Mladá Boleslav – Sparta 3:1 (kon.) | Chomutov – Plzeň 2:9 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:0 (kon.)
Zlín – Liberec 2:7 (kon.) | K. Vary – Litvínov 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Třinec 2:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:9 (1:3, 0:2, 1:4)
HC Škoda Plzeň
Pátek 28.09.2018, 15:30 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Krásný den všem fanouškům extraligového hokeje! Sváteční páté kolo nabídne také duel posledního Chomutova, který bude chtít konečně bodovat. Na domácím ledě vyzve Plzeň, která je aktuálně přesně ve středu ligové tabulky. V ROCKNET ARÉNĚ se začíná v 15:30.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (14.)

    Chomutovské mužstvo nezachytilo start soutěže a po čtyřech prohrách bez zisku jediného bodu se krčí na posledním místě ligové tabulky. Piráti postupně padli s Kometou Brno (2:4), Hradcem Králové (2:3), Libercem (1:3) a naposledy v derby s Litvínovem (1:4). Piráti inkasovali nejvíce branek (14) a společně s Pardubicemi a Mladou Boleslaví vstřelil nejméně branek (6).

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Vladimír Růžička – 4 zápasy, 3 body (0+3)
    Pavel Klhůfek – 4 zápasy, 2 body (2+0)
    Ronald Knot – 4 zápasy, 2 body (1+1)
     
    HC ŠKODA PLZEŇ (7.)

    Plzeňská Škodovka vletěla do nového ročníku extraligy fantastickou výhrou nad silným Libercem (4:0). Následovala smolná prohra na ledě brněnské Komety (2:3) a ztráta dvou bodů na Spartě (2:3 pp). Naposledy západočeský celek vyhrál za dva body ve Vítkovicích (2:1 pp). Očekávaným tahounem celku je reprezentační útočník Milan Gulaš, střelecky se náramně daří
    Denisu Kindlovi.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Milan Gulaš – 4 zápasy, 5 bodů (1+4)
    Denis Kindl – 4 zápasy, 4 body (3+1)
    Vojtěch Němec – 4 zápasy, 4 body (2+2)
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Stezka (Tadeáš Dvořák) – Valach, Jank, Knot, Štich, Trefný, Dietz, Blaha – Skokan, V. Růžička, Sklenář – Vantuch, Huml, Tomica – J. Havel, Klhůfek, Koblasa – J. Stránský, Šťovíček, A. Dlouhý.

    HC Škoda Plzeň: Frodl (Milčakov) – Čerešňák, J. Kindl, L. Kaňák, Allen, Vráblík, Pulpán, Jones – Gulaš, Nedorost, Indrák – Kantner, Kratěna, Stach – V. Němec, Kracík, D. Kindl – Eberle, Kodýtek, Straka.

    Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Gerát, Hynek.
    Dominik Frodl má úspěšnost zákroků přes 94 %.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky jsou na ledové ploše ROCKNET ARÉNY a utkání pátého kola za pár chvilek začne. Přejeme příjemnou podívanou!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se hned dostali do útoku a po necelých třiceti sekundách se dostávají do jednobrankového vedení! Nejdříve Skokan střílel z levého kruhu do brankáře. Následně se dostal kotouč na pravý kruh k VLADIMÍRU RUŽIČKOVI, jenž svižnou střelou propálil bezmocně natahujícího se Frodla. Asistence: Jakub Sklenář.
    00:29 Vladimír RŮŽIČKA - 1:0
     
    01:20
    Škodovka se následně dostávala do útoku, ale na pravé straně se do zakončení nedostala. Domácí hráči puk zablokovali u mantinelu, Plzeň v aktivitě pokračuje.
     
