Tábor – Mor. Budějovice 3:1 (kon.) | David Servis – Havlíčkův Brod 2:5 (kon.) | Pelhřimov – Písek 3:4 (po pr.)
Nový Jičín – Orlová 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 5:2 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 0:9 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
BK Havlíčkův Brod
Středa 26.09.2018, 18:00 • Hokejové centrum Pouzar • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Vrátka trestné lavice se otevírají také na druhé straně. Karel Schmidmayer (DAS) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    58:44
    Hosté se budou ještě v poslední minutě bránit ve čtyřech. Kryštof Kulhánek (HBR) je potrestán dvěma minutami za hrubost.
     
    58:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto. Hosté využili chybné rozehrávky Českých Budějovic a po důrazu na brankovišti se podruhé v utkání prosazuje MATĚJ BLINKA! Asistence: Luboš Voříšek, Ondřej Procházka.
     
    53:10
    Matěj Blinka zůstal úplně sám před bránou David Servisu, kam také dostal přihrávku. Střela ale havlíčkobrodskému útočníkovi nesedla podle jeho představ, a Tomáš Klestil kotouč vyrazil!
     
    49:16
    Domácí mají možnost ke snížení v přesilové hře. Jan Milfait (HBR) je potrestán dvěma minutami za podrážení.
     
    44:18
    Jiří Bárta (DAS) se teď hodně zlobil a rozhodčího zřejmě počastoval nějakým nevybíravým slůvkem. Okamžitě viděl osobní trest za nesportovní chování, a když se domácí forward znovu zlobil, byl vykázán rovnou do šaten.
     
    41:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    bruslaři přesilovou hru využívají a poprvé vedou o dvě branky! Miroslav Třetina přihrál na modrou čáru Martinu Nepokojovi, jehož ránu vyrazil domácí brankář jen na hůl LUBOŠE VOŘÍŠKA, jenž pohodlně dorazil puk do odkryté klece. Asistence: Martin Nepokoj, Miroslav Třetina.
     
    39:18
    Krátce před koncem druhé periody se domácí provinil faulem. Na trestnou lavici je vykázán Karel Schmidmayer (DAS).
     
    38:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    bruslaři se vrací do vedení! David Michálek přihrál na osu hřiště rozjetému JANU MILFAITOVI, který se protáhl mezi dvojicí beků a v úniku pokořil domácího brankáře po hbitém naznačení střelou mezi betony! Asistence: David Michálek, Kryštof Kulhánek.
     
    25:58
    Havlíčkův Brod si může vzít své vedení zpět v přesilové hře. Na trestnou lavici usedá Michal Michal (DAS).
     
    24:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ani domácí si ale vedení příliš dlouho neužili. Pouhé dvě minuty stačily Havlíčkovu Brodu k vyrovnání, střelu Miroslava Třetiny tečoval mimo brankářův dosah MATĚJ BLINKA! Asistence: Miroslav Třetina, Jiří Kopic.
     
    22:46
    David Servis právě vstřelil branku!
    Domácí otáčí stav utkání a dostávají se do vedení! Velezkušený TOMÁŠ VAK vyučoval, individuálně prošel až před bránu, svoji akci navíc dotáhl až do gólového konce! Asistence: Jan Kříž.
     
    14:40
    Sudí viděl další nedovolená zákrok Havlíčkova Brodu, Matěj Blinka (HBR) je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl.
     
    10:47
    Ondřej Procházka (HBR) znovu míří na trestnou lavici, tentokrát za hákování. Havlíčkův Brod je v první třetině potřetí vyloučen.
     
    06:16
    Havlíčkův Brod jde znovu do čtyř. Ondřej Procházka (HBR) si za vlastní bránou pomohl faulem a je vyloučen za držení.
     
    03:57
    David Servis právě vstřelil branku!
    Šestnáct sekund stačilo hostům k využití přesilové hry! Roman Šulčík přihrál před brankoviště JIŘÍMU BÁRTOVI, jenž v pádu dokázal nasměřovat puk za brankářova záda! Asistence: Roman Šulčík, Tomáš Vak.
     
    03:41
    David Servis se ubránil, nyní si sám zkusí hru v početní převaze. Tomáš Ludvík (HBR) vysekl soupeři hůl z rukou, za což putuje na trestnou lavici.
     
    01:31
    Bruslaři navíc získávají výhodu přesilové hry. Jiří Kubeš (DAS) si při bránění pomohl hákováním, za což je potrestán dvěma minutami.
     
    00:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se brzy ujímají vedení! Zmatku před brankovištěm Českých Budějovic využil KRYŠTOF KULHÁNEK, který dorazil puk do sítě po přihrávce Miroslava Třetiny! Asistence: Miroslav Třetina, David Michálek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Jiří Bárta (Šulčík, Vak), 23. Vak (J. Kříž) – 1. Kulhánek (Třetina, Michálek), 25. Blinka (Třetina, Kopic), 39. Milfait (Michálek, Kulhánek), 42. Voříšek (Nepokoj, Třetina), 59. Blinka (Voříšek, Procházka)


    HC David Servis Č. Budějovice: Klestil (Němec) – Michal, Kubeš, Macháček, Grauer, J. Kříž, Radoš, Škopek, L. Kříž – Schmidmayer, Rolínek, Jan Bárta, Šulčík (C), Hřebejk, Ferebauer (A), Káník, Kronus, Vak (A), Jiří Bárta, Sumerauer
    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Nepokoj, Semrád, Kulhánek, Vala, Kopic, Šmíd, M. Kříž – Michálek, Milfait (A), Beneš – Holenda, Třetina (C), Přidal – Blinka, Voříšek (A), Procházka – Kuchta, Kozlík, Chlubna – Ludvík

    Rozhodčí: Michal Jílek – Josef Zimmermann, Pavel Sedláček
    thejrc.org