Mladá Boleslav – Sparta 3:1 (kon.) | Chomutov – Plzeň 2:9 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:0 (kon.)
Zlín – Liberec 2:7 (kon.) | K. Vary – Litvínov 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Třinec 2:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:9 (1:3, 0:2, 1:4)
HC Škoda Plzeň
Pátek 28.09.2018, 15:30 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Bohumil JANK - 2:9
     
    59:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se po konci přesilovky prosazují, ale jde jen o nic neřešící branku. BOHUMIL JANK se na modré čáře opřel do kotouče a o břevno se mu povedlo vstřelit první branku v pirátském dresu. Pohledná branka. Asistence: Dávid Skokan a Petr Koblasa.
     
    57:37
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Nick Jones – 2 min., hákování).
    55:59 Jaroslav KRACÍK - 1:9
     
    55:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A další celkem jednoduchý gól pro plzeňskou Škodovku! Střela od modré čáry se odrazila i se štěstím k JAROSLAVU KRACÍKOVI, kterému se zblízka povedlo vstřelit již devátou branku svého celku. Asistence: Lukáš Kaňák a Vojtěch Němec.
     
    55:42
    Ještě jedna přesilovka pro Plzeň. Marek Tomica dohrál jednoho z hostů a inkasuje trest za vražení na hrazení. Mimo dvou minut dostává i osobní trest.
     
    53:43
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Tadeáš Dvořák, přichází Aleš Stezka.
    52:20 Vojtěch NĚMEC - 1:8
     
    52:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A další hřebíček do chomutovské rakve, to je pořádný debakl. Nick Jones nahazoval na branku Dvořáka, těsně před chomutovským gólmanem tečoval VOJTĚCH NĚMEC, jenž zažívá obrovský zápas. Asistence: Nick Jones a David Stach.
     
    51:02
    Následně se šikovně do úniku dostal hostující Milan Gulaš. Produktivní plzeňský útočník šel do bekhendu, ale pokusem mezi betony se mu nepovedlo přidat osmou branku.
     
    47:35
    Domácí celek se dostal do tlaku v brankovišti. Dominik Frodl nevěděl, kde má kotouč. David Štich mohl z mezikruží snížit, ale branku trestuhodně ani netrefil.
    46:23 Vojtěch NĚMEC - 1:7
     
    46:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté v přesilovce nebyli téměř ani v pásmu, a tak jim branku nabídl chomutovský brankář Tadeáš Dvořák. Tomu se při rozehře zamotal kotouč mezi betony a VOJTĚCH NĚMEC díky tomu dává hattrick! Asistence: Jaroslav Kracík a Milan Gulaš.
     
    44:44
    Následně si ve střední třetině nedovoleně počínal Dávid Skokan, jenž putuje za hákování na lavici hanby.
     
    41:17
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Matyáš Kantner – 2 min., krosček).
     
    41:17
    Domácí celek se dostal do útoku a Marek Tomica v brankovišti zakončoval. Dominik Frodl ovšem dokázal kotouč udržet před brankovou čárou! Bylo to ovšem s faulem.
     
    40:45
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Aleš Stezka, přichází Tadeáš Dvořák.
    40:45 Petr STRAKA - 1:6
     
    40:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se dostala na startu periody do útoku a celkem snadno se raduje ze šesté vstřelené branky! PETR STRAKA dostal nabito na pravý kruh a jeho pokus z první skončil za zády Aleše Stezky, jenž dnes dochytal. Asistence: Jakub Kindl a Petr Kodýtek.
     
    38:13
    Plzeňských bylo následně šest na ledě a domácí celek si zahraje početní výhodu. Trest za střídačku Škodovky odpyká útočník Vojtěch Němec.
    36:22 Miroslav INDRÁK - 1:5
     
    36:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté dnes vytěží z minima maximum, což se potvrdilo i nyní! Milan Gulaš pálil z mezikruží, ale Stezka tento pokus vyrazil. Zpoza branky to tak zkusil MIROSLAV INDRÁK a jeho pokus nakonec skončil šťastně v brance! Asistence: Milan Gulaš.
    33:55 Ondřej KRATĚNA - 1:4
     
    33:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní se ale hosté již prosazují a dostávají se do již tříbrankového vedení! ONDŘEJ KRATĚNA byl na konci pohledné kombinace, z mezikruží se mu i se štěstím povedlo prostřelit Aleše Stezku. Asistence: David Stach.
     
    28:57
    Martin Šťovíček následně aktivně napadal a vybojoval domácímu celku další přesilovku. Za podražení putuje za katr hostující obránce Nick Jones.
     
    24:35
    Bohumil Jank v obranné třetině následně nedovoleně atakoval jednoho z hostů a inkasuje dvě minuty za držení. Hostující celek si tak zahraje přesilovku.
     
    22:19
    Pěknou přihrávkou od mantinelu našel Vladimír Růžička volného Sklenáře mezi kruhy. Ten zakončoval ke vzdálenější tyčce, ale Frodl skvěle zakročil hokejkou!
     