    01:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hned je srovnáno, hned první střela Plzně končí v síti! VOJTĚCH NĚMEC dostal přihrávku zpoza branky a na přední tyčce do něj lehce plácnul. Ten i přesto skončil za zády chomutovského brankáře, hrajeme od začátku! Asistence: Jaroslav Kracík a Lukáš Pulpán.
    01:46 Vojtěch NĚMEC - 1:1
     
    02:48
    Od modré čáry následně nahazoval Juraj Valach, jenž před Frodlem viděl osamoceného Pavla Klhůfka. Tomu se ale nahazovaný kotouč nakonec tečovat nepovedlo.
     
    03:46
    Pokračovalo se akcemi obou celků. Piráti ani Plzeň ovšem nerozehráli ideálně, přihrávka hostujícího celku dokonce skončila na icingu, a tak se bude pokračovat po levici Frodla.
     
    04:48
    Lukáš Vantuch napadal rozehrávku hostujícího celku hodně nešikovně a po podražení inkasuje dvouminutový trest. Škodovka má tak šanci otočit duel gólem v přesilovce.
     
    04:57
    Domácí se ovšem hned dostali v oslabení do protiakce a Vladimír Růžička zakončoval před brankou na zadní tyčku. Branku Dominika Frodla ale nakonec těsně minul!
     
    05:40
    Západočeši se následně dostali do aktivní kombinace, která ale zakončena nebyla. Jakub Sklenář zachytil kotouč a podél mantinelu jej vyhodil za branku Frodla.
     
    06:30
    Obrovské zmatky v brankovišti Aleše Stezky poté, co na jeho branku byl vyslán kotouč od modré čáry. Neposedná guma se v brankovišti motala, ale v síti nakonec neskončila.
     
    06:48
    Domácí v plném počtu.
     
    07:26
    Přesilovku si zahrají také domácí. Peter Čerešňák podrazil jednoho z domácích hráčů za brankou a po komerční přestávce si výhodnou hru vyzkouší také domácí.
     
    07:40
    V úvodní kombinaci to od modré čáry zkoušel obránce Ronald Knot. Jeho dělovku ale Frodl viděl a zachytil. Plzeňští následně kotouč poslali mimo obranou třetinu.
     
    08:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A pár sekund na to se prosadili v oslabení! PETR STRAKA se dostal na pravé straně ke kotouči a svižným zakončením na přední tyčku dává vedoucí branku plzeňského celku v oslabení. Bez asistence.
    08:16 Petr STRAKA - 1:2
     
    08:49
    Přesilovka domácího celku nicméně pokračuje a Stanislav Dietz se na modré čáře dostal ke střeleckému pokusu. Tvrdá rána pod víko byla ale Frodlem vyražena.
     
    09:26
    Hosté v plném počtu.
     
    09:51
    Vojtěch Němec se následně dostával podél levého mantinelu do pásma, kde se mu ale nakonec nic nepovedlo vymyslet. Píská se ofsajd a pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    10:44
    Milan Gulaš kroužil v pásmu a nepovedlo se mu najít spoluhráče či vystřelit. Kotouč se po pár sekundách dostal na hokejku Indráka, jenž byl volný před brankou. Zakončit se mu ovšem nepovedlo.
     
    10:44
    Následně byl před vhazováním podruhé v duelu potrestán Lukáš Vantuch. Dvě minuty dostává kvůli špatnému postavení na buly.
     
    11:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Lukáš Blaha mohl vyvézt kotouč, ale dělal kličky a zbytečně si přitížil. Následně spadl a kotouč se dostal na VOJTĚCHA NĚMCE, jenž se dostal před Stezku, kterého efektivní kličkou překonal podruhé v duelu! Asistence: Lukáš Kaňák.
    11:37 Vojtěch NĚMEC - 1:3
     
    12:34
    Petr Koblasa se podél pravého mantinelu dostalo až za branku, odkud přihrával mezi kruhy na volného Dávida Skokana. Ten svižnou střelou ale Frodla nepropálil!
     
    13:39
    A další přesilovka Škodovky. Pronikající Denis Kindl byl lehce zahákován a Vladimír Růžička jde za tento zákrok na dvě minuty. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    14:20
    Škodovce se zatím ve třetí přesilové hře nedaří. Domácímu celku se již povedlo dvakrát vyhodit a jednou domácí stihli také vystřídat.
     
