Havlíčkův Brod – Pardubice 1:6 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 12:1 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:3 (kon.)
HK MD Šumperk – Vsetín 3:4 (kon.) | Technika Brno – Warriors Brno 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Tábor 3:5 (kon.)
Chomutov – Kobra 8:3 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Havířov – Zlín 1:2 (1:2 po s.n.)
Č. Budějovice – Liberec 2:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 2:5 (kon.) | K. Vary – PZ Kladno 6:3 (kon.)
Slavia – Třemošná 7:3 (kon.) | Přerov – Olomouc 5:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:6 (0:4, 1:1, 0:1 - N 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 27.09.2018, 15:45 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    V základní hrací době dominovali hosté, nadstavba se všem hraje od nuly a může dopadnout jakkoliv. To dnes potvrdili dorostenci Havlíčkova Brodu, kteří se prosadili v prodloužení, a do tabulky si tak připíší alespoň jeden bod. (17:55:18)
     
    Konec zápasu.
     
    64:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí po debaklu v základní hrací době berou alespoň bonusový bod z nadstavby! Max Kutlvašr vyslal do úniku ADAMA RAUŠE, jenž překonal hostujícího brankáře bekhendovým blafákem! Asistence: Max Kutlvašr.
     
    63:28
    Role se otočily oproti začátku prodloužení. Puk mají ve své moci dorostenci Pardubic, bruslí s nim ale převážně ve svém pásmu a snaží se najít cestu před bránu Daniela Krále.
     
    62:48
    František Formánek procedil puk mezi Královy betony, havlíčkobrodský brankář se ale otočil tak, aby puk z jeho výstroje vyklouzl mimo tři tyče.
     
    62:09
    Vladislav Juřica spěchal za volným kotoučem v pásmu Pardubic, k tomu měl ale blíž Adam Ševčík, který vyjel daleko z brány, aby mohl rozehrát.
     
    61:22
    Na kotouči se drží domácí, ti s ním ale kombinují ve středním nebo vlastním pásmu, za útočnou modrou čáru se nedokázali dostat.
     
    60:33
    František Formánek odebral ve středním pásmu kotouč Ondřeji Besmákovi, najel s ním do útočného pásma, zakončit ale nedokázal.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Dynamo přidalo v poslední třetině ještě jednu branku a do tabulky si připíše tři body za jednoznačné vítězství. Teď bude prodloužením pokračovat nadstavba o čtvrtý bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Domácí se v útočném pásmu neudrželi a na druhou stranu vystartoval Adam Paleček. Najel si do pravého kruhu, odkud ale Daniela Krále nepokořil.
     
    58:39
    Jan Matuška zachytil špatnou rozehrávku Jana Kuchty a bruslí si chtěl puk přikopnout před brankoviště, tam se ale stačil vrátit havlíčkobrodský obránce a svoji chybu napravil.
     
    57:02
    Filip Dymák zachytil hostující rozehrávku na pravém kruhu, navedl si kotouč na osu hřiště a z úrovně vrcholku kruhů vypálil, Adam Ševčík měl s jeho zápěstním pokusem menší problémy.
     
    55:48
    Na puku se drží ve vlastní třetině hokejisté Pardubic, kterým se ale nedaří rozehrát do středního pásma. Bruslaři napadají vysoko a soupeřovy přihrávky zachytávají ještě před modrou čarou.
     
    54:51
    Daniel Král vychytal soupeřův bekhendový pokus z blízkosti brankoviště a na opačnou stranu hřiště se vydal Tadeáš Holenda. Jeho střelu přes obránce chytil Adam Ševčík do lapačky.
     
    53:17
    Dynamo opět přečíslilo svého soupeře a František Formánek předložil pas Matěji Klozovi před prázdnou bránu. Ten puk do sítě sice dostal, jenže bruslí, a gól tak nemůže být uznán.
     
    52:56
    Bruslaři se dostali do šance. Matěj Kozlík obdržel přihrávku před brankoviště, kde na něj zívala odkrytý vršek brány, ten ale domácí útočník přestřelil.
     
    52:17
    Hra maličko ztratila tempo. Teď se ve středním pásmu otevřel prostor před Vladislavem Juřicou, jeho nahození od modré čáry ovšem Adam Ševčík chytil a okamžitě rozehrál.
    Marken.cz

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 35. Kozlík (Dymák), 65. Rauš (Kutlvašr) – 2. Herčík (Novotný, Kloz), 12. Matuška (Novotný, Nekvinda), 16. Kloz (Formánek, Novotný), 18. Formánek (Herčík, Kloz), 34. Formánek (Herčík, Koudelka), 42. Kloz (Herčík, Vojtěch)


    BK Havlíčkův Brod: Král (Kukeně) – Dvořák, Besmák, Kuchta, Jiráček, Kutlvašr, Doležal – Dymák, Juřica (A), Matoušů, Rauš (C), Janko, Holenda, Beneš, T. Krejčí, Kozlík, D. Krejčí, Prášek
    HC Dynamo Pardubice: Ševčík (Škorpík) – Vojtěch, Vašíček, Kubíček, Chabada, Hebek, Červenka – Paleček (A), Koudelka, Herčík, Formánek, Nekvinda, Kloz (C), Burda, Novotný, Matuška, Půlpán, Štetka

    Rozhodčí: Filip Vrba – Radek Husák, Jiří Nechvátal
    thejrc.org