla Silvu, u něj byl včas důrazný Casemiro.
     
    90+3
    I tentokráte musel zakročit francouzský obránce, který odvrátil vzdušné nebezpečí. Sevilla si hlídá náskok, u míče se točí kompletní jedenáctka.
     
    90+2
    Sevilla se mohla dostat do gigantického přečíslení, které ale Sarabia naprosto zpackal. Naopak pochvalu si zaslouží Varane, jenž vzorně vystoupil.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Éver Banega, přichází Roque.
     
    89
    Vaclík chtěl zachytit míč do náruče, záhy se k němu dostal Ramos, který mohl ke vstřelené brance přijít jako slepý k houslím. Míč ale končí vedle brány.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Real se v posledních vteřinách pouze brání, Vaclík je blizoučko čistému kontu proti hvězdnému Realu Madrid!
     
    87
    Žlutou kartu dostává Mariano Díaz (Real Madrid CF).
     
    87
    Nyní hodně zariskoval Kjaer, kterému v obležení dvou protihráčů uskočil míč daleko od kopačky. Zkušený dánský obránce to nakonec zvládl na jedničku.
     
    86
    Vaclík nejprve naznačil odkop, posléze si počkal na pohyb Díaze, který neměl daleko k zachycení míče. Sevilla si ale vybojovala autové vhazování.
     
    85
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Guilherme Arana, přichází Nolito.
     
    84
    Vypadá to na další zdravotní problém. Domácí Arana zřejmě špatně dopadl na trávník, což mu mohlo přivodit něco bolestivého. Uvidíme, zda se bude střídat.
     
    83
    Už se zdálo, že se Sarabia dostane do dalšího přečíslení, jeho snahu nakonec zastavil praporek pomezního, který odhalil těsný ofsajd.
     
    82
    Z obrovské vzdálenosti to zkoušel Casemiro, jehož ránu dopravil ironický potlesk domácích příznivců. Střela vystoupala někam do desáté řady.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Real se snaží vrhnout všechny zbytky sil do útoku, což se pochopitelně promítá na akcích soupeře.
     
    80
    Tutová šance pro Sevillu! Po Ramosově střele podnikli domácí další rychlý kontr, Courtois vyrazil míč pouze před sebe, naběhnuvší Vázquez ale úplně přestřelil poloprázdnou bránu.

    David Suchý

    Branky: 17. André Silva, 21. André Silva, 39. Ben Yedder (F. Vázquez)

    Karty:   34. F. Vázquez (SEV), 74. Banega (SEV) – 27. Bale (REA), 65. Modrić (REA), 65. Kroos (REA), 87. Díaz (REA)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:12. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 15:12.
    Sevilla FC: Vaclík – Carriço, Kjaer, Sergi Gómez – Navas (C), Sarabia, Banega (90. Roque), F. Vázquez, Arana (85. Nolito) – André Silva, Ben Yedder (69. Promes).
    Náhradníci: Soriano – Nolito, Roque, Muriel, Gnagnon, Promes, Lasso.

    Real Madrid: Courtois – Nacho Fernández (59. L. Vázquez), Varane, Ramos (C), Marcelo – Kroos, Casemiro, Modrić (70. D. Ceballos) – Bale, Benzema (59. Díaz), Asensio.
    Náhradníci: Navas – Díaz, Vallejo, M. Llorente, D. Ceballos, Vinícius Júnior, L. Vázquez.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo
    bahis siteleri