    14:38
    Vojtěch Němec měl na hokejce hattrick. Střílel do odkryté části branky, ale Aleš Stezka se rychle přesunul a zmenšil střelecký úhel. Hostující útočník nakonec napálil břevno!
     
    15:40
    Domácí v plném počtu.
     
    15:49
    Denis Kindl se následně před brankou dostal do bekhendu a zakončoval po ledě. Aleš Stezka se rychle přesunul a betonem kotouč vytěsnil mimo branku, velká šance!
     
    17:01
    Ivan Huml se nyní pokoušel dostat do útoku, zapomněl ale na spoluhráče, jenž se z pásma vracel. Píská se ofsajd a pokračovat se bude vhazováním ve střední třetině.
     
    17:59
    Petr Koblasa bojoval ve střední třetině a nakonec si vybojoval faul. Conor Allen si počínal nedovoleně a dostává dvě minuty za hrubost. Šance na snížení pro domácí celek.
     
    18:13
    Do první střelecké pozice se dostal mezi kruhy bek Stanislav Dietz. Ten zamíchal s kotoučem a nakonec vystřelil. Dominik Frodl ovšem kotouč viděl a ukryl jej v lapačce.
     
    18:42
    Jedovatou střelu z pravého kruhu vyslal Vladimír Růžička. Jeho rána se ale ani přes clonu jednoho z chomutovských hráčů neujala. Kotouč skončil za brankou a Plzeň vyhodila.
     
    19:59
    Hosté v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je u konce. Piráti se dostali do vedení již v první minutě, kdy se prosadil Vladimír Růžička. To bylo ale od domácích vše. Minutu na to srovnal Vojtěch Němec a před polovinou třetinu otočil v oslabení Petr Straka. Škodovce se následně povedlo vstřelit ještě jednu branku, po chybě domácího celku se v přesilovce prosadil opět Vojtěch Němec.

    Střely na branku: 10:9
    Druhá třetina začne přibližně v 16:21.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Milan Gulaš dostával přihrávkou do jízdy, ale kotouč se mu nepovedlo zachytit. Zpoza branky pak nic nevymyslel a pískal se ofsajd hostujícího celku.
     
    21:46
    Jan Havel se individuálně dostal před branku, kde byl zahákován. Lukáš Pulpán putuje na trestnou lavici a domácí celek má šanci na snížení v přesilové hře.
     
    22:19
    Pěknou přihrávkou od mantinelu našel Vladimír Růžička volného Sklenáře mezi kruhy. Ten zakončoval ke vzdálenější tyčce, ale Frodl skvěle zakročil hokejkou!
     
    23:17
    Následně dostal přihrávku mezi kruhy Dávid Skokan, jenž kotouč pouze prodloužil. Mířil k pravé tyčce, ale branku Škodovky nakonec jen těsně minul.
     
    23:42
    V závěru přesilové hry to z pravé strany zkoušel obránce Jakub Trefný, kterému se ale druhý úspěch Chomutova přidat nepovedlo. Frodl srazil kotouč do ochranné sítě.
     
    23:46
    Hosté v plném počtu.
     
    24:35
    Bohumil Jank v obranné třetině následně nedovoleně atakoval jednoho z hostů a inkasuje dvě minuty za držení. Hostující celek si tak zahraje přesilovku.
     
    25:00
    Západočeši kombinovali, ale v úvodním tlaku nic nevymysleli. Pirátům se povedlo vyhodit a hra pokračuje ze střední třetiny.
     
    26:00
    Ani v další minutě se hosté nedostali do zakončení a Pirátům se povedlo dvakrát vyhodit. Lukáš Vantuch navíc dobře forčekoval a zdržel nějaké sekundy pro domácí celek.
     
    26:35
    Domácí v plném počtu.
     