    21:46
    Jan Havel se individuálně dostal před branku, kde byl zahákován. Lukáš Pulpán putuje na trestnou lavici a domácí celek má šanci na snížení v přesilové hře.
     
    17:59
    Petr Koblasa bojoval ve střední třetině a nakonec si vybojoval faul. Conor Allen si počínal nedovoleně a dostává dvě minuty za hrubost. Šance na snížení pro domácí celek.
     
    15:49
    Denis Kindl se následně před brankou dostal do bekhendu a zakončoval po ledě. Aleš Stezka se rychle přesunul a betonem kotouč vytěsnil mimo branku, velká šance!
     
    14:38
    Vojtěch Němec měl na hokejce hattrick. Střílel do odkryté části branky, ale Aleš Stezka se rychle přesunul a zmenšil střelecký úhel. Hostující útočník nakonec napálil břevno!
     
    13:39
    A další přesilovka Škodovky. Pronikající Denis Kindl byl lehce zahákován a Vladimír Růžička jde za tento zákrok na dvě minuty. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    12:34
    Petr Koblasa se podél pravého mantinelu dostalo až za branku, odkud přihrával mezi kruhy na volného Dávida Skokana. Ten svižnou střelou ale Frodla nepropálil!
    11:37 Vojtěch NĚMEC - 1:3
     
    11:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Lukáš Blaha mohl vyvézt kotouč, ale dělal kličky a zbytečně si přitížil. Následně spadl a kotouč se dostal na VOJTĚCHA NĚMCE, jenž se dostal před Stezku, kterého efektivní kličkou překonal podruhé v duelu! Asistence: Lukáš Kaňák.
     
    10:44
    Následně byl před vhazováním podruhé v duelu potrestán Lukáš Vantuch. Dvě minuty dostává kvůli špatnému postavení na buly.
    08:16 Petr STRAKA - 1:2
     
    08:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A pár sekund na to se prosadili v oslabení! PETR STRAKA se dostal na pravé straně ke kotouči a svižným zakončením na přední tyčku dává vedoucí branku plzeňského celku v oslabení. Bez asistence.
     
    07:26
    Přesilovku si zahrají také domácí. Peter Čerešňák podrazil jednoho z domácích hráčů za brankou a po komerční přestávce si výhodnou hru vyzkouší také domácí.
     
    06:30
    Obrovské zmatky v brankovišti Aleše Stezky poté, co na jeho branku byl vyslán kotouč od modré čáry. Neposedná guma se v brankovišti motala, ale v síti nakonec neskončila.
     
    04:57
    Domácí se ovšem hned dostali v oslabení do protiakce a Vladimír Růžička zakončoval před brankou na zadní tyčku. Branku Dominika Frodla ale nakonec těsně minul!
     
    04:48
    Lukáš Vantuch napadal rozehrávku hostujícího celku hodně nešikovně a po podražení inkasuje dvouminutový trest. Škodovka má tak šanci otočit duel gólem v přesilovce.
    01:46 Vojtěch NĚMEC - 1:1
     
    01:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hned je srovnáno, hned první střela Plzně končí v síti! VOJTĚCH NĚMEC dostal přihrávku zpoza branky a na přední tyčce do něj lehce plácnul. Ten i přesto skončil za zády chomutovského brankáře, hrajeme od začátku! Asistence: Jaroslav Kracík a Lukáš Pulpán.
    00:29 Vladimír RŮŽIČKA - 1:0
     
    00:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se hned dostali do útoku a po necelých třiceti sekundách se dostávají do jednobrankového vedení! Nejdříve Skokan střílel z levého kruhu do brankáře. Následně se dostal kotouč na pravý kruh k VLADIMÍRU RUŽIČKOVI, jenž svižnou střelou propálil bezmocně natahujícího se Frodla. Asistence: Jakub Sklenář.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. V. Růžička (Sklenář), 60. Jank (Skokan, Koblasa) – 2. V. Němec (Kracík, Pulpán), 9. Straka, 12. V. Němec (L. Kaňák), 34. Kratěna (Stach), 37. Indrák (Gulaš), 41. Straka (J. Kindl, Kodýtek), 47. V. Němec (Kracík, Gulaš), 53. V. Němec (Jones, Stach), 56. Kracík (L. Kaňák, V. Němec)


    Piráti Chomutov: Stezka (41.-54. Tadeáš Dvořák) – Valach, Jank, Knot, Štich, Trefný, Dietz, Blaha – Skokan, V. Růžička, Sklenář – Vantuch, Huml, Tomica – J. Havel, Klhůfek, Koblasa – J. Stránský, Šťovíček, A. Dlouhý.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Milčakov) – Čerešňák, J. Kindl, L. Kaňák, Allen, Vráblík, Pulpán, Jones – Gulaš, Nedorost, Indrák – Kantner, Kratěna, Stach – V. Němec, Kracík, D. Kindl – Eberle, Kodýtek, Straka.

    Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Gerát, Hynek

    Diváci: 3 406
    thejrc.org