    27:22
    Následně se Lukáš Vantuch dostal o volnému kotouči před brankou Plzně. Domácí hráč následně zápěstím zakončoval, ale branku Dominika Frodla nakonec minul.
     
    28:57
    Martin Šťovíček následně aktivně napadal a vybojoval domácímu celku další přesilovku. Za podražení putuje za katr hostující obránce Nick Jones.
     
    30:04
    Piráti dlouho kombinovali, ale ke střeleckému pokusu se nakonec nedostali. Vladimír Růžička následně za brankou ztratil kotouč a jeden z hostů jej vyhodil na střídačku Plzně.
     
    30:24
    Následně vyslal od pravého mantinelu dělovku po ledě Ivan Huml. Rána to byla slušná, ale kotouč i tak nakonec skončil jen vedle branky.
     
    30:57
    Hosté v plném počtu.
     
    32:04
    Jan Stránský následně unikal po levé straně a po zaseknutí přihrával na zadní tyčku, kde byl osamocený Jakub Sklenář. Tomu se ale v rychlosti zakončit nepovedlo, od bruslí se puk odrazil za branku.
     
    32:38
    Plzeňská kombinace byla následně zakončena střeleckým pokusem, který skončil na břevně. Petr Straka se mohl prosadit podruhé v duelu, ale kotouč v síti neskončil.
     
    33:27
    Aktivita Škodovky pokračovala, ale gólem neskončila. Po icingu domácího celku se bude vhazovat po pravici Aleše Stezky, hosté stále vedou o dvě branky.
     
    33:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní se ale hosté již prosazují a dostávají se do již tříbrankového vedení! ONDŘEJ KRATĚNA byl na konci pohledné kombinace, z mezikruží se mu i se štěstím povedlo prostřelit Aleše Stezku. Asistence: David Stach.
    33:55 Ondřej KRATĚNA - 1:4
     
    34:49
    Produktivní Denis Kindl se nyní dostal do útoku a z pravého kruhu tvrdě zakončoval. Stezkovi sice kotouč vypadl, ale nikdo z Plzeňských k dorážce nedostal.
     
    35:49
    Martin Šťovíček se následně pokoušel podél pravého mantinelu zaútočit, ale všemu předcházela přihrávka rukou od Jakuba Trefného. Ve střední třetině se bude pokračovat po komerční přestávce.
     
    Dnešní utkání sleduje 3 406 diváků.
     
    36:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté dnes vytěží z minima maximum, což se potvrdilo i nyní! Milan Gulaš pálil z mezikruží, ale Stezka tento pokus vyrazil. Zpoza branky to tak zkusil MIROSLAV INDRÁK a jeho pokus nakonec skončil šťastně v brance! Asistence: Milan Gulaš.
    36:22 Miroslav INDRÁK - 1:5
     
    37:19
    Pokračovalo se individuální akcí Jaroslava Kracíka, jenž se dostal před branku a u pravé tyčky zakončoval bekhendem. Tento pokus si ale Aleš Stezka pohlídal a hru přerušil.
     
    37:50
    Na druhé straně byl přihrávkou od mantinelu nalezen najíždějící Bohumil Jank. Ten u pravé tyčky zakončoval, ale branku se mu svým pokusem trefit nepovedlo.
     
    38:13
    Plzeňských bylo následně šest na ledě a domácí celek si zahraje početní výhodu. Trest za střídačku Škodovky odpyká útočník Vojtěch Němec.
     
    38:43
    Piráti se po půlminutě dostali ke střeleckému pokusu. David Štich tvrdě zakončoval od modré čáry, ale správně postaveného Frodla v brance se mu překonat nepovedlo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Domácí celek sice vstoupil aktivně i do druhé periody, ale nevymyslel nic nebezpečného. Plzeň tak následně přidala další dvě branky a před třetí třetinou má čtyřbrankové vedení. Gólově se prosadili Ondřej Kratěna a Miroslav Indrák.

    Střely na branku: 13:15
    Třetí třetina začne přibližně v 17:14.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se dostala na startu periody do útoku a celkem snadno se raduje ze šesté vstřelené branky! PETR STRAKA dostal nabito na pravý kruh a jeho pokus z první skončil za zády Aleše Stezky, jenž dnes dochytal. Asistence: Jakub Kindl a Petr Kodýtek.
    40:45 Petr STRAKA - 1:6
     
    40:45
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Aleš Stezka, přichází Tadeáš Dvořák.
     
    41:17
    Domácí celek se dostal do útoku a Marek Tomica v brankovišti zakončoval. Dominik Frodl ovšem dokázal kotouč udržet před brankovou čárou! Bylo to ovšem s faulem.
     
    41:17
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Matyáš Kantner – 2 min., krosček).
     
    42:16
    Juraj Valach vyslal na branku Frodla střílenou přihrávku do modré čáry, Frodla se mu ovšem nepovedlo překvapit. Plzeňská jednička kotouč vyrazila betony.
     
    43:18
    Hosté v plném počtu.
     
    44:28
    Jan Stránský posílal zpoza branky nebezpečný pokus do brankoviště, kde se pokoušel zakončit Ivan Huml. Jako první byl ovšem u kotouče Dominik Frodl, domácí se do zakončení nedostali.
     
    44:44
    Následně si ve střední třetině nedovoleně počínal Dávid Skokan, jenž putuje za hákování na lavici hanby.
     
    45:36
    Piráti se v oslabení dostali po levé straně do zakončení, ale střela Jakuba Sklenáře z levého kruhu se neujala. Puk skončil nad brankou a k puku se dostává Škodovka.
     
    46:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté v přesilovce nebyli téměř ani v pásmu, a tak jim branku nabídl chomutovský brankář Tadeáš Dvořák. Tomu se při rozehře zamotal kotouč mezi betony a VOJTĚCH NĚMEC díky tomu dává hattrick! Asistence: Jaroslav Kracík a Milan Gulaš.
    46:23 Vojtěch NĚMEC - 1:7
     
    47:35
    Domácí celek se dostal do tlaku v brankovišti. Dominik Frodl nevěděl, kde má kotouč. David Štich mohl z mezikruží snížit, ale branku trestuhodně ani netrefil.
     
    48:14
    Po nepřesné kombinaci hostujícího celku se píská icing a vhazovat se bude po levici Dominika Frodla. Ten dnes chytá příkladně, ačkoliv moc práce úplně neměl.
     
    48:58
    Nahození ze střední třetiny raději Tadeáš Dvořák ukryl v lapačce, a tak bude hra pokračovat vhazováním po jeho levici. Utkání se už jen dohrává.
     
    50:38
    Hra je neuspořádaná a ani jeden tým už nemá motivaci hnát se kupředu. Nyní Piráti vyhodili na icing a hra bude pokračovat po pravici Tadeáše Dvořáka.
     
    51:02
    Následně se šikovně do úniku dostal hostující Milan Gulaš. Produktivní plzeňský útočník šel do bekhendu, ale pokusem mezi betony se mu nepovedlo přidat osmou branku.
     
    52:04
    Následně se Škodováci směrem dopředu nedomluvili a jejich akce skončila na icingu. Hra tak bude pokračovat po pravici Dominika Frodla, třetí třetina už moc nebaví.
     
    52:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A další hřebíček do chomutovské rakve, to je pořádný debakl. Nick Jones nahazoval na branku Dvořáka, těsně před chomutovským gólmanem tečoval VOJTĚCH NĚMEC, jenž zažívá obrovský zápas. Asistence: Nick Jones a David Stach.
    52:20 Vojtěch NĚMEC - 1:8
     
    53:43
    Plzeň pokračovala v aktivní kombinaci, kterou přerušila až vysoká hůl jednoho z hráčů Škodovky. Po poslední komerční přestávce duelu se bude pokračovat vhazováním.
     
    53:43
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Tadeáš Dvořák, přichází Aleš Stezka.
     
    55:23
    Kombinace domácího celku v útočné třetině byla zakončena pokusem od modré čáry. Ronald Knot tvrdě pálil, ale Frodlovi nikdo nestínil a puk skončil na jeho prsou.
     
    55:42
    Ještě jedna přesilovka pro Plzeň. Marek Tomica dohrál jednoho z hostů a inkasuje trest za vražení na hrazení. Mimo dvou minut dostává i osobní trest.
     
    55:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A další celkem jednoduchý gól pro plzeňskou Škodovku! Střela od modré čáry se odrazila i se štěstím k JAROSLAVU KRACÍKOVI, kterému se zblízka povedlo vstřelit již devátou branku svého celku. Asistence: Lukáš Kaňák a Vojtěch Němec.
    55:59 Jaroslav KRACÍK - 1:9
     
    57:27
    Lukáš Pulpán následně připravil kotouč na pravou stranu, kde byl Jan Eberle. Jeho střela z úhlu ovšem skončila jen na připraveném Stezkovi.
     
    57:37
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Nick Jones – 2 min., hákování).
     
    57:49
    Z vrcholku levého kruhu to zkoušel Juraj Valach. Zakončoval na zadní tyčku, ale připraveného Frodla nakonec neprostřelil. Puk skončil na zadním mantinelu.
     
    58:57
    Kombinace domácích pokračovala a Stanislav Dietz to zkoušel od modré čáry. Ani dělovka píseckého rodáka ale v brance neskončila, Frodl předvedl další pohodový zákrok.
     
    59:37
    Hosté v plném počtu.
     
    59:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se po konci přesilovky prosazují, ale jde jen o nic neřešící branku. BOHUMIL JANK se na modré čáře opřel do kotouče a o břevno se mu povedlo vstřelit první branku v pirátském dresu. Pohledná branka. Asistence: Dávid Skokan a Petr Koblasa.
    59:40 Bohumil JANK - 2:9
     
    Konec zápasu.
     
    Duel pátého kola Tipsport extraligy končí obrovskou výhrou plzeňské Škodovky. Ta dnes byla lepším celkem a dala hned devět branek. Vojtěch Němec dal čtyři branky a stal se hvězdou utkání a dost možná i celého kola. Mimo něj se prosadil dvakrát Petr Straka, na kanonádě se podílel také Ondřej Kratěna, Jaroslav Kracík či Miroslav Indrák. Za domácí dávali branky Vladimír Růžička a Bohumil Jank.

    Střely na branku: 27:24
    Nejlepší hráči utkání: Jakub Sklenář (0+0) – Vojtěch Němec (4+1)
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy u extraligy zase na počtěnou! (17:57:12)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. V. Růžička (Sklenář), 60. Jank (Skokan, Koblasa) – 2. V. Němec (Kracík, Pulpán), 9. Straka, 12. V. Němec (L. Kaňák), 34. Kratěna (Stach), 37. Indrák (Gulaš), 41. Straka (J. Kindl, Kodýtek), 47. V. Němec (Kracík, Gulaš), 53. V. Němec (Jones, Stach), 56. Kracík (L. Kaňák, V. Němec)


    Piráti Chomutov: Stezka (41.-54. Tadeáš Dvořák) – Valach, Jank, Knot, Štich, Trefný, Dietz, Blaha – Skokan, V. Růžička, Sklenář – Vantuch, Huml, Tomica – J. Havel, Klhůfek, Koblasa – J. Stránský, Šťovíček, A. Dlouhý.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Milčakov) – Čerešňák, J. Kindl, L. Kaňák, Allen, Vráblík, Pulpán, Jones – Gulaš, Nedorost, Indrák – Kantner, Kratěna, Stach – V. Němec, Kracík, D. Kindl – Eberle, Kodýtek, Straka.

    Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Gerát, Hynek

    Diváci: 3 406
    thejrc.org